فیرمویر برای USB 3.0 بود نه هارد اکسترنال
دمای هارد شاید بخاطر اینه که چندین ساعت وصله به سیستم و چیزی روش کپی میشه
فیرمویر برای USB 3.0 بود نه هارد اکسترنال
دمای هارد شاید بخاطر اینه که چندین ساعت وصله به سیستم و چیزی روش کپی میشه
سلام . اقا ما چند یکی دو ماه بود که یک هارد اکسترنال 3 ترا اداپتوری گرفته بودیم که تا خر خره پرش کردیم.هیچ مشکلی نداشتم.تا اینکه چند روز پیش به سیستم زیدیم و دیدیم بالا نمیاد.یکم مشغول بودیم نشد کاری بکنیم.رفتیم Device Manager دیدیم بله زده Unallocated. یک پیغام هم اومد که باید Initilize کنیو گفت که Partition Style را MBR یا GPT قرار بده. اولین بار بود همچین چیزی رو دیده بودم.خلاصه تو اینترنت تحقیق کردیم دیدم که هارد بیش از 2 ترا بایستی GPT بشه. هرچند در حالت GPT مادربردهای قدیمی ممکنه هارد رو نشناسند. چند نفر هم گفته بودند که هاردشون گاهی همین مشکل منو داشتند. اگر کسی میخواد از MBR استفاده کنه تا همه مادربردها هارد رو بشناسن بهتره که هاردشون رو پارتیشن بندی کنند. مثلا یه پارتیشن 2ترا و بقیه حجم هم پارتیشن دو باشه. البته یه نرم افزار 1 مگابایتی گیر اوردم که محتویات هارد رو در کمتر از 30 ثانیه واسم اورد که امکان Save اون رو هم میده. یعنی نیازی به Recovery نیست و فقط باید یه هاردی گیر بیارم که 3 ترا جا داشته باشه.همه جا هم گفتند که برای تبدیل MBR و GPT به یکدیگر باید هارد رو فرمت کرد. بازم خواستم بپرسم کاری میشه بدون فرمت کرد یا نه.؟این متن رو هم نوشتم که بقیه به مشکل من بر نخورند و حواسشون جمع باشه.
سلام .
در مورد هارد ديسكهاي پرظرفيت دو حالت كاملاً متفاوت مطرح ميشه :
1. چيپست مربوط به پل جنوبي مادربرد توانايي آدرس دهي تمام ظرفيت هارد ديسك را نداشته باشه .
2. بعضي از ويندوزها مثل xp هارد ديسكهايي كه بصورت gpt شناسايي شده اند ساپورت نميكنند .
اين مسائل بيشتر مربوط به هاردهاي اينترنال هست . وگرنه هاردهاي پرحجم اكسترنال وسترن و سيگيت بصورت mbr شناسايي شده اند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به همين علت هست كه اين هاردهاي اكسترنال در ويندوز xp هم قابل استفاده هست .
ساپورت مادربرد از هارد ديسكهاي پرظرفيت يك بحث كاملاً جدا از ساپورت سيستم عامل از هاردهاي پرظرفيت هست . بعنوان مثال مادربردي كه چيپست پل جنوبي آن Intel ICH7R باشد به خاطر 48Bit LBA بودن ميتواند تا 128PiB را آدرس دهي كند . با وجوديكه مادربرد توانايي آدرس دهي تمام ظرفيت هارد ديسك را دارد ولي اگر از win xp استفاده كنيد به هر تعدادي كه پارتيشن بسازيد حداكثر تا 2TB ميتوانيد استفاده كنيد . چون win xp از GPT ساپورت نميكند .اگر کسی میخواد از MBR استفاده کنه تا همه مادربردها هارد رو بشناسن بهتره که هاردشون رو پارتیشن بندی کنند. مثلا یه پارتیشن 2ترا و بقیه حجم هم پارتیشن دو باشه.
نرم افزاري كه گفتيد Partition Find and Mount هست ؟البته یه نرم افزار 1 مگابایتی گیر اوردم که محتویات هارد رو در کمتر از 30 ثانیه واسم اورد که امکان Save اون رو هم میده.
ممنون از توضیحات تخصصی. یه سوال: پس چرا به یه باره Unallocate شده؟یعنی ممکنه بخاطر ضربه باشه؟هاردم همیشه جاش ثابت بوده. هارد من Seagate Backup Plus هست. مثل ساعت کار میکرد. یه باره این اتفاق افتاده. درباره ی ظرفیت نهایی MBR که در لینک ذکر شده آوردین منظورتون اینه که اگر هارد 16 ترا باشه با حالت MBR باز هم قابل شناسایی هست.؟
ممنون میشم توضیح بدین. اون نرم افزار رو تا شب بهتون میگم چی بوده. با D شروع میشد. اتفاقا با Partition Find and Mount اول کار کردم ولی نتونست کاری بکنه. این نرم افزار قدرت عجیبی دلشت
Last edited by kalantarahura; 17-12-2013 at 13:48.
unallocated يا raw شدن و مشكلاتي از اين موارد كه ناشي از خراب شدن Partition Table هست در هاردهاي اكسترنال خيلي شايع هست و علتهاي متفاوتي دارد . يكي از اين علتها safely remove نكردن و يا جدا كردن ناگهاني كابل usb مخصوصاً در زماني كه هارد در حال كار هست . نوسانات ولتاژي ميتواند علت ديگری باشد مثلاً استاندارد نبودن خروجي پريز برق و بیکیفیت بودن آن که باعث میشه آداپتور بخوبي روي آن فيكس و محكم نشه (يعني به اصطلاح لق بزنه و قطع و وصلی داشته باشه) . اول آداپتور را به برق وصل و سپس كابل را به سيستم متصل كنيد . مشكلات ديگر مثل بدسكتوري و حتي ويروس بي تاثير نيست .
در مورد سوال بعدي اگر هر سكتور 4096byte باشه پس حداكثر حجم در حالت mbr در حدود 16 ترابايت خواهد بود . عكس زير مربوط به هارد اكسترنال WD my book 3TB خودم هست كه در حالت mbr هست .
![]()
سلام
اساتید الان تو بازار هارد اکسترنال 1 ترا کدوم مدل و برند سریعتر از بقیه هست؟
من هر مدلی رو که دیدم همه 5400 دور بودن و تفاوتی با هم نداشتند.
ممنون
Last edited by AMIRTELECOM; 21-12-2013 at 08:28.
سلام
اساتید الان تو بازار هارد اکسترنال 1 ترا کدوم مدل و برند سریعتر از بقیه هست؟
من هر مدلی رو که دیدم همه 5400 دور بودن و تفاوتی با هم نداشتند.
ممنون
سلام .
همانطوريكه فرموديد اكثر هاردهاي اكسترنال پرتابل در بازار 5400rpm و 16/8MB cache هستند و در نتيجه از نظر سرعت خيلي متفاوت نيستند . ولي هاردهاي اكسترنال پرتابل 7200rpm هم ساخته شده مثل Hitachi Touro Mobile Pro . ولي فكر نميكنم اين مدلهاي خاص در بازار پيدا بشوند .
سلام یه نرم افزار قفل گذاری واسه هارد سیلیکون پاور ارمور a30 میخاستم،کسی میدونه چی خوبه
نرم افزاری باشه که با رمز دادن هاردو بشناسه
ممنونم
سلام .
پيشنهاد ميكنم از نرم افزار رایگان ولی پرقدرت true crypt استفاده کنید . برای encrypt کردن داده ها توسط این برنامه دو راه هست .
1. کل فضای هارد encrypt بشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
2. یه فایل container بسازید و داده ها را داخل این فایل بریزید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
اگر lock كردن هارد براي شما مهم بود بايد از مدلهاي وسترن مثل my book يا my passport ميخريديد كه قابليت hardware encryption داشتند و نرم افزار لازم براي فعال كردن اين قابليت در هارد موجود بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)