حالا خود شيفت توفه بود DLC هم دادن ! تا FM3 برا 360 هست كي ميره شيفت بازي كنه !
حالا خود شيفت توفه بود DLC هم دادن ! تا FM3 برا 360 هست كي ميره شيفت بازي كنه !
مسعود جان من هم میدونم DLC هست ولی همین DLC ها هم بیشتر اوقات یا هیچ وقت واسه کامی نمیاد و انحصار کنسول هست !!! . . .![]()
نمیخوام بازم دعوا راه بیفته ها پس کسی ادامه نده !!!!!!!!!!!
راكستار LA Noire را براي فصل پاييز تاييد كرد
راكستار امروز (February 9th) گفت اين بازي در پاييز امسال عرضه ميگردد
اين خبر در توییتر منتشر شد
راكستار :ما تاريخ دقيقي اعلام نميكنيم اما فقط اينو ميگم كه بازي پاييز امسال عرضه ميشه
هفته ي قبل انتشار بازي اعلام شده بود و به نظر ميرسيد كه بازي در انحصار ps3 باشد ولي راكستار ميخاهد كه بازي را براي دو كنسول 360 و ps3 منتشر كند
(خدا پدر راكستارو بيامرزه هرچي انحصاري كمتر دعواي بين سوني و ماكروسافت كمتر)
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينجا چه خبره !!
هر كي مياد از يه كنسول يا pc طرفداري ميكنه و يه متن مينويسه بعد ميگه ديگه بحث نكنين ! مگه ميشه ؟ اينطوري طرفداراي گروه مقابل مي خوان از خودشون دفاع كنن
اگه تمايل داريد بحث رو ادامه بدين برين يه گروه بزنين اونجا ادامه بدين چون به نظر من همين بحث هاست كه يك انجمن رو زنده نگه ميداره اما اگه در جاي خودش بحث صورت بگيره
در هر حال موفق باشيد
-----------------
نسخه Wii بازی Ghost Recon: Future Soldier تایید شد
خبری بسیار خوب برای علاقهمندان کنسول دوستداشتنی نینتندو Wii. مسوولان کمپانی یوبیسافت پروژه ساخت و تولید نسخهای ویژه از جدیدترین قسمت مجموعه بازیهای گوستریکان را برای کنسول نینتندو Wii رسما تایید کردند.
اطلاعات بیشتری در خصوص این نسخه ارائه نشده است، در همین حد که بازی برای پلتفرم نینتندو Wii نیز منتشر خواهد شد و از نظر شمایل و ساختار در مقایسه با نسخههای ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 متفاوت خواهد بود.
استودیو پاریس یوبیسافت وظیفه ساخت و توسعه نسخه Wii بازی را برعهده ندارد و طبق اطلاعات منتشر شده استودیو دیگری بطور مستقل برروی این پروژه فعالیت خواهد کرد.
تاریخ مشخصی برای عرضه نسخه Wii درنظر گرفته نشده است اما طبق اطلاعات بهدست آمده کنسولهای دستی PSP و DS نیز بزودی شاهد نسخهای از مجموعه بازیهای گوستریکان خواهند بود.
روز گذشته نسخه Future Soldier از مجموعه بازیهای گوستریکان برای پلتفرمهای ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 رسما تایید شد. طبق اطلاعات منتشر شده، نسخه Future Soldier مراحل ساخت و توسعه خود را زیر نظر استودیو شعبه فرانسه یوبیسافت که در شهر پاریس واقع شده است، سپری میکند. خبر نچندان خوشایند اینکه هنوز اطلاعاتی در خصوص دخالت استودیو رد استورم (Red Storm)، خالق نسخههای پیشین مجموعه بازیهای گوستریکان در نسخه جدید منتشر نشده است. استودیو شعبه فرانسه یوبیسافت ساخت بازیهای رد استیل 1 و 2، XIII و Rayman Raving Rabbids 2 را در کارنامه خود دارد.
نسخه Future Soldier از مجموعه بازیهای گوست ریکان در جریان تعطیلات سال نو میلادی برای کنسولهای ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 منتشر خواهد شد، با این حساب میتوانیم در اوایل دی ماه سال 1389 شاهد انتشار این بازی باشیم. همچنین نسخه بتا بخش چندنفره آنلاین این بازی طی تابستان سال آینده تنها برای بازیکنندههایی که بازی اسپلینترسل کانویکشن را تهیه کردهاند از طریق شبکه مجازی ایکسباکسلایو در دسترس قرار خواهد گرفت.
اطلاعات نسخه رایانههای شخصی در زمان دیگری ارائه خواهد شد.
محتوای مخفی: منبع
کریسمس امسال همراه با Crysis 2 و NFS !
![]()
طی کنفرانس دیشب EA اعلام کرد که زمان انتشار دو عنوان ATB و Medal of Honor برای Q2 2011 ( جولای تا سپتامبر سال جاری ) در نظر گرفته شده است.
این خبر برای طرفداران سری MOH بسیار هیجان انگیز به نظر میرسد .
همچنین EA , عنوان Crysis 2 و نسخه جدید Need For Speed را برای زمستان امسال ( اکتبر- دسامبر ) تایید کرد
__________________________________________________ __________________________________________________ ____
Sims 3 بر روی کنسولها
![]()
در جریان کنفرانس مالی , EA تایید کرد که نسخه کنسولی Sims 3 در فصل تعطیلات امسال منتشر خواهد شد .
هنوز پلتفرمی برای این بازی اعلام نشده است .
در لیست انتشار یافته , Sims 3 برای " Consoles " و “Handheld” در نظر گرفته شده است.
این بازی در ماه June سال گذشته برای PC منتشر شده که به میزان 3.7 میلیون نسخه به فروش رفته است .
__________________________________________________ ____________________________________________
Fifa 10 به مرز 10 میلیون رسید
![]()
EA تایید کرد Fifa 10 از زمان انتشار خود در اکتبر 2009 نزدیک به 10 میلیون نسخه به فروش رفته است که این رقم به طور دقیق 9.7 نسخه اعلام شده است .از این میزان 2 میلیون تنها در UK فروخته شده است.
آخرین آمار رسمی از فروش این بازی در ماه نوامبر سال گذشته به میزان 4.5 میلیون واحد بود .
همچنین EA اعلام کرد در اولین هفته انتشار بازی بیش از 1.7 میلیون در اروپا به فروش رفته است .
__________________________________________________ _________________________________________________
دمو قابل بازی Dante’s Inferno تاکنون بیش از سه
جناب John Schappert از کمپانی EA اعلام کرد که دموی قابل بازی Dante’s Inferno تا کنون بیش از 3 ملیون بار دانلود شده است.
EA به عنوان اولین سوپر آگهی خود به این عنوان ساخته شده استدیو Visceral game نگاه میکند.
بازی هفته گذشته در بریتانیا عرضه شد.
مقصد بعدی اتزیو: رم
یوبیسافت در جریان همایشی که به گزارش سهماهه سوم سال مالی 2010 میلادی اختصاص داشت از وجود بخش آدمکشی چندنفره در شماره سوم از مجموعه بازیهای فرقهاساسین خبر داد.
شب گذشته مسوولان یوبیسافت ضمن تایید بخش آدمکشی چندنفره از سفر اتزیو به رم و حمله به مقر اصلی صلیبیون نظامی (Templars) در این شهر خبر دادند.
طبق گفته سخنگوی یوبیسافت در طراحی بخش چندنفره فرقهاساسین3 ابتکار جالبی بهکار رفته است، بهنحوی که بازیکننده میتواند به کمک دوستانش در شبکه پلیاستیشن یا ایکسباکسلایو عملیاتهای ترور را انجام دهد، یا در عملیات ترور بازیکنندههای دیگر بهصورت آنلاین شرکت کند.
اطلاعات بیشتری در خصوص بخش چندنفره قسمت سوم از مجموعه بازیهای فرقهاساسین ارائه نشد اما سخنگوی یوبیسافت تاکید کرد سیاست کلی این کمپانی در آینده تمرکز بر بخش چندنفره بهخصوص چندنفره گروهی و دونفره خواهد بود و تا زمانی که مجموعه بازیهای فرقهاساسین مورد توجه بازیکنندهها باشد یوبیسافت نیز از این عنوان پشتیبانی خواهد کرد، هرچند تایید یا تکذیبی در خصوص اینکه هر سال شاهد یک نسخه از این مجموعه بازیها باشیم (همانند مجموعه بازیهای کالآفدیوتی و فیفا) ارائه نشد.
ماه گذشته مسوولان کمپانی یوبیسافت رسما تایید کردند شماره بعدی بازی فرقهاساسین (که احتمالا تحت عنوان فرقهاساسین3 عرضه خواهد شد) با محوریت اتزیو ایتالیایی خواهد بود و زیر نظر استودیو سازندهی قسمت دوم مراحل ساخت و توسعه را سپری میکند.
همچنین یوبیسافت ارتباط خط داستانی شماره جدید را با آنچه در فرقهاساسین2 اتفاق افتاده است، تایید کرد. در قسمت بعدی بازی فرقهاساسین شاهد ادامه ماجرا و داستانهای اتزیو، ستاره ایتالیایی شماره دوم خواهیم بود.
پیشتر گزارشهای مبنی بر پروژه فشرده یوبیسافت برای ساخت ادامه مجموعه بازیهای فرقهاساسین منتشر شده بود. طبق اطلاعات بدست آمده مسوولان یوبیسافت قصد دارند قسمت بعدی را پیش از ماه مارس سال 2011 میلادی روانه بازار کنند. احتمال عرضه این عنوان در جریان تعطیلات سال نو میلادی در اوایل زمستان سال آینده وجود دارد.
Assassins Creed 3
سازنده: UbiSoft Montreal
ناشر: UbiSoft
سبک: اکشن سومشخص
پلتفرم: احتمالا PC - Xbox360 - PS3
تاریخ انتشار: احتمالا تعطیلات سال نو میلادی
بهنقل از VG247
منبع:
dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=611
بابا این بحثهای بیخود رو بگذارید کنار!!!
شما واقعا کی می خواین به بلوغ فکری برسید!!!
هنوز یاد نگرفتید که به کنسول و بازی فقط به عنوان یک وسیله سرگرمی برای پر کردن اوقات فراغت فکر کنید نه ناموس و قاموستون!!!
خدا وکیلی مطمئن باشید چهار نفر بالغ و عاقل وقتی به این گونه پستهای فوق تعصبی شما نگاه میکنند فقط ته دلشون به ح.م.ا.ق.ت شما میخندن(یک نمونه ش خود من..مطمن هم باشید مثل من کم نیستند !!)آخه واقعا این صحنه ها رو که می بینم واقعا از خودم می پرسم واقعا اینا سر چی دارن به جون هم میفتن...یک کنسول!!!؟؟...یه بازی!!!؟؟؟
به تمام کسانی هم که این پستها رو میدید به شدت به عنوان یک دوست توصیه می کنم که از این پستها تون یک کپی بگیرید و یه جایی ذخیره کنیدبعد از 5-4 سال که واقعا توی اجتماع و جامعه قرار گرفتین و به بلوغ 100% رسیدید(نگید که الان بالغم چون آدم بالغ اینجور سنگ یه بازی یا کنسول ساده که جز برای گیم نیست رو به سینه نمیزنه)اگه خوتون اون موقع به این تعصب خوتون نخندید بگین مهدی یه احمق بیش نبود...ولی خدا وکیلی یک زمانی میرسه که خوتون به خاطر این تعصب بیجاتون میخندید و خجالت میکشید!!!
والا من که زیونم مو در آورد از بس این حرفها رو زدم...شما از رو نمیرید؟؟!!!
همگی موفق باشید....
Last edited by mehdy.z; 10-02-2010 at 15:06.
خدا رو شكر من كه به بلوغ فكري رسيدم چون اون چيزايي رو كه گفتم با استناد و مدرك بود و اين نشون ميده كه از سر آگاهي چيزي رو نوشتم...تازه من اصلا از كنسول يا pc طرفداري نكردم....فقط گفتم اين موارد رو هم به خاطر داشته باشه اون استاد. بالاطبع هم pc و هم كنسول كاستي هاي زيادي دارن ولي اگه بتونيم بحث منصفانه اي رو بكنيم و با هم به توافق برسيم نشونگر بلوغ فكريمونه نه اينكه كلا بحث نكنيم و همينجوري بگيم به بلوغ فكري رسيديم
راستي من جسارت نمي كنم بگم مهدي احمقي بيش نبود.....ولي اينو ميگم كه مهدي خيلي عجول بود....... .
این بحث مقایسه هم فقط در حالتی درسته که در یک محیط کاملا منصف و منطقی وبدون تعصب پیش بیاد شما هم مطمئن باش اگه بخوای یک بحث مقا یسه ای رو حتی از نظر منطقی مورد تحلیل قرار بدی مطمئن باش متعصب(حالا از هر گروه) میاد و از منطق خارجش میکنه اونوقته شما هم هر چقدر منطقی باشی برای اینکه نگی کم آوردی از منطق خارج میشی....کم که نبوده از این گونه بحثها!!!!مگه قبلا نشده؟؟؟
بازم میگم سعی کنید به بازی فقط به عنوان وسیله سرگرمی نگاه کنید نه بیشتر!!!
2K Marin: جنگ کنسولها خلاقیت را از بین میبرد!!!
Jordan Thomas کارگردان بازی Bioshock 2 معتقد است که جنگ کنسولها امری مهمل و بیهوده است. وی میگوید:" از نظر روانشناسی پدیدهای وجود دارد به نام confirmation bias که فرد به یک چیز معتقد میشود و همه موارد خلاف آن را رد میکند. همین موضوع است که باعث بوجود آمدن فنهای متعصب کنسولها، تیمهای ورزشی و مارکها و برندهای مختلف میشود".
وی افزود:" جنگ کنسولها تا حدی ابلهانه است. هدف ما پایداری و هماهنگی است و این ناراحت کننده است وقتی که میبینیم مردم انرژی خود را برای طرافداری و هواداری از یک کنسول خاص صرف میکنند. این کار فقط مباحث بیهوده به راه انداخته و خلاقیتها را از بین میبرد."
منبع بازیسنتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)