تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 620 از 634 اولاول ... 120520570610616617618619620621622623624630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,191 به 6,200 از 6334

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

این بسته ها کجاست؟ اصلا تو منو من نیستش. چقدر ادم باید توش بچرخه.
    تعداد سایت ها و بخش هاش داره با تعداد زیر مجموعه ها و ستاد ها در حکومت مسابقه می ده.
    والا فکر کنم اون بسته های ترافیک تانوما اتصال فقط مخصوص سرویس اتصال هست و وقتی اون سرویس خریداری بشه داخل پنل میاد چون قیمت هاش با بسته های ترافیک اضافه عادی متفاوت هست...
    بسته های ترافیک زماندار هم توی همون قسمت خرید ترافیک هست, فقط نمیدونم وقتی تانوما اتصال خریداری بشه این بسته های زماندار هم میشه خرید یا نه, اگه بشه خرید واقعا عالی و بصرفه هست...

2. 2 کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

این که تازه میشه خود ارتباط، با 12 گیگ در یک سال با سرعت 1000 که کاری نمیشه کرد. قیمت حجمهاش رو هم لطفا قرار بدید، فکر کنم شاتل جزو گرانترین ها باشه.
    پستم برای اون دوستی بود که گفت میخوام تا وصل شدن اینترنت، که از اینترانت استفاده نمیکنم نمیخوام فیبرم رو جمع کنن، دنبال یه بسته ارزون و کم حجم بود
    وگرنه بسته های ترافیک اضافه ش نسبت به مخابرات زیاده
      محتوای مخفی: تعرفه ترافیک شاتل 
    Last edited by Abolfazl-Star; 15-05-2026 at 23:27. دليل: ویرایش جمله

4. 2 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کاربران پس پرداخت مخابرات پس از شنیدن خبر امروز:"تمدید یک‌ماهه تاریخ انقضای سرویس برخی مشتریان پس‌پرداخت فعال مخابرات "

اول: این سرویسی که می دید internet به معنای international network نیست. یک اینترانت یا شبکه داخلی یا local network است.
    دوم: وایتکس بزننتون ما این حجم های سرویس هامون رو چه کارش کنیم وقتی اینترنت نیست؟
    سوم: این سرویس هارو ما زمانی استفاده می کردیم که خیلی ها ازش منبع در امد داشتن یا سرویس هایی استفاده می کردن که نیاز به مصرف حجم داشت. الان که بخش بخش بزرگی رو به خاک سیاه نشاندین که حتی نمی توانند سماغ بگیرند با این قیمت ها و بمکند این سرویس ها رو محترمانه کجای دلشون بزارند.

چهارم من چجوری بفهمم اشتراک ها کد یکی از این کدهاست. دیوانه شدم از سیستمشون به خدا. مدرک دکترا باید بدن باید به یوزرهاشون بخاطرش.
    این اقدام شامل مشتریان پس‌پرداخت فعال در گروه‌های سرویس اعلام‌شده مطابق کدهای زیر است.
    ۸۰۹۱ – استاندارد کم‌حجم ۱۴۰۲
    ۸۱۶۲– استاندارد کم‌حجم ۱۴۰۲ + ۳۴٪
    ۸۱۰۵ – گیگ پلاس ۱۴۰۲
    ۸۱۶۳ – گیگ پلاس ۱۴۰۲ + ۳۴٪
    ۸۱۰۱ – سرینو استاندارد ۱۴۰۲
    ۸۱۷۵ – سرینو استاندارد + ۳۴٪
    ۸۱۸۰ – تانوما استاندارد + ۳۴٪
    ۸۲۱۱ – تانوما استاندارد ۱۴۰۳
    ۸۲۹۵ – تانوما استاندارد ۱۴۰۴
    ۸۲۴۳ – طرح بیش‌فروشی ۱۴۰۴

سرگرمی ما تو این اوضاع شده این ....
      محتوای مخفی: تیوب 
    قشنگ gosling روی پله برفی هستیم. تازه ما اینترنت نداشتیم... فیلتر نت داشتیم.

این که تازه میشه خود ارتباط، با 12 گیگ در یک سال با سرعت 1000 که کاری نمیشه کرد. قیمت حجمهاش رو هم لطفا قرار بدید، فکر کنم شاتل جزو گرانترین ها باشه.
    من هنوز نمی دونم چطوری می خواهند فیبر رو جمع کنند. یعنی بیان کل فیبر، باکس و کانکشن هارو بردارند ببرند؟
    تازه این باسه انهایی است که بدون هزینه این کارو کردن. ما که خودمون از مبدا تا مقصد رو خریدیم و پول دادیم که اصلا جمع کردن معنی نمیده. فوقش از سمت سوییچ مخابرات کانکشن رو در بیارن که بعد وصل کردن مجددش میشه مثل هزینه adsl.
    +
    این ایده شاتل هم خیلی خوبه. که طرف الکی تو این وضعیت پول نده. الان بعضی ها هستند حتی مصرفشون به 2 گیگ هم نمی رسه. فوقش یک بسته کوچک دیگر می گیرند و تمام. تازه اگر از سمت تاریک قضیه نگاه نکنیم که جاهایی که فیبر داشتن و بخاطر این وضعیت ساختمان را تخلیه کردن باسه فروش یا اجاره مجدد می گن فیبر دارد.

خوش به حالت من که از ۹ اسفند رنگش رو ندیدم
    گرچه می دونم خیلی سخته ولی وقت بزاری و تلاش کنی بالاخره راهش رو پیدا می کنی.....

والا فکر کنم اون بسته های ترافیک تانوما اتصال فقط مخصوص سرویس اتصال هست و وقتی اون سرویس خریداری بشه داخل پنل میاد چون قیمت هاش با بسته های ترافیک اضافه عادی متفاوت هست...
    بسته های ترافیک زماندار هم توی همون قسمت خرید ترافیک هست, فقط نمیدونم وقتی تانوما اتصال خریداری بشه این بسته های زماندار هم میشه خرید یا نه, اگه بشه خرید واقعا عالی و بصرفه هست...

ممنون، با تصویرت پیداشون کردم.
    تو سرویس پس پرداخت فیبر نوری هم هستش و میشه گرفتش.
    تا جایی که خود سیستم می گه باید اشتراک داشته باشیم تا بشه این بسته هارو استفاده. بدون اشتراک اینها قابل دسترس نیست.
    پستم برای اون دوستی بود که گفت میخوام تا وصل شدن اینترنت، که از اینترانت استفاده نمیکنم نمیخوام فیبرم رو جمع کنن، دنبال یه بسته ارزون و کم حجم بود
    وگرنه بسته های ترافیک اضافه ش نسبت به مخابرات زیاده
      محتوای مخفی: تعرفه ترافیک شاتل 
    تو مخابراتی بسته ها و نرخ هاش اینطوری است. طبق نوشته اش می گه بسته نامحدود تا زمان مصرف قابل دسترسه... میشه اعتماد کرد بهشون؟
    Last edited by zed2; 17-05-2026 at 00:33.

6. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بدون شرح....

الان هم ایران اکسس فقط بود. با واتکس بشورنتون بجای اینکارا برین بگین اینترنت رو برگردونن. رفتن می گن چرا به ما اجازه نمی دن پرو بدیم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام. دوستان این سرعت حداقل 900 مگابیت رو تایید میکنید!؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد اینکه بعد از سالها سمت ما رو مخابرات داره سرویس دهی میکنه. سوای مشکل قطعی اینترنت، بنظرتون ارزش داره این سرویس و از مخابرات بگیرم؟ از لحاظ سرعت و مخصوصا قطعی و وصلی چطوره؟ آیا سرعتش نوسان هم داره بره رو اعصاب؟
    و اینکه پشتیبانی فنی چطوره؟
    ممنون ...

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. دوستان این سرعت حداقل 900 مگابیت رو تایید میکنید!؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد اینکه بعد از سالها سمت ما رو مخابرات داره سرویس دهی میکنه. سوای مشکل قطعی اینترنت، بنظرتون ارزش داره این سرویس و از مخابرات بگیرم؟ از لحاظ سرعت و مخصوصا قطعی و وصلی چطوره؟ آیا سرعتش نوسان هم داره بره رو اعصاب؟
    و اینکه پشتیبانی فنی چطوره؟
    ممنون ...

به نظرم الان بهترین و ارزون ترین سرویس اینترنتی هست که میشه تو ایران گرفت. از لحاظ قطعی اگه به صورت فیزیکی خط قطع نشه اصلا قطعی نداره. پشتیبانی فنی خاصی هم نداره یعنی اگه مشکلی پیش بیاد تیکت ثبت میکنند ولی زیاد رو علمشون برای رفع مشکلات دیگه نمیشه حساب کرد. نقاط ضعفش همین ها هستند
    از لحاظ سرعت بگم که من روز اول که سرویس ۱ گیگابیتی رو ارائه دادند فرداش زنگ زدم و گرفتم. ولی تو این مدت فقط دوتا جا بوده که تونستم از سرعت ۱ گیگی استفاده کنم یکیش دانلود از سافت ۹۸ بوده و یکی دیگه دانلود از استیم با Steamdl.ir. به هیچ عنوان و در هیچ تایمی ندیدم که پهنای باند خارجی ۱ گیگ بوده باشه حتی برای ۱ دقیقه. بیشترین سرعتی که دیدم داشته برای دانلود خارجی حدود ۷۰۰ مگابیت بوده برای مدت کم و بعدش باز نوسان داشته.
    ولی خداییش چون فیبر صبانت هم دارم و اینها رو میتونم مقایسه کنم واقعا خیلی خیلی از صبانت بهتره. قبلاً از برنامه Exitlag برای کاهش پینگ استفاده میکردم که با تنطیمات یکسان تو مخابرات پینگ بازیهام ۱۰ میلی ثانیه کمتر بود نسبت به صبانت.. تازه خود برنامه Exitlag اینترنت رو انالیز میکرد و میگفت رو مخابرات پورتهای بیشتری برای اتصال باز هست تا صبانت. سایت ها و سرویس‌های داخلی با DNS مخابرات واقعا سریع و بدون مشکل کار میکنند ولی تو صبانت هم به شدت کند هستند و هم بعد از باز کردن یک یا دو صفحه حتما تو صفحه سوم ارور DNS میدهند. شکن حرفه ای رو مخابرات تو چند ثانیه وصل میشه ولی تو صبانت اصلا وصل نمیشه و خنده دار تر اینکه اصلا به گوش پشتیبانی فنی صبانت اسم شکن نخورده.من حتی نتونستم با فیبرنوری صبانت مدارک پزشکیم رو تو سایت بیمه که داخلیه اپلود کنم با این حال هزینه سرویسش الان حدود ۴ برابر مخابراته. با مخابرات یک سری از سرویس‌های مثل فیلم نت و فیلیمو هم مجانیه.

10. 2 کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

به نظرم الان بهترین و ارزون ترین سرویس اینترنتی هست که میشه تو ایران گرفت. از لحاظ قطعی اگه به صورت فیزیکی خط قطع نشه اصلا قطعی نداره. پشتیبانی فنی خاصی هم نداره یعنی اگه مشکلی پیش بیاد تیکت ثبت میکنند ولی زیاد رو علمشون برای رفع مشکلات دیگه نمیشه حساب کرد. نقاط ضعفش همین ها هستند
    از لحاظ سرعت بگم که من روز اول که سرویس ۱ گیگابیتی رو ارائه دادند فرداش زنگ زدم و گرفتم. ولی تو این مدت فقط دوتا جا بوده که تونستم از سرعت ۱ گیگی استفاده کنم یکیش دانلود از سافت ۹۸ بوده و یکی دیگه دانلود از استیم با Steamdl.ir. به هیچ عنوان و در هیچ تایمی ندیدم که پهنای باند خارجی ۱ گیگ بوده باشه حتی برای ۱ دقیقه. بیشترین سرعتی که دیدم داشته برای دانلود خارجی حدود ۷۰۰ مگابیت بوده برای مدت کم و بعدش باز نوسان داشته.
    ولی خداییش چون فیبر صبانت هم دارم و اینها رو میتونم مقایسه کنم واقعا خیلی خیلی از صبانت بهتره. قبلاً از برنامه Exitlag برای کاهش پینگ استفاده میکردم که با تنطیمات یکسان تو مخابرات پینگ بازیهام ۱۰ میلی ثانیه کمتر بود نسبت به صبانت.. تازه خود برنامه Exitlag اینترنت رو انالیز میکرد و میگفت رو مخابرات پورتهای بیشتری برای اتصال باز هست تا صبانت. سایت ها و سرویس‌های داخلی با DNS مخابرات واقعا سریع و بدون مشکل کار میکنند ولی تو صبانت هم به شدت کند هستند و هم بعد از باز کردن یک یا دو صفحه حتما تو صفحه سوم ارور DNS میدهند. شکن حرفه ای رو مخابرات تو چند ثانیه وصل میشه ولی تو صبانت اصلا وصل نمیشه و خنده دار تر اینکه اصلا به گوش پشتیبانی فنی صبانت اسم شکن نخورده.من حتی نتونستم با فیبرنوری صبانت مدارک پزشکیم رو تو سایت بیمه که داخلیه اپلود کنم با این حال هزینه سرویسش الان حدود ۴ برابر مخابراته. با مخابرات یک سری از سرویس‌های مثل فیلم نت و فیلیمو هم مجانیه.
    ممنون دوست عزیز بابت این نظر تخصصی
    برای مودم هم راهنمایی میکنید چی بگیرم؟ این قسمتی که ما هستیم و فک کنم فقط همین مخابرات سرویس بده.

در کل به کاربری که adsl داشته یدفه بیان سرعت 100 مگ هم بدن قابل توجهه ، ولی من یه تجربه VDSL رو منطقه ای از مخابرات داشتم که افتضاح بود و هست. وقتی سرویس دایر شد گفتن فاصله تون زیاده بیشتر از 16 مگ سرویس نمیشه داد! حتی نمیتونن درست راهنمایی کنن چطوری مودم و کانفیگ کنیم. الان هم کشش خط پایین اومده سرعتش شده 9 مگ ولی من اجبارا باید بخاطر داشتن حجم کافی سرویس 30 مگابیتی بخرم .
    گفتم ببینم این فیبر هم از این مردم آزاری ها نداشته باشه دیگه اعصابمون کشش نداره ...

فیلیمو و ... هم که گفتید رایگانه خیلی عالیه خانواده الان هم استفاده میکنن. ولی چند وقت پیش دوستم روی ADSL مخابرات میخاست اشتراک فیلیمو بخره بهش گفتم مگه رایگان نیست؟ گفت مثلا یه قسمت از سریال رایگانه برای دیدن کاملش باید اکانت بخری

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سایتهای مثل فیلیمیو با ISP ها قرار داد دارن که بدون اشتراک حجم تمام بها حساب میشه و حتما درصدی از ISP می‌گیرند. مخابرات هم داخلی 2.7 برابر بین الملل هست پس باید حساب کنید اشتراک داشته باشید باصرفه هست یا حجم تمام بها کم بشه.
    سرویس فیبر خیلی خوبه و قابل مقایسه با بقیه نیست ولی سرویس دهی مخابرات خیلی بده خدا نکنه کابل پاره بشه یا هر چیزی تو این مایه ها، من خیلی مشکل این مدلی داشتم و در زمان قطعی هزینه رو می‌گیرند و خیلی زمان میبره تا بیان درستش کنن تازه با شکایت کردن و هزینه مدت قطعی رو هم میگیرن باید از روز اول به 2020 اعلام کنی که مشکل سمت مخابرات هست و بعد وصل شدن هم باز اعلام کنی تا هزینه زمان قطع بودن کسر بشه.
    قرار دادش هم جوری هست که مثلا یه مدت اینترنت لازم نداشته باشی نمیشه تمدید نکنی. باید کلا درخواست جمع آوری بزنی یا بری روی ارزون ترین سرویس. و به نظر من حجم رو زیادی حساب میکنن و کلا چون سرعت خیلی بالا هست مخصوصا وقتی کاربر چند نفر هست باید خیلی مواظب مدیریت مصرف باشید.
    و در آخر اشتراک گیگابایتی فیبر نوری برای اینترنت قطع خیلی طنز تلخی هست.
    Last edited by blackbird; 21-05-2026 at 20:27.

13. 2 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

برای مودم هم راهنمایی میکنید چی بگیرم؟ این قسمتی که ما هستیم و فک کنم فقط همین مخابرات سرویس بده.

در کل به کاربری که adsl داشته یدفه بیان سرعت 100 مگ هم بدن قابل توجهه ، ولی من یه تجربه VDSL رو منطقه ای از مخابرات داشتم که افتضاح بود و هست. وقتی سرویس دایر شد گفتن فاصله تون زیاده بیشتر از 16 مگ سرویس نمیشه داد! حتی نمیتونن درست راهنمایی کنن چطوری مودم و کانفیگ کنیم. الان هم کشش خط پایین اومده سرعتش شده 9 مگ ولی من اجبارا باید بخاطر داشتن حجم کافی سرویس 30 مگابیتی بخرم .
    گفتم ببینم این فیبر هم از این مردم آزاری ها نداشته باشه دیگه اعصابمون کشش نداره ...

فیلیمو و ... هم که گفتید رایگانه خیلی عالیه خانواده الان هم استفاده میکنن. ولی چند وقت پیش دوستم روی ADSL مخابرات میخاست اشتراک فیلیمو بخره بهش گفتم مگه رایگان نیست؟ گفت مثلا یه قسمت از سریال رایگانه برای دیدن کاملش باید اکانت بخری
    - فیبر نوری محدودیت های فنی سیم مسی در مسافت های شهری بین مشتری و سیستم های سخت افزاری را نداره. ( در بعد استانی و کشوری بحثش جداست.)
    من کیفیت فیبری که تو کشور استفاده می شود را نمی دانم ولی اگر بی کیفیت نساخته باشن جدید ها که نصب می کنند می تواند با سخت افزارهای فعلی تا 10gbps برسه. بیشتر مودم هایی که الان عرضه میشه 1gbps رو حداقل ساپورت می کنه.
    - با شبکه بی کیفیت داخلی - شبکه ملی اطلاعات - اینترانت ملی یا هر چی دوست داری صداش بزنی، تک توک سایت یا سروری هستش که می تونی اینقدر پهنای باند - 1Gpbs را ازش بگیری. اکثرا سایت هایی هستش که ترافیک روش نیست یا تو خود دفاتر شرکت های مخابراتی هستش. در کنار اینکه در حال حاضر زیر ساختشون به شدت شبکه ای هست و مسیریابی های شبکشون به شدت ضعیف است. و به هیچ وجه در حالت وافعی هیچ حسی از سرعت واقعی ات نمی تونی داشته باشی. برای حس کردن تفاوت باید http3 به همراه پینگ های دو رقمی یا یک رقمی داشته باشی که تاثیر این سرعت رو ببینی که بعضی dns ها رو بعضی سایت های داخلی اجازه می دن. الان شبکه پینگ داخلی 3 رقمی است.
    - در حالت عادی فیلترنت - همان اینترنت محدود که حالت عادی ما استفاده می کنیم - بخاطر محدودیت پروتکل ها نمی تونی تاثیر این افزایش سرعت رو ببینی. حداکثر امکان ارتباط رو http2 هست و بخاطر چک پکت ها، همواره تاخیر در لود شدن وجود داره و تمام برتری سرعت از بین میره.
    همان طور که نیما گفت شاید با دانلود کردن از هاستینگ های داخلی بتونی تمام ای پهنای باند رو استفاده کنی ولی حتی برای خارجی هم بخاطر اشباع شدید پهنای باند این مورد برای سرور های خارجی در حالت عادی - نه الان که همه قطع هستند و رکورد های بی نظیر ثبت می کنند - به سختی امکان پذیر هست.
    - بزرگترین مزیت فیبر که الان تو ایران داریم استفاده همزمان توسط چندین نفر بدون تاثیر روی پینگ یا لودینگ همدیگر است. با مودم مناسب که بتونه ترافیک رو مدیریت کنه، تا وقتی به اندازه کافی پهنای باند داشته باشند همه، تاثیری روی پینگ نمی بینه کسی. اگر برای بازی می خوای، معمولا اپلود مهم تر است چون بیشتر محدودیت سرعت رو اپلود است که در زمان های اشباع شبکه مرکز ارتباطی، برای من ممکن بود به زیر 5 یا 6 Mbps می رسید.
    اگر کسی انموقع اپلود می کرد یا با کیفیت بالا تماس تصویری می گرفت باعث jitter بالا می شد ولی اگر دستی تنظیم بشه که زیر این محدوده باشه. (پایین تر از 80% پهنای باند اپلود باشه ) مشکلی نخواهی داشت.
    - سرویس من از تصاویر معلومه قدیمی 100Mbps است. برای شبکه داخلی اگر سرور اجازه بده راحت 100Mbps down و 25Mbps اپ رو اجازه می داد ولی در حالتی که اینترنت می خواستم استفاده کنم بین 30-60 برایdwon و 4-8 برای up در نوسان بود. احتمال داره بسته به مراکز مختلف تجربیات بچه های دیگر متفاوت باشه. من یکبار موقعی که سیستمش منهدم شد و بدون محدودیت بود پایینترین پینگ رو که دیدم رو عدد 66 بود ولی حالت عادی رو 100 رو همان سرورها می چرخد.
    - یک چیزی هم بگم. کیفیت اینترنتی که ما داریم در استاندارد جهانی بسیار پایین است. شاید 20 تا 30 درصد کیفیتی هست که باید باشه. یکبار اینترنت واقعی رو بچشی دیگر نمی تونی به چیزی که اینها می دهند بگی اینترنت.
    +
    در رابطه با مودم ها بسته به امکانات و اینکه wifi 5 باشه یا 6 و چه امکانات مدیریتی دیگر می خوای فرق دارند. متاسفانه هیچ فایل manual از مودم هایی که استفاده می شه وجود نداره.
    برای کسی که هزینه نخواد بده یا یکبار بیشتر به مودم دست نزنه مدل پایه جواب می ده. مودم های گرونتر اپشن های مدیریتی بیشتری دارند باسه استفاده ( می تونی با روتر های شبکه مقایسشون کنی از این لحاظ که هر چی پول بدی امکانات می گیری.) با توجه به اینکه فرکانس 2.4 کاملا پر و اشباع هست الان.( و خیلی ها هم بلد نیستن تنظیم کنند که اورلپ نکنه.) داشتن استاندارد های جدیدتر می تونه امتیاز الان باشه ولی در اینده رو نمی دونم. ولی الان هم بخاطر وضعیت شبکه - که احتمالا با سرویس فعلی هم می بینی - قطع و وصل شدن ارتباط وایرلس بخاطر نبود اینترنت مشکل اپیدمی است.
    من خودم بخاطر مستطیلی بودن شکل محیط و نرسیدن سیگنال مودم، با یک برند دیگر مش ساختم تا سمت دیگر رو پوشش بده و قابلیت های وای فای مودم کاربردی نبود ولی برای همسایه ام که بلد نبود از امکانات وای فای همان مودم استفاده کرد.
    پ ن:
    در جریان باش وقتی نصب می کنند، یک یوزر دسترسی از سمت مخابرات هم تو مودم ست می کنند برای اپدیت و پشتیبانی.( تو پنل سایت مخابرات تست سرعت با ان یوزر انجام می شود.) می توانی یاداشت کنی یوزر پس رو و عوضش کنی که دسترسی همینجور نداشته باشند و هر وقت لازم شد برای پشتیبانی دوباره ست کنی که استفاده کنند.
    Last edited by zed2; 22-05-2026 at 00:35.

15. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد مودم های فیبرنوری که تو ایران هست چهار دسته داریم:
    دسته اول مودم های اقتصادی :
    قیمتشون بین ۲ تا ۳ میلیون هست . ۴ عدد پورت شبکه فست اترنت دارند که سرعت این پورت ها به ۱۰۰ مگابیت محدود شده و وای فای تک باند دارند . مودم های Huawei 8245C و 8346m تو این دسته هستند . من خرید این مودم ها رو توصیه نمیکنم چون الان حداقل سرعتی که ارزون ترین سرویس مخابرات میده ۲۰۰ مگابیته و با خرید این مودم ها برای همیشه خودتون رو از دریافت سرعت بالاتر از ۱۰۰ مگ محروم میکنید.

دسته دوم مودم های اقتصادی ولی با یک پورت شبکه گیگابیتی: این دسته مثل سری پیش هستند ولی یکی از ۴ پورت شبکه شون گیگابیتی هست . میتونید اگه روتر خوبی دارید همون پورت گیگابیتی رو بهش وصل کنید و از طریق روتر به اینترنت وصل بشید. مودم huawei 8546m از این دسته است.

دسته بعد میان رده ها:
    قیمت میان رده ها حدود ۵ تومن است ، این دسته مودم ها ۴ پورت شبکه گیگابیت به همراه وای فای دوباند دارند. معروفترین مدلهای این رده Q2 و W5 هستند که اسم کامل مدلشون 8245Q2 و 8247w5 است.

دسته اخر هم بالا رده است .
    قیمت این دسته مودم حدود ۸ میلیون است و تمام امکانات میان رده ها رو دارند ولی تکنولوژی وای فای جدیدتری رو پشتیبانی میکنند . مثل مودم X6 که وای فای ۶ رو ساپورت میکنه. اسم کامل مودم 8145X6 است

17. 3 کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

1. TNTmz

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •