تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 620 از 2606 اولاول ... 12052057061061661761861962062162262362463067072011201620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,191 به 6,200 از 26051

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام ..من اینترنت مخابرات ۵۱۲ گرفتم ..چند تا سوال داشتم ..
    ۱- حد اکثرسرعت دانلود م ۶۰-۶۵ هست ...کم نیست ؟
    ۲-وقتی با کابل LAN کانکت میشم هم ADSL کانکت هست هم WIMAX که تو خونه هست..
    حالا از کجا بدونم به کدوم وصل میشه ؟..برام عجیبه که به جفتشون کانکت هست
    1. مخابرات سرعت هاش رو روی همون چیزی که میخرین میبنده. 512کیلو بیت بر ثانیه= 64 کیلو بایت بر ثانیه
    2. از روی ip میتونید بفهمید که به کدوم وصلید. میتونید برید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سایت هایی از این قبیل ببینید isp شما کدومه. speedtest.net هم مینویسه.
    بهترین راه اینه که هر کدوم رو که نمیخواید کارت شبکه اش رو disable کنید مثلا وقتی wimax رو نمیخواید کارت شبکه وایرلس رو غیر فعال کنید و فقط از LAN استفاده کنید.

2. 2 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان مخابراتی فری گیت هم برا شما خراب شده؟؟؟؟؟؟ من از شاتل دارم خیلی بد فیس بوق و یوتیوب رو باز میکنه وی پی .... هم که کلا قطع شده
    نه!
    ورژن 7.39 به خوبی کار می کنه!سرعت خوبی هم داره

4. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محتوای مخفی: پنهان 
    گزارش ها از ایران حاکی است که مقامات این کشور در روزهای گذشته استفاده از وی... پ.ی ان یا شبکه های خصوصی مجازی را در بسیاری از مناطق کشور مسدود کرده اند.وی... پی.. ان ابزاری است که بسیاری از شهروندان ایرانی برای عبور از سد فی...لترین.گ مورد استفاده قرار می دهند.
    در همین حال گزارش شده که دسترسی به بعضی از سایت ها، از جمله یاهو و گوگل مسدود شده است.
    روز یکشنبه ۲۰ اسفند، رمضانعلی سبحانی فرد، رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس، در گفتگو با خبرگزارش مهر گفت که ظرف چند روز گذشته پورت های وی... پی. ان "غیرقانونی" در کشور مسدود شده و براساس اعلام قبلی مسئولان، از این پس تنها وی پی ان های "قانونی و ثبت نام شده" قابلیت استفاده خواهند داشت.
    به گفته او، این احتمال وجود دارد که قطع ورودی وی پی ان ها مشکلات فنی در دسترسی کاربران به سایر سایتهای اینترنتی به همراه داشته است.
    او از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران خواست که در این زمینه پاسخگو باشد و اطلاع رسانی لازم را برای بیش از ۳۵ میلیون کاربر اینترنت ارائه دهد.
    کارشناسان فن آوری اطلاعات معتقدند دعوت مردم به استفاده از وی پی ان های ثبت شده به مسئولان امکان می دهد آسانتر بتوانند فعالیت های اینترنتی کاربران را رصد کنند.
    شیوه مسدودسازی
    وی پی ان چیست؟
    وی.. پ.ی ان (Virtual Private Network) یا شبکه خصوصی مجازی، همانطور که از نام آن پیداست، شبکه ای است خصوصی که امکان تبادل اطلاعات را از طریق اینترنت فراهم می سازد ولی در عین حال محل کاربر را در کشور دیگری نشان می دهد. در ایران از وی پی ان برای گذر از فی..لترین.گ اینترنتی استفاده می شود. گفته می شود وی پی ان هایی که مسئولان آنها را "غیرقانونی" می دانند، ماهانه بین دو تا پنج هزار تومان به کاربران اینترنتی اجاره داده می شوند.
    کاربران اینترنت در ایران در روزهای گذشته پیام های بسیاری در این زمینه در شبکه های اجتماعی ارسال کرده اند. بعضی از آنان گفته اند که که پورت ها (درگاه های ویژه رد و بدل کردن اطلاعات در شبکه) باز است هر چند امکان دسترسی به وبسایت های مسدود شده وجود ندارد.آنان این احتمال را مطرح می کنند که شیوه به کار گرفته شده توسط دولت ایران، روش موسوم به " کلیک بازرسی ژرف بسته‌ها" (Deep packet inspection) باشد.
    این در حالی است که بعضی از کاربران دیگر می گویند که تمام پورت ها بسته است. به گفته آنان دسترسی به نرم افزارهایی مانند اسکایپ و وایبر که برای برقراری تماس های صوتی تصویری استفاده می شود، نیز قطع شده است.
    کارل کاتوریا، معاون شرکت کانادایی سای. ..فون، ارائه دهنده خدمات و فن آوری فیل.ترش.کن، می گوید که اظهار نظر دراین باره که دقیقا چه شیوه ای برای مسدودسازی وی... پی.... ان.. ها به کار گرفته شده در این مرحله کاری دشوار است.
    او می گوید: دلایل متعددی (برای باز بودن درگاه ها و در عین حال مسدود بودن سایت ها) وجود دارد و این موضوع لزوما به دلیل به کار گیری شیوه "بازرسی ژرف بسته ها" نیست؛ از جمله این دلایل تنظیمات اشتباه نرم افزار ها یا استفاده از نرم افزارهایی است که برای عبور از فی.لت.رینگ قابل اتکا نیستند.
    افزایش ترافیک ف....یلتر.ش...کن ها
    قطع دسترسی به وی پی ان ها سبب شده که کاربران بیشتری به استفاده از شیوه های دیگر عبور از فی...لترین..گ، از جمله ف..یلترش..کن ها، رو بیاورند.
    به گفته کارل کاتوریا، در روزها شنبه و یکشنبه هفته جاری بیش از یک میلیون ارتباط از داخل ایران با سایت های ف..یلترش...کن س..ایفون برقرار شده است. از جمله میزان مراجعه به کلیک فی..لترشکن آزمایشی سای..فون برای دسترسی به سایت ب...ی ب..ی س....ی فارسی از ایران، شاهد ۶۵ درصد افزایش بوده است.
    به گفته او گرچه دسترسی به وی... پی... ان ها در ایران راحت بوده است، ولی بعضی از آنها دارای پروتکل های شبکه پیچیده هستند که روی دسترسی به محتوا موثر است. کاتوریا می گوید که فیل..ترش.کن هایی که استفاده از آنها راحت تر هم است، می توانند همان دسترسی را به محتوای اینترنتی مسدود شده ایجاد کنند.
    اینترنت و س یاس ت
    قطع دسترسی به ایمیل و سایر خدمات اینترنتی، که در حالت عادی مسدود نیستند، پیش از این هم در ایران نیز سابقه داشته است، از جمله در سال گذشته، بسیاری از این خدمات از دسترس کاربران اینترنتی خارج شد.

گفته می شود که قطع وی پی ان ها در ایران قبلا هم سابقه داشته، مثلا مهر ماه سال پیش وی پی ان ها برای چند روز قطع شده عده ای آن را در راستای طرح راه اندازی اینترنت ملی ارزیابی کردند.
    منبع هم که نمیشه گفت بی ب

معروف شدیم رفت!

نظر کارل کاتوریا هم اینه که معلوم این دقیقا از چه روشی استفاده کردن(حالا باز دوستان بیان با قاطعیت بگن dpi)

یه سری قسمتاش حذف کردم(سانسور)که 30یا30 نشه
    Last edited by saeid72; 12-03-2013 at 00:49.

6. 4 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

آبرومون رفت!!!
    تو رو خدا اطلاع رسانی و پیگیری کنید!به خدا دولت کره شمالی هم اینکارو با مردمش نمیکنه که دولت ما داره این کارو با ما میکنه!!!
    مگه جوونای ما جز این اینترنت ذغالی با 99% فیلتر چیز دیگه هم دارن که اینا اومدن همینم از ما گرفتن؟!؟
    بعد از اینکه لینک زیر رو مشاهده کردین کامنت های کاربرا رو هم بخونین!واقعا شوک زده میشین,ببینید خارجی ها درباره ما ودولتمون چه تفکری دارند:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 4 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان من هفته پیش مرکز مخابرات الغدیر به صورت حضوری درخواست adsl دادم امروز که از 2828 پیگیری کردم گفت به خاطر عدم امکانات و پورت فعلا درخواستتون آرشیو شده . میخواستم ببینم دوستانی که در این مرکز یا مراکز مشابه همچین جوابی بهشون دادند چقدر طول میکشه تا امکانات فراهم بشه ؟؟
    نکته مهم دیگه من فکر میکنم خط تلفن خونه با توجه به این که دایال آپ بیشتر از 32 نمیشه وصل شد pcm باشه و عدم واگذاری adsl هم در واقع همین باشه ؟؟؟

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان من هفته پیش مرکز مخابرات الغدیر به صورت حضوری درخواست adsl دادم امروز که از 2828 پیگیری کردم گفت به خاطر عدم امکانات و پورت فعلا درخواستتون آرشیو شده . میخواستم ببینم دوستانی که در این مرکز یا مراکز مشابه همچین جوابی بهشون دادند چقدر طول میکشه تا امکانات فراهم بشه ؟؟
    نکته مهم دیگه من فکر میکنم خط تلفن خونه با توجه به این که دایال آپ بیشتر از 32 نمیشه وصل شد pcm باشه و عدم واگذاری adsl هم در واقع همین باشه ؟؟؟
    من هم pcm بودم متاسفانه باید منتظر بمونی که با توجه به تحریم ها و نبود امکانات ممکنه طول بکشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان از hotspot shield استفاده کنید...سرعت بسیار خوبی هم داره.
    Last edited by majid322; 12-03-2013 at 12:08.

12. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آبرومون رفت!!!
    تو رو خدا اطلاع رسانی و پیگیری کنید!به خدا دولت کره شمالی هم اینکارو با مردمش نمیکنه که دولت ما داره این کارو با ما میکنه!!!
    مگه جوونای ما جز این اینترنت ذغالی با 99% فیلتر چیز دیگه هم دارن که اینا اومدن همینم از ما گرفتن؟!؟
    بعد از اینکه لینک زیر رو مشاهده کردین کامنت های کاربرا رو هم بخونین!واقعا شوک زده میشین,ببینید خارجی ها درباره ما ودولتمون چه تفکری دارند:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باوا اونا که اصن اینترنت ندارن...حتی موبایل هم به زور میتونن استفاده کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من هم pcm بودم متاسفانه باید منتظر بمونی که با توجه به تحریم ها و نبود امکانات ممکنه طول بکشه
    خوب عزیز برای شما چقدر طول کشید میخوام ببینم اگر زیاد طول میکشه وایمکس بگیرم ، بدبختی خوشحال و خندان رفتم مودم هم خریدم

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مال من ۲ سال هست هنوز درست نشده ...من هم رفتم سراغ وایمکس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •