بله هزینه رانژه و... رو باید بدی.
حالا چرا میخای بیای های وب؟اسم مرکز مخابراتی منطقت چیه؟
بله هزینه رانژه و... رو باید بدی.
حالا چرا میخای بیای های وب؟اسم مرکز مخابراتی منطقت چیه؟
اگه اشتباه نکنم شهید کریمی
چن رقم اول شمارتو بگو چنین مرکزی تو لیست های وب نیست.
شهید مطهری هست
پیش شماره منم 727
پس از کجا بگیرم؟
هزینه رانژه و نصب چقدر میشه؟
Last edited by moji_202; 03-04-2014 at 13:47.
پهنای باند های وب تو منطقتون بیشتر از 4مگ هست.سرویس 256براتون 2مگ سرویس 512 براتون 4مگ و سرویس 1مگ براتون 8بسته میشه.
منظورتون چی بود گفتید چرا میخوای بیای های وب؟
جایه بهتری سراغ دارید؟
من الان 512 اسیاتک نا محدود دارم سرعتم بین 55 تا 70 متغییر هست حیف که مصرف منصفانه گذاشتن
راستی این سرعتها رو از کجا میفهمی؟
-میخاستم ببینم برای چه کاری میخای.
-من شرکتای دیگه رو تست نکردم چون تو منطقه ما سرویس نمیدن.
-سرعت ها رو بر اساس تجربه بهت گفتم.
واسه استفاده معمولی
و دانلود شبانه
سرعتهای 256 512
1 مگ و 2 مگ
چه سرعتی رو تو دانلود شبانه میدن تقریبا
شرمنده زیاد سوال پرسیدم![]()
-سرویس 2 مگ دانلود شبانه نداره.
-سرویس 256 حدودا250کیلو میده،سرویس 512 ،60 کیلو میده بعضی روزها هم 460کیلو رو میده،سرویس 1مگ 256کیلو و بعضی از روز ها 750کیلو رو میده.
تایم رایگان های وب 3ساعت هستش.
-این دفه اشکالی نداره![]()
من که فاصلم با مرکز مخابراتی خیلی زیاده و یکی از شلوغ ترن مراکز شهر مرکز ماست ولی باز سرعت عالیه. ( تو شهر ما 4 تا مرکز هست که باید جواب جمعیت 300000 نفری شهرو بده , حالا خودت فرض کن چقدر شلوغه)خطم که نویز داره و فاصلم با مرکز مخابراتی زیاده و خطم اکثرا تا 6 یا بعضی وقتا تا 7 مگ آپ میشه. سیم مستقیم از دم در کشیدم تا خونه. اما:
قبلا تک کانکشن بهتر بود و همچنین پینگ بهتر بود. های وب کمبود پهنای باند داره و داره سرویس ها رو با ضریب اشتراک بالا می بنده به هر قیمتی که شده تا سودشو ببره چون اوایل که خلوت بود اینقدر داغون
نبود. ضمن اینکه تجهیزات مزخرفی تو تهران یا حداقل مرکز ما دارن . پشتیبانی هم که یکی از یکی بیسوادترن مثل فایل صوتی فقط بلدن بگن بیسیم داری فکس داری .......
برای نویز باید به مخابرات محل درخواست سیم بان داد که برای هرکسی نمیان یا بخاطر سرعت نت فقط بخاطر نویز در صحبت کردن و اینا میان
اوایل همچین مشکلی داشتم زنگ زدم گفتم نویز شدید دارم بعد نیم ساعت درستش کردن.
اگه یکم اسرار کنی یه کارشناس میفرستن برای چک کردن.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)