تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 620 از 1547 اولاول ... 1205205706106166176186196206216226236246306707201120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,191 به 6,200 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مرجع تقلید شیعیان بابیان اینکه فضای مجازی منجلاب وسیعی است، گفت: گروهی از فضلای خوب حوزه علمیه باید تشکیل شود تا از اهانت‌ها و شبهاتی که در فضای مجازی ایجاد می‌شود، جلوگیری شود.

به گزارش تسنیم، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی عصر امروز در دیدار با حجت‌الاسلام‌والمسلمین منتظری دادستان کل کشور بابیان اینکه شهر مقدس قم از چند جهت مرکز آسیب‌پذیری است، اظهار داشت: شهر مقدس قم مرکز تشیع و مرکز بزرگ‌ترین حوزه‌های علمیه است، این شهر خاستگاه انقلاب است و انقلاب اسلامی از این شهر نشر یافته است.

مرجع تقلید شیعیان بابیان اینکه فضای مجازی منجلاب وسیعی است، گفت: گروهی از فضلای خوب حوزه علمیه باید تشکیل شود تا از اهانت‌ها و شبهاتی که در فضای مجازی ایجاد می‌شود، جلوگیری شود.

وی بابیان اینکه دلسوزی لازم برای مقابله با آسیب‌های فضای مجازی از سوی مسئولان صورت نمی‌گیرد، گفت: راه‌حل آن است که شبکه ملی ارتباطات در کشور راه‌اندازی شود همچنین باید پهنای باند را برای شبکه ملی ارتباطات بیشتر کنیم.

آیت‌الله مکارم شیرازی بیان کرد: در قم بر روی طلاب در حال کار هستیم، صداوسیما نیز باید بیش از این سرمایه‌گذاری کند و درواقع نفوذ دشمن حرکت انتقامی است و دشمنان حتی می‌گویند از بین رفتن نظام مدنظر است.

استاد برجسته حوزه علمیه گفت: اینکه دشمن این‌قدر جسورانه آزاد باشد کار درستی نیست از موضع‌گیری‌های دادستان کل کشور تشکر کرده و باید در این راه اهتمام جدی داشته باشید.

وی بابیان اینکه حوزه علمیه وظیفه سنگینی به عهده دارد، گفت: همچنین بخش سفیران هدایت که در کشور شکل‌گرفته باید تقویت شود.

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی *K!nG*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Qazvin

پيش فرض

ببخشید وسط توضیحاتت می پرم این مصرف توی طول روز پخش باشه - اگر مثلا من 4-5 ساعت در زمان های مشخص در هر روز اوج مصرف داشته باشیم و بقیه ترافیک روزانه ام 10-20 درصد پهنای باند باشه مسئله ایجاد می کنه؟
    بعد دانلود مداوم اگر مثلا 4-5 روز یک بار حدود 4-5 ساعت با تمام پهنای باند دانلود کنیم مسئله ایجاد می کنه؟

خواهش می کنم .
    ببین دوست عزیز من زیاد اهل دانلود نیستم ولی خود پشتیبانی شاتل می گفت اگر یک روز کلا دانلود داشتید برای اینکه محدود نشید چند روز دانلود نکنید . من مصرفم در طول روز ویدئو آنلاین و .... هست و چندباری هم دانلود سنگین داشتم مشکلی پیش نیومده

دوستان دیگه که سرویس آرت دارند و مصرف بالاتری دارند بهتر می تونند در این باره کمک کنند

موفق باشید

3. این کاربر از *K!nG* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masoudyasar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان این تنظیمات خودکار مودم به چه دردی می خوره ؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان کسی تاحالا ART7 یا ART8 داشته؟!سرعت دانلودش چنده؟!

داره خودمونی میشه arashrahimiaryan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستاني كه آرت يك دارند تا چه سقفي دانلود كرده اند و مشكلي پيش نيومده من هميشه دانلود سنگين ندارم ولي خب مثلا گاهي ويندوزي فتوشاپي اينطوري جديد بياد ميگيرم -(هر روز مصرف ندارم ولي يهو ممكنه 10-20 گيگ دانلود كنم) مصرف روزانم شايد نيم گيگ شايدم كمتر باشه

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یک رفیق برای شکار ART7 و ART8 پیدا شد

من یک مدتی هست اینجا کمپ کردم باسه بررسی این سرویس ها که اگر یک نفر لو بده سریع برم تخلیه اطلاعاتی اش کنم.

اگر مثل من دنبال سرویس هستی، من تو تهران دارم دنبال سرویس مناسب کارم می گردم ( اگر خواستی جاتو بگو ببینم هم استانی می شیم یا نه)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از لحاظ وضعیت سرویس پست های چند صفحه قبل منو دنبال کنی یک امار اولیه دستت میاد که بدرد می خورد.

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

4 سالی میشه ارت 6 دارم اگر واقعا زیاد مصرف کنی محدود میشه . بیشتر هم اگه پشت هم هی دانلود کنی و گرنه متوسط مصرف من در ماه حدود 150 گیگ هستش

9. این کاربر از Hessam_7800gtx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

4 سالی میشه ارت 6 دارم اگر واقعا زیاد مصرف کنی محدود میشه . بیشتر هم اگه پشت هم هی دانلود کنی و گرنه متوسط مصرف من در ماه حدود 150 گیگ هستش
    من مسئله ای باسه دانلود فاصله دار ندارم ( الان هم دانلود هامو که شامل فیلم،اپدیت و .... هست رو هر چند روز یکبار جمع می کنم بعد می زارم طی چند ساعت دانلود شه بجای اینکه هر روز یکی رو بگیرم.)

مسئله من اینه که سمت من چند نفر به طور گروهی روی سرویس میان و می شه حدس زد در یک محدوده زمانی در هر روز حداقل 2-3 ساعت اوج مصرف دارم بعد 4-5 ساعت میانگین مصرف و بقیه خالی. شاتل بخاطر این شکل مصرف میاد اذیت کنه؟

پ ن:
    من محاسبه کردم احتمال اینکه حج مصرفی از حداقل مصرف رد بشه هستش - با حرف شما ظاهرا جای بخشش گذاشته که تو ذوغ نزنه ولی ریتم مصرف رو من هنوز نمی دونم تاثیر داره یا نه
    Last edited by zed2; 04-01-2017 at 15:03.

داره خودمونی میشه kahkeshane_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان اگ خواستین سرعت هرکدوم از سرویسا رو تست کنین کافیه ب شاتل بزنگید وبگید مثلا art 6 رو برا تست بزارید یک ساعته رایگان میزارن تست کنی ...خوشت اومد ک میگیری خوشت نیومد برمیگردی رو همون حالت قبلی

12. 2 کاربر از kahkeshane_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واقعا باورنکردنیه چقدر تفاوت تو سرعت صفحه با xpn و بدون xpn وجود داره .
    واقعا من چند روزی میشه اصلا بدون xpn حتی یه سایت داخلی رو هم باز نکردم 24 ساعت وصلم .
    مثلا فک کنید میخوام سایت amd رو باز کنم اگر بدون xpn باز کنم یه جوری باز می کنه انگار نت 512 دارم انگار نه انگار 9 مگ هست با50 کیلوبایت بر ثانیه باز می کنه اما وقتی xpn وصله با 900 کیلوبایت بر ثانیه باز می کنه !!!!! خیلی سریع انگار سایت داخلی باز کردم !!!
    واقعا فقط تصور کنید حجم فیلترینگ رو که چقدر رو سرعت صفحه تاثیر گذاشته .

14. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •