دوستان من مي خوام محتواي يك dvd رو كه حدود 1 ساعت و نيم فيلم هست رو داخل psp بريزم حالا بهتره با چه فرمتي بريزم كه هم كيفيتش خوب باشه و هم اينكه حجمش بيشتر از 50 مگ يا كمتر نشه و از چه كانورتوري استفاده كنم؟
ممنون
دوستان من مي خوام محتواي يك dvd رو كه حدود 1 ساعت و نيم فيلم هست رو داخل psp بريزم حالا بهتره با چه فرمتي بريزم كه هم كيفيتش خوب باشه و هم اينكه حجمش بيشتر از 50 مگ يا كمتر نشه و از چه كانورتوري استفاده كنم؟
ممنون
خودم امتحان نکردم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشن ...
تو توضیحات هر دوشون هم نوشته که با استاندارد شبکه PSP یعنی 802.11b کار میکنن ...
این اختلاف قیمتشون با بقیه هم بیشتر به خاطر خروجی لن , ماکزیمم سرعت و بردشونه ...
بازم بهتره از یکی از BC ها بپرسی ...
دوستان به زودی آموزش اجرای final fantasy VII روی فریم ویر های جدید رو میزارم
حجمش رو فكر نكنم بتوني 50 مگ كني
ولي فرمت mp4 خيلي خوبه من خودم استفاده ميكنم
براي كانورت از jet audio استفاده كن
ميتوني از برنامه dvd to psp convertor 4 استفاده كني . در ضمن چون من خودم مرتب با psp فيلم هم ميبينم . يك فيلم dvd وقتي تبديل بشه حدود 700 تا 800 مگ ميشه . خيلي از 50 مگ بيشتره .
با سلام اگر ممکنه
تمامی محصولات و مدلهای و مشخصات psp را بگویید
سلام بر همگی.
1- می خواستم ببینم این که می گفتن Psp های جدید (psp هایی که مادربورد جدید روی آنها کار گذاشته شده) کپی خور نمی شن حل شد؟ Psp 3000 کپی خور میشه؟
2- جریان مشکل تصویر Psp3000 چیه؟
به به از این طرف ها
کم پیدا هستید
نه متاسفانه هنوز راه هک نشده.تا احالا توانستند با استفاده از cpu اسلیم هک کنند.یعنی این وسط باید یک اسلیم شهید بشه.به صورت نرم افزاری هنوز هک نشده
در باره مشکل تصویر من که چیزی نشنیده ام
مشكل تصويري به اين صورت است كه وسط بازي يا فيلم ديدن ناگهان خط هايي روي صفحه ظاهر ميشن و بعد هم از بين ميرن . چون اين يك مشكل سخت افزاري است هيچ راه حلي هم برايش نيست .
آموزش اجرای FFVII که قولشو داده بودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)