تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 621 از 1126 اولاول ... 1215215716116176186196206216226236246256316717211121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,201 به 6,210 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

شما مطمئني؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

پاس کردی دوباره خودش درست میشه برای من هم همین طور شده بود.
    شما مطمئني؟

شما كدوم درس اينجوري شدي؟
    چقدر طول كشيد درستش كنن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

فیزیک 1 بعد انتخاب واحد درست شد

4. این کاربر از la20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من الان تونستم ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بردارم (با وجود این که ریاضی 1 رو پاس نکردم)-دیگه حالم از ریاضی 1 داره بهم می خوره -نمی شه الان ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بخونم و رایضی 1 رو برای ترم بعد بزارم ؟
    چون مثلا اگه من مدار ها رو بردارم پیش نیازش رو پاس کردم اما پیش نیاز پیشنیازش رو پاس نکردم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من الان تونستم ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بردارم (با وجود این که ریاضی 1 رو پاس نکردم)-دیگه حالم از ریاضی 1 داره بهم می خوره -نمی شه الان ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بخونم و رایضی 1 رو برای ترم بعد بزارم ؟
    چون مثلا اگه من مدار ها رو بردارم پیش نیازش رو پاس کردم اما پیش نیاز پیشنیازش رو پاس نکردم!
    سلام
    یا داری اشتباه میگی یا سیستم قاطی کرده
    شما اگه ریاضی یک رو پاس نکنین سیستم اجازه ورداشتن رو بهتون نمیده فقط در یه صورت میتونی ریاضی 2 رو وردارین که ریاضی 1 رو هم ور دارین یعنی همزمان این ترم هم ریاضی 2 بخونی هم ریاضی 1 ....

7. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آره -همین مدله که همزمان بخونم .
    میتونم این ترم ریاضی 2 و معادلات رو بردارم و ریاضی 1 رو بزارم برای بعد؟

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

نه.نمیشه. همین طور که دوستمون گفتند شما میتونی ریاضی 1 و ریاضی 2 رو برداری.ولی اگه ریاضی 1 رو برنداری نمی تونی همین ریاضی 2 رو هم برداری.

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

آره -همین مدله که همزمان بخونم .
    سلام
    لیست انتخاب واحدت رو نگاه کن و پیش نیاز ها رو رعایت کن
    - اگر ریاضی 1 رو افتادی پس میتونی با ریاضی 2 ( که هنوز پاس نکردی شاید ما که نمیدونیم ) هم نیاز برداری
    - اگر ریاضی 2 رو مشروط میشدی میتونستی معادلات دیفرانسیل برداری... وگرنه پاس نکردی اصلا چه جوری میخوای بر داری دیفرانسیل رو ؟
    - اگر ریاضی 2 رو که تازه برداشتی قبول بشی ولی ریاضی 1 رو مشروط بشی میتونی ریاضی 1 رو بزاری واسه ترم بعد و درسهایی که پیش نیازشون ریاضی 2 هست بردارید مثل همین معادلات دیفرانسیل ... ولی نمی تونید آمار و احتمال مهندسی رو که پیش نیازش ریاضی 1 هست رو بردارید مگر اینکه هم نیاز بردارید اونم ( چی شـــــــــد ؟ )
    رشته تون چیه ؟ کامپیوتر ؟

بعضی دوستان من هم بدون اینکه لیست انتخاب واحد رو نگاه کنن میگفتن این ترم میخواهیم معادلات برداریم ... خب وقتی ریاضی 2 رو که اصلا پیش نیازش هست برنداشتن چه جوری میخوان معادلات بردارن

---

این ترم هم فکر کنم 10 - 12 نفر معادلات دیفرانسیل برداشتن . به نظر شما دوستان واسشون کلاس تشکیل میشه یا خودخوان میزنن واسشون ؟ اگر خودخوان بشه که کارشون سخت میشه تاحدودی نه ؟

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    لیست انتخاب واحدت رو نگاه کن و پیش نیاز ها رو رعایت کن
    - اگر ریاضی 1 رو افتادی پس میتونی با ریاضی 2 ( که هنوز پاس نکردی شاید ما که نمیدونیم ) هم نیاز برداری
    - اگر ریاضی 2 رو مشروط میشدی میتونستی معادلات دیفرانسیل برداری... وگرنه پاس نکردی اصلا چه جوری میخوای بر داری دیفرانسیل رو ؟
    - اگر ریاضی 2 رو که تازه برداشتی قبول بشی ولی ریاضی 1 رو مشروط بشی میتونی ریاضی 1 رو بزاری واسه ترم بعد و درسهایی که پیش نیازشون ریاضی 2 هست بردارید مثل همین معادلات دیفرانسیل ... ولی نمی تونید آمار و احتمال مهندسی رو که پیش نیازش ریاضی 1 هست رو بردارید مگر اینکه هم نیاز بردارید اونم ( چی شـــــــــد ؟ )
    رشته تون چیه ؟ کامپیوتر ؟

بعضی دوستان من هم بدون اینکه لیست انتخاب واحد رو نگاه کنن میگفتن این ترم میخواهیم معادلات برداریم ... خب وقتی ریاضی 2 رو که اصلا پیش نیازش هست برنداشتن چه جوری میخوان معادلات بردارن

---

این ترم هم فکر کنم 10 - 12 نفر معادلات دیفرانسیل برداشتن . به نظر شما دوستان واسشون کلاس تشکیل میشه یا خودخوان میزنن واسشون ؟ اگر خودخوان بشه که کارشون سخت میشه تاحدودی نه ؟

اگه خودخوان نباشه حتما براش كلاس ميزارن.
    به نظر خودم معادلات از رياضي 1 و 2 به مراتب بهتر و حداقل قابل تحمل تره...
    ولي اگه خودخوان باشه سخت ميشه

12. این کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما مطمئني؟

شما كدوم درس اينجوري شدي؟
    چقدر طول كشيد درستش كنن؟

شما كه پاس شدي نگران نكن خودتو به زودي تاييدش ميكن..

2 ترم پيش براي يكي از درسهام تا وسطاي ترم نمره م هنوز تاييد نشده بود ولي بعد درستش كردن.

14. این کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •