شما مطمئني؟
شما مطمئني؟
شما مطمئني؟
شما كدوم درس اينجوري شدي؟
چقدر طول كشيد درستش كنن؟
فیزیک 1 بعد انتخاب واحد درست شد
من الان تونستم ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بردارم (با وجود این که ریاضی 1 رو پاس نکردم)-دیگه حالم از ریاضی 1 داره بهم می خوره -نمی شه الان ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بخونم و رایضی 1 رو برای ترم بعد بزارم ؟
چون مثلا اگه من مدار ها رو بردارم پیش نیازش رو پاس کردم اما پیش نیاز پیشنیازش رو پاس نکردم!
سلام
یا داری اشتباه میگی یا سیستم قاطی کرده
شما اگه ریاضی یک رو پاس نکنین سیستم اجازه ورداشتن رو بهتون نمیده فقط در یه صورت میتونی ریاضی 2 رو وردارین که ریاضی 1 رو هم ور دارین یعنی همزمان این ترم هم ریاضی 2 بخونی هم ریاضی 1 ....
آره -همین مدله که همزمان بخونم .
میتونم این ترم ریاضی 2 و معادلات رو بردارم و ریاضی 1 رو بزارم برای بعد؟
نه.نمیشه. همین طور که دوستمون گفتند شما میتونی ریاضی 1 و ریاضی 2 رو برداری.ولی اگه ریاضی 1 رو برنداری نمی تونی همین ریاضی 2 رو هم برداری.میتونم این ترم ریاضی 2 و معادلات رو بردارم و ریاضی 1 رو بزارم برای بعد؟
سلام
لیست انتخاب واحدت رو نگاه کن و پیش نیاز ها رو رعایت کن
- اگر ریاضی 1 رو افتادی پس میتونی با ریاضی 2 ( که هنوز پاس نکردی شاید ما که نمیدونیم ) هم نیاز برداری
- اگر ریاضی 2 رو مشروط میشدی میتونستی معادلات دیفرانسیل برداری... وگرنه پاس نکردی اصلا چه جوری میخوای بر داری دیفرانسیل رو ؟
- اگر ریاضی 2 رو که تازه برداشتی قبول بشی ولی ریاضی 1 رو مشروط بشی میتونی ریاضی 1 رو بزاری واسه ترم بعد و درسهایی که پیش نیازشون ریاضی 2 هست بردارید مثل همین معادلات دیفرانسیل ... ولی نمی تونید آمار و احتمال مهندسی رو که پیش نیازش ریاضی 1 هست رو بردارید مگر اینکه هم نیاز بردارید اونم ( چی شـــــــــد ؟)
رشته تون چیه ؟ کامپیوتر ؟
بعضی دوستان من هم بدون اینکه لیست انتخاب واحد رو نگاه کنن میگفتن این ترم میخواهیم معادلات برداریم ... خب وقتی ریاضی 2 رو که اصلا پیش نیازش هست برنداشتن چه جوری میخوان معادلات بردارن
---
این ترم هم فکر کنم 10 - 12 نفر معادلات دیفرانسیل برداشتن . به نظر شما دوستان واسشون کلاس تشکیل میشه یا خودخوان میزنن واسشون ؟ اگر خودخوان بشه که کارشون سخت میشه تاحدودی نه ؟
اگه خودخوان نباشه حتما براش كلاس ميزارن.
به نظر خودم معادلات از رياضي 1 و 2 به مراتب بهتر و حداقل قابل تحمل تره...
ولي اگه خودخوان باشه سخت ميشه![]()
شما كه پاس شدي نگران نكن خودتو به زودي تاييدش ميكن..
2 ترم پيش براي يكي از درسهام تا وسطاي ترم نمره م هنوز تاييد نشده بود ولي بعد درستش كردن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)