دمش گرم قطع هم نمی کنه
دمش گرم قطع هم نمی کنه
ما همچنان با 60-70 دان میکنیم
حالا اونو بیخیال شما سرعتو حال کن (البته مال صبا نیست ما تو صبا از این شانسا نداریم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوناش درسته می دونی چرا چون من ویندوز 8 توی همین یه ساعت دانلود کردم !!!! حدود 2.4 گیگابایتالبته 20% رو دیشب گرفته بودم
من توی نیشابورم احتمالا من دارم از پهنای باند کل شهر استفاده می کنم
دوستان دیس شدن بعد از 1 ساعتم از کار افتاده احتمالا یه سره دانلود میکنه باید محدودیت ایجاد کنیم تا 6 بیشتر دانلود نکنه
منو دیس کانکت کرد پس از کار نیفتاده
من دیس نشدم!!
صبانت به تاریخ پیوست
سرعت حدود 70 فیکس شده و به هیچ عنوان بالاتر نمیره.... لینک مستقیم و تعداد کانکشن هم تاثیر نداره
قطع شدن ساعتی هم دیگه نداره
شبانه سایر شرکتها چطوره؟
با این سرعت اگر جایی سرعت بالاتری بده من حتما میرم
شما روزانت هم همین 70 بوده
در اغلب شهرهای کشور، از قبیل تهران، مدت هاست که صبانت این سیستم رو پیاده کرده.
در اکانت روزانه، 7-8 مگابایت اول شروع دانلود، واسه سریعتر بازشدن سایتا، سرعت 2Mbps یا همون 220 تا 240 کیلوبایت بر ثانیه هست، و بعد به سرعت 512 برای سرویس های 128 و 512 و به سرعت 1Mbps برای سرویس های 1 مگ کاهش میابه.
ولی در اکانت شبانه، سرعت دائماً روی همون مقداری بسته شده برای خط (downstream مودم) بود.
فقط تعداد کمی از شهرا گفته میشه (مثل مشهر و حومه) که این سیستم واسه ـشون اجرا نشده...
البته این همیشه نبوده و یه زمانی دائم سرعت ثابت و بالا بود؛ ولی به خاطر ازدیاد یوزر اینا و شایدم فروش کردن سرویسای گرون ترشون این کارو کردن...
حالائم اگر این تصمیم، سیاست دائمی جدیدشون باشه، اصلاً نمیصرفه... ما صبانت رو استفاده میکنیم (من به شخصه 4.5 ساله یوزرشونم) به خاطر سرعت قبلاً 1Mbps و یکی دو سال اخیر، 2Mbps شبانه رایگان... وگرنه روزانه ـش که خیلی وقته تعطیله با این کاهش سرعتی که در بالا توضیح دادم...
اگه قرار باشه سرعت 512Kbps (شصت کیلوبایت بر ثانیه) باشه که به چه دردی میخوره و داریم پولو دور میریزیم و نامحدودش ارزون تره...!
صبانت! شما فقط شبانه رایگان پرسرعت به ما بده، ما چاکرتیم...![]()
Last edited by Zeitgeist; 14-07-2012 at 02:43.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)