چرا هیچکس جواب منو نمیده؟من هرچی میخوام نصب کنم میگه سیمز3 نصب نیست
چرا هیچکس جواب منو نمیده؟من هرچی میخوام نصب کنم میگه سیمز3 نصب نیست
دادا به من هم همینو میگه وقتی می خوام شو تایم رو نصب کنم.چون بازیت آپدیت نیست این ارور رو میده من یک حرکت میخوام بزنم اگه جواب داد بهت میگم تو هم اون کار رو بکنی
چهار تا پست قبل یه لینک گذاشتم از اون روش بری 100 درصد جواب میگیری خودم دیروز تست کردم.
اگه کرکشم خواستی آپلودش میکنم.
Last edited by kiar; 06-08-2012 at 10:17.
واسه ی من تو قسمت regedit/Hkey-local-machine/software پوشه ای به نام sims/the sims 3 نیست که بخوام عدد sku رو عوض کنم ویندوزم هم 7 هست مشکل از ویندوزه به نظر شما؟
سلام
من تازه امدم توی این بحث این بحث هم معلومه درباره ی بازیsims 3 هست
من این بازی رو تاحالا بازی نکردم ولی فکر کنم بازی قشنگیه که این همه درموردش حرف میزنین
ماهم از این به بعد به عنوان دوست خودتون حساب کنید
احتمالش هست از ویندوز باشه شما دوباره بازیو نصب کنید شاید درست شد به نظر من بهتره بازیو با یه نرم افزار مثلا Advanced Unistaller پاک کنید تا بازی کامل از روی سیستم پاک بشه .
این ســــیـــمز 3 ترینر هم داره ؟ یه دونه تست شده ـش رو لطفا بدید .
همون ورژن نخستینش .
نمی دونم برنامه ای وجود داشته باشه که کار همون sims launcher رو انجام بده.این سوالات رو باید از بازی ساز بپیرسی من نمی دونم،فکر کنم سیمزت مشکل داره،تازه این فایل های دانلودی سرعت بازی رو میاره پایین
ترینر چیه اگه تو سیمز پول دوست داری برو فوتبالیست شو کرور کرور پول میاد بعد هر برد. البته باید باشگاه بری یا یه تردمیل بخری و باهاش تمرین کنی. اینجوری پول درآوردن بیشتر حال میده. ولی گرگانی هستی دیگه اگه مثل من گنبدی بودی دنبال این برنامه ها ( ترینر ) نبودی
آقا اصلاً از من میشنوین به جای این همه آپدیت و ارور یه سیمز با پک diesel stuff بخرین پک رو نصب کنین خودش اپدیت میشه به این ورژن : 14.0.48.017001
من پچ شوتایم رو هم تونستم با این کار نصب کنم چون قبلاً شوتایم واسم نصب نمیشد حالا پچ های دیگه که به ورژن پایین تری هم نیاز دارند کارشون ساده تره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)