تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 620 از 752 اولاول ... 120520570610616617618619620621622623624630670720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,191 به 6,200 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من هم چند روز پیش برای Audio Technica ATH-M50 تماس گرفتم گفت فردا زنگ بزن قیمت بهت بدم.
    فرداش زنگ زدم گفت ساعت 2 زنگ بزن ساعت 2 زنگ زدم گفت نیم ساعت دیگه زنگ بزن. دوباره که زنگ زدم گفت قیمتش 340 تومنه ولی تو سایتش زده بود 270 (هنوزم 270 تو سایتش زده).
    با پیشگامان کیش تماس گرفتم 280 قیمت داد.
    مرسی از شما و mrm88 عزیز که به این خوبی تجربه خریدتون رو با ما درمیون گذاشتید

بخاطر همین مسائل نا خوشایند که از روی بی تجربگی فروشند های گاه سنتی ما پیش میاد همیشه اسرار بر این بود که تا جای امکان از وارد کننده اصلی و بعد از اون از نمایندگی اصلی خرید کنید نه وارد کننده فرعی و نمایندگی جعلی چون وارد کننده های فرعی تقریبآ واسطه هایی موقت برای کسب سود اغلب کذایی همیشه منتظر فرصت هستند اونها همه جور کالایی وارد می کنند چون براشون مهم نیست که چی میارن چون واقعآ نمی دونن که چی میارن چون فقط چیزی رو وارد می کنند که سود زیادی نصیب اونها کنه و اغلب اوقات کالای واردشده توسط اونها کالای تقلبی و ارزان قیمتی هست که از طریق یه جور مزایده خریداری شده و اینکه نمایندگی های جعلی از این وارد کنندهت بدتر هستند چون اونها تقریبآ همون کالاهای وارد شده رو می گیرند و خیلی شیک و با کمال احترام تقدیم شما می کنند که حتی ممکنه اون کالا 100% تقلبی باشه

و یه توضیح کوچولو هیچ وقت از فروشند های که توضیح اضافه و یا زیاد در باره کالا بده هیچ کالایی خرید نکنید چون هیچ فروشنده ای حتی ناشی برای کالایی که می دونه مشتری خوب وجود داره و کالای اون هم هیچ مشکلی نداره و یا اعتباری که کسب کرده کاملآ درخشان بوده ، انرژی اضافه حروم نمیکنه به همین خاطر فروشنده ای که توضیح زیاد میده فقط باید با اون خداحافظی کرد چون از معامله با اون هیچ سودی نصیب شما نمیشه چون تمام وقت و انرژی خودش رو قبل از خرید برای شما صرف کرده و بعد از پرداخت پول از طرف شما دیگه هیچ دلیلی نمی بینه که برای شما انرژی صرف کنه حالا چه برسه برای کالای خریداری شده مشکلی پیش بیاد

البته استثناء ها محترم ولی به طور کلی این قانون بین تمام فرشونده ها صدق می کنه

شما هم موفق باشید.

2. 9 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

يك سوال ديگه اينكه وقتي صداي ساز هاي ميد انگار كه ضعيق ترن و وقتي فركانس تغيير ميكنه صدا هم بلند تر ميشه بايد با اكوالايزر درستش كنيم يا مسئله از سورسه؟
    منظور شما رو کاملا متوجه نشدم که دقیقآ چه اتفاقی می افته که به دنبال رفع اون باشیم

به هر حال اگر منظور شما اینه که با تغییر یک فرکانس مثلآ از کم به زیاد صدای هدفون دچار فراز و فرود میشه ، باید با اکولایزر اون محدوده هایی که این کم و زیادی بیشتر به گوش شما حس میشه تصحیح بشه تا یک تست ساده Sweep از فرکانس پایین تا بالا یکدست بشه ولی با تغییرات زیاد اکولایزر سعی نکنید تمام نواحی رو یکدست کنید چون ممکنه اون یکدستی باعث بشه که کیفیت موسیقی شما کاهش پیدا کنه (موزیکالیتی) یعنی درسته که توی تست های ساده هدفون بهترین پاسخ رو داره اما زمانیکه با اون هدفون با این تنظیمات جدید به موسیقی گوش می کنید احساس لذتی که قبل و بعد از اعمال تغییرات دارید یکی نیست و گاه ممکنه باعث بدتر شدن هم بشه

تنظیمات اکولایزر نهایتآ زیر 3db می تونه یه جور تنظیم خوب باشه و تنظیم بیشتر از اون برای هیچ هدفونی مناسب نیست هر چند که گاه اکولایزرها تا 20db تغییرات رو هم می تونن اعمال کنند اما نه برای کاربرد ما بلکه برای کاربرد بسیار متفاوت تر از کاربرد ما که بعدآ توضیح میدم

در آخر تا جای امکان بدون اضافه کردن هیچ افکت و یا تنظیمی به صدای واقعی هدفونتون گوش کنید، اگر دوست دارید همه چیز واقعیت رو احساس کنید

شما هم موفق باشید.

4. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

دوستان یه ایرفون خوب تا حدود 25 تومان معرفی کنید .کریتیو ep630 چطوره ؟ قیمت امروزشم 22

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان یه ایرفون خوب تا حدود 25 تومان معرفی کنید .کریتیو ep630 چطوره ؟ قیمت امروزشم 22
    اگه فقط الکترونیک قراره با این هدفون انتخابی شما پخش بشه که انتخاب خوبی به نظر میرسه اما بیس بسیار قوی و بوومی اون ممکنه در استفاده طولانی مدت چندان لذت بخش نباشه پیشنهاد می کنم یه نگاهی به Panasonic hje300 بکندی هر چند که به شخصه تست نکردم اما با توجه به نظر کسایی که استفاده کردند بسیار با نسبت کیفیت به قیمت بالایی هست

شما هم موفق باشید.

7. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اینکه زمان زیادی از خرید هدفون RP-HTX7 ام نمی گذره ولی کمبود هدفونی که مید خوبی داشته باشه رو احساس می کنم. این پانا ی کوچولو موزیک ها پاپ ، الکترونیک و حتی جز رو خیلی خوب هندل می کنه و عاشق صدای پیانو و ساکسیفونه. ولی متاسفانه برای راک اصلا مناسب نیست. کل صدای مید با هم میکس می شن و با وکال می رن یه جایی پشت صدای سنج ها و درامز قرار می گیرن، نتیجه می شه یه چیز فشل با کلی صدای دیستورت شده تو فرکانس های های که هنوز نفهمیدم از کجا میاد...
    حالا تو فکر خرید یه هدفون دیگه ام که نیازم رو کاور کنه... البته چون امپ یا دک مناسبی هم ندارم خرید های اند های گرونقیمت به نفعم نیست. پیشنهاد شما تو رنج زیر 150 تومن چیه دوستان؟ به K99 فکر کنم یا چیز دیگه؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با اینکه زمان زیادی از خرید هدفون RP-HTX7 ام نمی گذره ولی کمبود هدفونی که مید خوبی داشته باشه رو احساس می کنم. این پانا ی کوچولو موزیک ها پاپ ، الکترونیک و حتی جز رو خیلی خوب هندل می کنه و عاشق صدای پیانو و ساکسیفونه. ولی متاسفانه برای راک اصلا مناسب نیست. کل صدای مید با هم میکس می شن و با وکال می رن یه جایی پشت صدای سنج ها و درامز قرار می گیرن، نتیجه می شه یه چیز فشل با کلی صدای دیستورت شده تو فرکانس های های که هنوز نفهمیدم از کجا میاد...
    حالا تو فکر خرید یه هدفون دیگه ام که نیازم رو کاور کنه... البته چون امپ یا دک مناسبی هم ندارم خرید های اند های گرونقیمت به نفعم نیست. پیشنهاد شما تو رنج زیر 150 تومن چیه دوستان؟ به K99 فکر کنم یا چیز دیگه؟
    با سلام
    بله k99 هدفون خوبي هست و حتما انتظارتون رو براورد خواهد كرد ولي بشخصه پيشنهاد ميكنم يه تحقيقي در باره sennheiser hd 518 هم داشته باشين با توجه به بودجه مورد نظرتون و اينكه بصورت حرفه اي انتظار تخصصي از هدفون دارين مسلما جزو بهترين انتخابهاتون خواهد بود.
    موفق باشين.

10. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

نوشته شده توسط viul
    سلام
    اگه میخواید هدفون مناسبی بگیرید، بهتره بودجه رو حداقل تا 30 اضافه کنید.
    فقط بهتون توصیه میکنم مدل WH-701 نوکیا (که قیمت کمی داره و اخیرا تو بازار زیاد شده) رو نگیرید. چون مشخصات صوتی خوبی نداره و تو گوش هم راحت نیست (این تجربه من و دو تا دیگه از دوستامه که ازش استفاده کردن). تو رنج تا 30 تومن اگه inear میخواید، panasonic HJE-300 خیلی خوبه و اگه earbud میخواید، nokia HS-28 +extension کارایی به قیمت خیلی بالایی رو بهتون میده.

یه خبر خوب برای دوستان علاقمند به باس خیلی قوی:
    یه مغازه تو جمهوری (بین فردوسی و حافظ) هدفون Audio Technica PRO700-MK2 رو موجود داره. این هدفون یه basshead واقعی هستش. اینم یه لینک واسه دوستانی که میخوان در موردش بیشتر بدونن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام رفیق
    دوست عزیز من ازنوعی که میکروفون هم داره لازم دارم فکر کنم به جای هدفون باید میگفتم هدست به هرحال من تو شهرمون (نجف اباد-اصفهان)ولی اصفهان کمتر گشتم ولی کسی این دو مدل رونداشت.شما خودتون جایی رو میتونید بهم معرفی کنید که داشته باشه(فرق نمیکنه کجا باشه).اینکه تو گوش راحت جا بگیره ودر نیاد وهمچنین کیفیت صدا واحتمالا وجود میکروفون برام مهمه ایا مدل دیگه ای دارند؟

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

لطفا یه هدفون که میکروفون -ریموت -راحتی درگوش -کیفیت عالی-داخل گوش(inear)-قیمت مناسب داشته باشه معرفی کنید.اگه تهران واز نمایندگی باشه بهتره.

داره خودمونی میشه lenuxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    iهمدان

پيش فرض

سلام

آدرس فروشگاهی رو می خواستم برای خرید هدفون Klipsch S4

داره خودمونی میشه SiavElClassico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ميشه يه فروشگاه معتبر معرفي كنيد DT 880 داشته باشه اگه خودتون هم قيمت دستتونه پ خ كنيد.
    با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •