تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 620 از 4105 اولاول ... 12052057061061661761861962062162262362463067072011201620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,191 به 6,200 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه jack_poppy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اقا من به شخصه می گم نبر چون می گیرند از ما که می گرفتند
    اما خوده اونجا بوفه داره تیغ ژیلت می فروشه
    چیو نبرم؟ کدوم یکیو میگیرند ژیلت یا فیلیپس؟اگه میشه یه خورده شفاف صحبت کنید؟

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

باسلام من چشمام ضعیفه و جمع شمارهاش میشه 8.5 که با مدرک دیپلم معاف هستم اما مشکل اینه که من درحال تحصیل هستم و چهار الی پنج ترم دیگه لیسانس میگیرم حالا میخوام بدونم راهی هست که قبل از لیسانس گرفتن معاف شم یا باید زور بزنم 1.5 شماره دیگه چشام ضعیف شه؟

داره خودمونی میشه jack_poppy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان ...

یه مشاوره فنی میخوام :

من اعزامم مثه همه بچه ها برج 10 هست و برگه سفیدم هم اومده !

به یکی از دوستام گفتم میخوام تمدید کنم ، گفت یه پزشک هست که تمام راه های معافیت پزشکی رو بلده ! اونجوری میتونی بگی مرضی و فلان مشکل رو داری و این طوری تاریخ اعزامت باطل میشه تا بری کمیسیون پزشکی بعدش که میگن تایید نشده ولی تاریخ اعزامت عقب می افته !!

میخواستم بدونم مگه پزشکه چه راهی بلده که ما نمیدونم و جواب میده ؟ چون من رفتم یه بار نظام وظیفه شهرمون و گفت تو اون موقع که دفترچه رو پست میکردی ادعا کردی که سالمی و دیگه کاری نمیشه کرد !!

من کف پام یه خورده صافه !

میخواستم بدونم برم دنبالش ؟ اینجوری میتونم برای ارشد هم بخونم یعنی تنها هدفم اینه !
    بعد اگه بفهمن مشکلی ندارم ، برام مشکلی پیش نمیاد ؟
    دکتره ویزیتش 10 تومنه که خودش قبلا تو نظام وظیفه بوده ولی هیچ قراردادی با نظام وظیفه هم نداره

اصلا موندم چه کنم یکی بگه چی کار کنم ؟ برم دنبالش یا فردا برم سرم رو با نمره 4 ! بزنم ؟؟
    بازم میگم فقط میخوام تاریخم رو تمدید کنم و دنبال معافیت پزشکی نیستم ! اونم میخوام فقط برای ارشد بخونم !

سلام دوست گرامی.من هم عین شما بودم.اتفاقا میخواتسم امریه هم بگیرم.اما از من میشنوی پاشو سنگین و رنگین خدمتت رو بکن،اینقدر عمرتو با این بهونه ها تلف نکن.ای کاش دو ماه زودتر اعزام میشدم،تا حالا آموزشی رو تموم کرده بودم.
    راستی در مورد تیغ صورت چی کار کنیم؟کدومو ببریم؟یکی از دوستان میگه اصلا نبریم.

4. این کاربر از jack_poppy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اما از من میشنوی پاشو سنگین و رنگین خدمتت رو بکن
    فکر کنم شما آموزشی رو هنوز نرفتی
    شرط می بندم 2 ماه دیگه این حرف رو پس میگیری

دوستان عزیز ، به ما که نه کسری خورد ، نه شرایط و نه معافی و کوفتی !
    اگه میتونین و شرایطش رو دارید برای معافی ، یک لحظه هم غفلت نکنین ، چندین ماه از عمرتون تو خدمت تلف میشه
    از ما گفتن بود

6. 7 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوست گرامی.من هم عین شما بودم.اتفاقا میخواتسم امریه هم بگیرم.اما از من میشنوی پاشو سنگین و رنگین خدمتت رو بکن،اینقدر عمرتو با این بهونه ها تلف نکن.ای کاش دو ماه زودتر اعزام میشدم،تا حالا آموزشی رو تموم کرده بودم.
    راستی در مورد تیغ صورت چی کار کنیم؟کدومو ببریم؟یکی از دوستان میگه اصلا نبریم.
    امریه که حیف شد اگه اعزامم می خورد برج 12 که تموم بود ... ولی حیف شد چون ارشدی های امسال یه رقیب سرسخت رو از دست دادند .

البته موافقم با حرفت ....

یه بار برای همیشه باید از سر راه برشداریم !

در مورد تیغ هم نمیدونم من هیچ ذهنیتی ندارم نسبت به اونجا ولی هفته اول که بریم معلوم میشه اوضاع چه جوریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

فکر کنم شما آموزشی رو هنوز نرفتی
    شرط می بندم 2 ماه دیگه این حرف رو پس میگیری

دوستان عزیز ، به ما که نه کسری خورد ، نه شرایط و نه معافی و کوفتی !
    اگه میتونین و شرایطش رو دارید برای معافی ، یک لحظه هم غفلت نکنین ، چندین ماه از عمرتون تو خدمت تلف میشه
    از ما گفتن بود
    من 1000 درصد با حاجیمون موافقم

ببنیدید اگه معاف میشید و نرید دنبالش واقعا بزرگترین اشتباه زندگیتونو کردید!

اگه معاف کامل میشید بگیرید که اگه نگیرید! درست هفته اول آموزش پشیمون خواهید شد!

9. این کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چیو نبرم؟ کدوم یکیو میگیرند ژیلت یا فیلیپس؟اگه میشه یه خورده شفاف صحبت کنید؟
    عزیز چیو گفتم بوفه می ده ؟
    ژیلت منظورمه
    ماشین ریش تراشم نمی دونم بگیرند یا نه

11. این کاربر از pouya_2008_hh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من الان توی 12 ماه خدمت هستم. توی این یک سال خدمت به نتایجی رسیدم که بهتره خیلی ها که نرفتن و میخوان برن بدونن/ خدمت فقط و فقط علافیه! فقط و فقط حاملیه. او نبخشیش هم که فکر میکنید چیزی یاد میگیرید خیلی سطحی و گذراست.
    به قول فرمانده امون که واقعا مرد خوب و درست کار وزحمتکشی هست خدمت سربازی یه وظیفه هست که رو دوشت همه هست .یک سال و نیم کار میکنی واسه دولت . بعد دولت اجازه میده هرکاری دوست داری بکنی.
    البته اینکه بتونی روی پای خودت وایسی هم بخش مهمیش هست. البته الان دانشجوهای شهرستانی خیلی زیاد داری. توی هر ده کوره ای یه دانشگاه آزاد زدن که خودش یه جور سربازیه!
    بلکل که اگر شما مدرک دارین و امکان معاف شدنتون هست شک نکنین و اقدام کنین! چون واقعا میگم دو سال از عمرتون عقب می افتین!
    از برج 6 دیگه اضافه خدمتها بخشیده نمیشه! از طرفی یه حرفایی داره شنیده میشه از 24 ماه شدن خدمت سربازی. بخاطر اینکه خیلی ها که اومدن خدمت توی این یکی دو سال همه کسری داشتن و الان پادگانها واسه برنامه بلند مدت دچار کمبود سرباز میشن!
    مجبورن دوباره سیستم رو برگردونن به 24 ماه ازطرفی تعداد فرزندان پسر هم کم شده. این واسه برنامه ی ریزی بلند مدت هست ( مثلا 10 سال) به همین خاطر امکان اینکه خدمت دوباره روی 24 ماه بمونه خیلی زیاده.
    یا هرچه سریعتر برین و هرگز خدمت رو عقب نندازین یا برین دنبال معافی.
    .
    در مورد معافیت پزشکی. بعد از آموزشی وقتی وارد یگان خدمتتون شدین میتونین پیگیر کارای معافیت پزشکیتون بشین.
    من امروز نهمین نفری رو که واریکسل داشت رو رد کردم. تازیگا واریکسل فقط معافیت از رزم داره انگاری.
    مگه خیلی هاد و حساس باشه!
    .
    اینم خبرای امروز

13. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AnGelS.Of.WaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    FlowerCity / مشهد

پيش فرض

[QUOTE=hh;6699611]

ن که لشگر 84 خرم اباد گردان مهندسی یگان استحکامات و عمران که در حاله حاضر این یگان تو شهرستان شوش روستای دوسلق 2 کیلومتر بعد از روستا شرکت خرم سازان که هر کی ببینه فکر میکنه شرکت خصوصیه ولی در اصل نظامی اند
    فکر کنین اونجا یه اردوگاه کار اجباریه و فقط واسه حمالی سرباز رو میخوان چون کارشون سنگرسازیه
    بازرسی . عقیدتی سیاسی هیچ خبری نیست . و کادری ها هر طور که بخوان با سرباز بیچاره برخورد میکنن
    وضعیت غذا و بهداشت فردی که اصلا حرفشو نزن . یه جور تبعید گاه واسه سرباز های بی انظباط محسوب میشه
    خدا نصیب دشمن ادم نکنه چه برسه به دوستان و اشنا

15. این کاربر از AnGelS.Of.WaR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من الان توی 12 ماه خدمت هستم. توی این یک سال خدمت به نتایجی رسیدم که بهتره خیلی ها که نرفتن و میخوان برن بدونن/ خدمت فقط و فقط علافیه! فقط و فقط حاملیه. او نبخشیش هم که فکر میکنید چیزی یاد میگیرید خیلی سطحی و گذراست.
    به قول فرمانده امون که واقعا مرد خوب و درست کار وزحمتکشی هست خدمت سربازی یه وظیفه هست که رو دوشت همه هست .یک سال و نیم کار میکنی واسه دولت . بعد دولت اجازه میده هرکاری دوست داری بکنی.
    البته اینکه بتونی روی پای خودت وایسی هم بخش مهمیش هست. البته الان دانشجوهای شهرستانی خیلی زیاد داری. توی هر ده کوره ای یه دانشگاه آزاد زدن که خودش یه جور سربازیه!
    بلکل که اگر شما مدرک دارین و امکان معاف شدنتون هست شک نکنین و اقدام کنین! چون واقعا میگم دو سال از عمرتون عقب می افتین!
    از برج 6 دیگه اضافه خدمتها بخشیده نمیشه! از طرفی یه حرفایی داره شنیده میشه از 24 ماه شدن خدمت سربازی. بخاطر اینکه خیلی ها که اومدن خدمت توی این یکی دو سال همه کسری داشتن و الان پادگانها واسه برنامه بلند مدت دچار کمبود سرباز میشن!
    مجبورن دوباره سیستم رو برگردونن به 24 ماه ازطرفی تعداد فرزندان پسر هم کم شده. این واسه برنامه ی ریزی بلند مدت هست ( مثلا 10 سال) به همین خاطر امکان اینکه خدمت دوباره روی 24 ماه بمونه خیلی زیاده.
    یا هرچه سریعتر برین و هرگز خدمت رو عقب نندازین یا برین دنبال معافی.
    .
    در مورد معافیت پزشکی. بعد از آموزشی وقتی وارد یگان خدمتتون شدین میتونین پیگیر کارای معافیت پزشکیتون بشین.
    من امروز نهمین نفری رو که واریکسل داشت رو رد کردم. تازیگا واریکسل فقط معافیت از رزم داره انگاری.
    مگه خیلی هاد و حساس باشه!
    .
    اینم خبرای امروز

اقا دستت درد نکنه. خیلی مطالبت جالب و عالی بود.
    میشه این چندتا سوال رو پاسخ بدید و راهنمایی کنید
    البته چند جا پرسیدم ولی میخوام از شما هم بشنوم و مطمئن بشم.
    اخه خیلی استرس دارم

1. من اگر الان اقدام کنم برای خدمت خدمتم 18 ماه هست یا 24 ماه؟ دیپلم ردی هستم که میشه زیر دیپلم

2. برای دیسک کمر پدر کفالت میدن به من؟ دیسک از نوع وخیم

3.در حین خدمت میشه برای دیپلم گرفتن اقدام کرد؟ همکاری میکنن؟

4. من تک پسر هستم برای اموزشی و بعدش تهران میفتم؟

5.من 4 سال غیبت دارم میتونم برای معافی کفالت اقدام کنم؟

6.ایا 3 ماه اضاف من بخشیده میشه؟

7. با مدرک زیر دیپلم ایا من در اموزشی و دائم چه شرایطی رو دارم؟

8.تو دوره ی اموزشی میشه برای گرفتن معافیت اقدام کرد؟

ممنون از کمکتون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •