کد #0*100* رو بگیر. مصرف روزانه و شبانه رو به تفکیک میگه
کد #0*100* رو بگیر. مصرف روزانه و شبانه رو به تفکیک میگه
ممنونم.
این ماجرای fdd چیه؟ این مورد رو هم باید بررسی کرد؟
(اصلا نمیدونم fdd چیه راستش)
خیر. تقریبا همه گوشی ها fdd رو دارن. نیازی به چک کردن نیست، چون در فرکانس های ذکر شده tdd استفاده نمیشه. Tdd نوع دیگر 4g هست که توسط شبکه تنظیم میشه که میتونید بیشتر در اینترنت راجع بهش سرچ کنید. 4g هم به صورت tdd ارائه میشه و هم بصورت fdd.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
خواستم بگم همراه اول بنده رو نیز مورد عنایت خود قرار دادهو از شبکه 4G محروم کردن یعنی دیگه نمیره رو 4G حتی با بسته های شبانه الفا پلاس . فقط و فقط الان به 3G وصل میشه مگر اینکه مثل رسم قبلی همراه اول اقدام به خرید بسته الفا پلاس ماهیانه کنم .
![]()
تست شبکه 3G از نوع : HSPA+ قبل اینکه 4G بیاد شهرستان ما میرفت رو شبکه DC - HSPA+ الان دیگه خبری از اون نیست اینم وضع سرعت . اومد ابروشو درست کنه زد چشمشو کور کرد
الفا پلاس 2 تا 7 :
![]()
چرا 4g استفاده نمیکنی؟
سلام
من یه 3 الی 4 روزی هست مودم دانگل هواوی e3372 به 165600 از نمایندگی همراه اول خریدم
طرح اینترنت: الفا پلاس 1ماه . 1 شب تا 11 صبح
شب اول بسیار خوب و عالی کار میکرد و دانلودمون با بالاترین کیفیت و حجم خوب در بستر 4G انجام دادم
شب دوم یه بسته الفا 1روزه خریدم که محدودیت داره و سرعت دانلودم 250 کیلوبایت لیمیت شد و تاثیر گذاشت رو شبانه الفا پلاس و سرعت محدود شد و در بستر 3G قرار گرفتم
زنگ زدم پشتیبانی:
1- نصف شب از ساعت 12 تا 4 صبح زنگ زدم تا به اپراتور وصل میشد بعد اینکه شماره موبایلم تایید میکردم و شماره 0 میزدم پیغام خودکار میومد و سریع دنگ قطع میشد
بلخره یک بار وصل شد اما خنده داریش این بود که اپراتور میکروفونش رو گذاشته بود و رها کرده بود و در حال صحبت با دوستانش بود!
بلخره تلاش کردیم و نلاش کردیم به یکی وصل شدیم به اسم اپراتور! گفتم بسته الفا خریدم . بستم الفا پلاسه . سرعت لیمیت شده و....! یه جواب مزخرف داد که بسته نداری و.... .
بلخره با پشتیبانی بی سواد نمیشه صحبت کرد و قطع کردم.
بعد 24 ساعتش یک خط همراه اول دیگه بسته الفا پلاس خریدم 1 ماهه و قبلش هم یک بسته الفا پلاس 1روزه 30مگ روز و 30مگ شب خریدم .
انتن 4G شد و شب هم با بهترین سیگنال و با بهترین سرعت دانلودمون انجام دادیم
الان که دارم تایپ می کنم:
الان شب دوم هستم
الان هر کاری می کنم چه با دانگل و چه گوشیم سیگنال 4G نمیاد و فقط رو 3G هستم.
الان مشکل چیه؟؟؟
مشکل مودم هست؟
مشکل دکل های منطقه ما هست؟؟؟
اینم بگم 1ماه قبل کامل 4G بودم و هیچ مشکلی نداشتم و بسیار خوب دانلود داشتم
این ماه دوم هست این مشکلات پیش اومده
سرعت بنده با 4G:
3مگابایت
البته با گوشی
الان که دانگل دارم :
3.5 مگابایت
لطفا اساتید راهنمایی کنن.
گفتم که بلاخره این خط منو هم محدود کردن یعنی تا الفا پلاس ماهانه نخری نمیره رو 4g . امشب گفتم رو این خطم دانلود کنم اونم دیدم وای ماله منم دیگه نمیره رو 4g . ولی یه خط دیگه دارم هنوز جواب میده 24 ساعت رو 4g هستش حتی مصرف ازاد .![]()
نباید اون بسته 1 روزه الفا رو می خریدین اون باعث شده رفتی رو حالت 3g و سرعت هم لیمیت شده . در کل برا بسته های شبانه الفا پلاس نامحدود نمیشه از شبکه 4g استفاده کرد . برا شما هم قابل استفاده بوده خوش شانس بودی . برای اینکه بتونید از شبکه 4g در شبانه هم استفاده کنید مجبورید برا همون خطتتون یه بسته یک ماهه الفا پلاس معمولی (نه شبانه) فعال کنید تا خط بره رو 4g و شبها هم بتونید از شبکه 4g استفاده کنید برای بسته نامحدود یک ماهه 1 تا 11 صبح .
بعد 24 ساعتش یک خط همراه اول دیگه بسته الفا پلاس خریدم 1 ماهه و قبلش هم یک بسته الفا پلاس 1روزه 30مگ روز و 30مگ شب خریدم .
الفا پلاس یک ماهه کدوم رو خریدی دقیقا ؟ گفتی برا یه خط دیگه درسته ؟
Last edited by saber73; 04-02-2017 at 04:23.
دیشب بسته نامحدود گرفتم،ساعت 2 که خواستم وصل بشم،کلن آنتن نداشت!روی جستوجوی دستی هم میخواستم قفل کنم،نمیشد!!این همراه اول چرا اینجوریه!کلا حرام شد!
![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)