با این فرمتش کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این فرمتش کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم ممنونولی این پاک شده فایل از توش
![]()
ولی تو گوگل سرچ کردم آورد برام بازم مرسی عید همتون هم مبارک![]()
ای بابا خسته شدم دیگه هی میگم این آخرین مشکله بازم مشکل میاد رو مشکل یه مشکل دیگه که نمیدونم از بازیه یا از پلی 3 یا از برنامه ای که استفاده میکنم
من اینو بردم شرکت تی 20 توی توپخونه کلی مهندس بود اونجا یکی از اونا برام -- کردم 10 20 تا پلی 3 هم بغلش بود میخواست -- کنه یعنی فکر نکنم ایراد از نوع هکم باشه.کاستل 3.55 هم هست.بعد رفتم کلی بازی کپی ریختم حدود 12 تا.حالا هر کدومشو میام میریزم یه ایراد داره.کشتی کج میریزم صدا نداره وسط بازی هنگ میکنه!خدای جنگ رو میریزه وقتی میخوای وارد شی دوباره برمیگرده صفحه اصلی پلی 3.جی تی آی رو ریختم اولش هی گیر میکرد پلی 3 باید خاموش روشن میکردی بعد از کلی ور رفتن اون یه دونه درست شد.مورتال کمبت رو ریختم میخوام بازی کنم اصلا هیچی نمیاد 40 دقیقه وایسادم صفحه سیاه بود.الانم به بقیش امیدی ندارم!فقط اویل 5 اومد و داستان اسباب بازی و جی تی ای بقیه رو هم امتحان نکردم.حالا این ایراد از چیه؟بازیا؟که خوب نمیشه این همه بازی ایراد داشته باشه.نوع -- کردن؟که من از خیلیا پرسیدم اونجا رو معرفی کردن و یکی از معتبر ترین شرکت های بازیه ایرانه فکر کنم از اونجا باشه ایرادش.برنامه ای که بازی رو باهاش اجرا میکنم؟فکر کنم ایراد از این باشه من با rogero managerبازیا رو اجرا میکنم.ایراد از این نمیتونه باشه؟اگه میتونه باشه یه برنامه دیگه معرفی کنید دانلود کنم بریزم روی پلی 3.طرز نصبش هم یاد بدید که چه جوری کپی کنم رو پلی 3 مثل همین بشه اینم محیط برنامه:
بعدش بعضی از بازی مثل جی تی آی رو از همین صفحه ضربدر میزنی میره تو بازی بعضیا رو اینجا ضربدر میزنی میاد بیرون میره تو صفحه اول پلی 3 اونجا باید روی یه گزینه کلیک کنی بره تو بازی
الان ایراد این بازیا از چیه
فکر نکنم مشکلت از منیجر باشه.........
ولی با این حال GAIA و Open از بهترین منیجرها هستند
پس ایراد از چیه؟
خوب اینارو که گفتی از کجا دانلود کنم چه جوری روی پلی 3 نصب کنم؟![]()
سلام
من تازه پلی استیشن 3 از کیش گرفتم 415 هزار تومان با حافظه 320 ورژین 3/42 هستش
می خوام منو راهنمایی کنید چکار کنم ایا باید ابدیت بشه یا نشه چطوری از سی دیهای کپی استفاده کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید
محمد جان به نظرم شما برو کنسول رو به یه تعمیر کار نشون بده.................
شاید مشکل جدی باشه
دوستان نسخه جدید منتشر شد و با 3.55 سازگار هست برای دانلود و اطلاعات بیشتر به اینجا برید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش یه فکری به ذهنم رسیده بذار اون کار رو بکنم اگه جواب داد که میام نتیجشو میگم اگه نه که باید وایسم تا ششم باز کنه شرکتش ببرم درستش کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)