ایول! من شنا کردن تو بحران رو دوست دارم : دی!
شوستر رو دیدن؟ دشات برا آخرین بار به بازیکنای رئال نگاه میکرد! فکر کنم میدونست دیگه نمیتونه مربی این تیم باشه!!!![]()
ایول! من شنا کردن تو بحران رو دوست دارم : دی!
شوستر رو دیدن؟ دشات برا آخرین بار به بازیکنای رئال نگاه میکرد! فکر کنم میدونست دیگه نمیتونه مربی این تیم باشه!!!![]()
همين بازی تموم شد دیدین هز چی خبرنگار بود رفت پیشه شوستر ...
درکل هنر واقعی رو اون سرمربی داره که اگه بازیکنای خوبش مصدوم شدن بتونه از باقیمونده یه جور استفاده کنه تا بازیکنا خوب بشن وگرنه اگه بهترین بازکنا به درچه پایین ترین سرمربی هم داده بشه حرفی واسه گفتن داره ...
الان دیارا - په په- نیتسلروی - روبن مصدومن باید یه جوری ترکیب رو ....
ولش ولی همه چی تا چند روز دیگه معلوم می شه ...
دیشب بعد از باخت دیگه حسش نبود بیام تو تاپیک. خیلی هم خسته بودم.
چند تا نکته از بازی به ذهنم میرسه :
۱- من فکر کردم اشنایدر مصدومه که از اول نذاشته بودش ولی فهمیدم کار این شوستر احمق بوده
۲- اصلا از باخت ناراحت نیستم چون اصلا حقمون نبود. هیچ تاکتیکی نداشتیم. اونا خوب کار کردن.
۳- (بازم حرف های تکراری) به ناقص بودن عقل شوستر مطمئنتر شدم.
۴- من ( یعنی گوتی) خیلی افتضاح بازی کردم مخصوصا نیمه اول - وقتی رائول اینجوری کار میکنه دیگه از بقیه چه انتظاری میره
کلا همه بازیکنا خیلی بی انگیزه بودن.
۵- یه حرف تکراری دیگه بزنم و دیگه تموم : کی میشه از دسته این هاینزه راحت بشیم.
آغاز هفتهي يازدهم لاليگا
شكست رئال مادريد و والنسيا
شوستر در آستانهي اخراج از سانتياگوبرنابئو
هفتهي يازدهم رقابتهاي لاليگا با شكست رئال مادريد در خانهي ويادوليد آغاز شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شنبه شب با انجام دو ديدار يازدهمين هفتهي رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي اسپانيا آغاز شد.
در اين ديدارها رئال مادريد و والنسيا برابر حريفان خود شكست خوردند. رئال در خانهي وايادوليد با يك گل تن به شكست داد. والنسيا هم در ورزشگاه خانگياش برابر اسپورتينگ خيخون سه بر دو شكست خورد.
شكست رئال جايگاه برند شوستر سرمربي آلماني اين تيم را به شدت به خطر انداخته است و زمزمههاي اخراج اين مربي بيش از پيش به گوش ميرسد.
پيش از اين عنوان شده بود كه اين مربي براي حفظ جايگاه خود بايد از ديدار برابر ويادوليد پيروز خارج شود.
هفتهي يازدهم رقابتهاي لاليگا يكشنبه شب با انجام هشت ديدار دنبال ميشود. در جدول اين رقابتها بارسلونا و ويارئال به ترتيب با 25 و 24 امتياز از 10 بازي صدرنشين هستند. والنسيا با 23
امتياز از 11 بازي سوم است.
نتيجهي ديدارها:
* رئال وايادوليد: يك
كانوبيو (48)
رئال مادريد: صفر
* والنسيا: 2
ويا (68، پنالتي)، ماتا (89)
اسپورتينگ خيخون: 3
لوئيس موران (20)، بارال (51)، كاسترو (81)
برنامهي ديدارهاي يكشنبه:
آتلتيكو مادريد - دپورتيوو لاكرونيا
رئال بتيس - راسينگ سانتاندر
اسپانيول - نومانسيا
آلمريا - مايوركا
ختافه - سويا
مالاگا - ويارئال
آتلتيك بيلبائو - اوساسونا
ركرتيوو اوئلوا - بارسلونا
ديديه دشان الان مربي كجاس ؟
نمياد رئال ؟؟
البته اين تيم با اين همه مصدوم حتی خداداد عزیزی رو هم بزار مربی نمی تونه کاری کنه
خوشم مياد مربي احمقهاااااااااااااااا
۲ تا بازیکن کند بالای ۳۰ سال رو گذاشته دفاع وسط خب معلومه وقتی یه فوروارد تیز بیاد جلوش پدرشونو در میاره
![]()
اخراج شد یا نــــــــــــــــــــــــ ـــه ؟![]()
دیگه هر بازیه رئال رو که می بینم بیشتر اعصابم خرد میشه
چه وضعیه
ما بد جوری کم بود بازیکن داریم
اصلا بیشتر بازیکن هایی که تو زمین بودن در حد رئال نیستن
همین گوتی هم دیگه باید بزاره بره
ما توی هر پست به حداقل یه بازیکن نیاز داریم ولی این کالدرون احمق نه بازیکن خوب خرید نه روبینیو رو نگه داشت
اگه روبینیو بود الان خیلی از مشکلات ما کمتر بود
من یه چیز بگم ما بیشتر مشکل بازیکن داریم در واقع کمبود بازیکن داریم تا مربی مشکل داشته باشه
وقتی بازیکن نداره شوستر چیکار کنه خب معلومه یه سری درب و داغون رو مجبوره بزاره تو زمین
در پي شكست رئال مادريد برابر وايادوليد
شوستر: مشكلي ندارم؛ اما مي توانند اخراجم كنند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد پس از شكست اين تيم مقابل وايادوليد گفت: مشكلي نداشته و اهل استعفا هم نيستم؛ اما مي توانند اخراجم كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، برند شوستر گفت: در زمين سوريا تيمي به نام رئال مادريد وجود نداشت و تنها من بودم كه به ياد كارگردان و گزارشگر بازي مي انداختم كه تيم آبي رنگ نامش رئال مادريد است.
سرمربي رئال مادريد با كنايه به بازيكنان رئال مادريد گفت: از رئال فقط من به وايادوليد سفر كرده ام و متاسفانه ساير بازيكنان نيامده اند.
وي افزود: هيچ مشكلي ندارم و تا به حال در زندگي خود اين همه آرامش نداشته ام. بازيكنان رئال مادريد مقصرند و بايد پاسخگو باشند.
شوستر تاكيد كرد: من اهل استعفا نيستم؛ اما رئال مادريد مي تواند مرا اخراج كند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)