اونی که میلاد معرفی کرد خیلی خوبه،یکی از بهترین بازیهاست،اما بازی زیر رو هم یه امتحانی بکنید،از همون شرکت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونی که میلاد معرفی کرد خیلی خوبه،یکی از بهترین بازیهاست،اما بازی زیر رو هم یه امتحانی بکنید،از همون شرکت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
عكسهايي كه از هر دوبازي ديدم بنظر مي رسد گرافيك Euro Truck Simulator 2 بهتر هست؟
البته اونهايي كه بازي كردند بهتر مي دانند
سلام. میشه لطف کنید یه بازی با گرافیک بالا و داستان جالب (فقط جنگ نباشه) معرفی کنید؟ بازی هایی مثل DMC 3& DMC4 و RE4,6 و کرایسیس و skyrim و کلا هر بازی کی به یکم هوش و حوصله هم واسه بازی کردن نیاز داره رو دوست میییی دارم. به روز ترین بازی ای که کردم هم RE6 بوده.
Last edited by m.r.s; 14-06-2013 at 09:07.
دوستان گیمر لطفا توجه کنید و خواهشا به این درخواستِ من جواب بدین که توش موندم.
از اونجایی که 10 12 روز دیگه کنکوره و من توی خونه زیاد نمیتونم درس بخونم (خونواده گیر میدن و نمیذارن) ، تصمیم گرفتم که برم کتابخونه تا در آرامش کامل درس بخونم.
فقط یه مشکلی توی انتخاب درس دارم و امیدوارم که دوستان بتونن کمکم کنن.
از درس های اختصاصی کنسولها (روی پلتفرم ps3) من فقط uncharted 3 رو تموم کردم و الآن میخوام شروع کنم به خوندن(!) ....
شما بین این ها اولویت بندی کنین که کدوم رو اول کار کنم که 100% بزنم:
Red Dead Redemption
Uncharted 1 or 2
heavy rain
god of war (هیچکدوم رو بازی نکردم و در ضمن سوالای کنکور قدیم {مثلا زمان ps2 و god of war 1 & 2 } توی آرشیو کتاب خونه موجوده)
inFamous
Killzone
Resistance
(این سه تا رو مطمئن نیستم کتاب تستی ازش داشته باشن اما شما درنظر داشته باشن چون از اونجایی که من خیلی آدم اهل درس و کتابم،بعبارت دیگه همه بهم میگن "خَر خون"،گیرشون میارم از یجایی)
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (برای این بازی مطمئن نیستم نسخه های قبلیش پیدا بشه .. اگه اولویت اول این بود،بنظرتون اگه تونستم نسخه های قدیمیش رو بازی کنم یا نه؟این رو هم در نظر بگیرین من خودم ندارم و باید برم کلوب بازی کنم ... کتابخونه .. کتابخونه .. کتابخونه !! .. برای همین کمبود زمان دارم با توجه به نزدیک شدن کنکور و مهمتر ازهمه پولشه که وضع اقتصادی "افتضاح" رو درنظر بگیرین! ... ماهی ده تومن جیبمون به خودش میبینه!)
من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ..
اگه خودتون چیزی پیدا کردین اضافه کنین.
من خودم متال گیر 4 مد نظرمه که بازش کنم بعدش گاد آو وار 3 بعد هوی رین ...
این سه تا رو حتما تا کنکور تموم میکنم.
tlou رو هم خودم پیگیرشم تا برسه اینجا طول میکشه ولی حتما بازی میکنمش.
لطفا جواب بدین مثل درخواستهای دیگم دوباره بی جواب نمونه حالم گرفته شه.
ممنون
به امید ورود به دانشگاه شریف
![]()
god of war : ascension رو کار کن دانشگاه شریف رو شاخته![]()
با توجه به زمان کوتاهی که داری بازی های طولانی و Open world یی مثل RDR یا inFamous رو پیشنهاد نمی کنم. بازی MGS 4 هم می خوام برات اولویت قرار بدم اما ممکنه هیچی از داستانش سر در نیاری چون قسمت های قبلیش رو بازی نکردی به اضافه این که خود بازی هم طولانی و در سبک مخفی کاری هستش که د راین مدت کم حوصلت رو سر میبره
بنابراین من پیشنهادم اینه که به این صورت در این مدت بازی کنی
Uncharted 2 (با توجه به این که انچارتد 1 برای خیلی وقت پیش تر هستش کلا پیشنهادش نمی کنم اما خب در کل بازی فوق العاده عالی هستش اما باز قسمت 2 رو بازی کنی بهتره )
heavy rain ( اینو دوم پیشنهاد می کنم چون بعد از تجربه ای که از شاهکاری مثل انچارتد 2 خواهی داشت نیازمند یک بازی در شرایط ارام هستی و این اثر رو بهت پیشنهاد میکنم که ممکنه تا سال بعد این موقع وارد شوک بشی )
god of war 3 رو بازی کن و قسمت های قبل رو بزار برای یک وقت دیگه چون بازیش از همه لحاظ برای تجربه اول بهتره
بقیش هم مثل KZ یا RE هم بعد از اینها بازی کن
سلام یه بازی تو مایه های the lineیاmetro چی هست؟![]()
یه بازی تانک میخوام در حد قسمت تانکی که تو بازی Battlefield 3 داره . امکاناتش زیاد باشه امکان خرید تجهیزاتم هم داشته باشه![]()
سلام دوستان
بازی تبپ the line یا hitman چی هست ؟باتشکر ...
سلام . دوستان من یه بازی جدید استراتژیک شبیه به red alert میخوام . چی پیشنهاد میدید ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)