Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 20.5 12.6
Attenuation (dB): 37.0 20.3
Output Power (dBm): 12.4 18.5
Attainable Rate (Kbps): 11140 1252
Rate (Kbps): 4093 1021
وضعیتم چه طوریه؟![]()
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 20.5 12.6
Attenuation (dB): 37.0 20.3
Output Power (dBm): 12.4 18.5
Attainable Rate (Kbps): 11140 1252
Rate (Kbps): 4093 1021
وضعیتم چه طوریه؟![]()
الان ۱۴ ساعته من نمی تونم کانکت شم و ۲۰۲۰ قسمت پشتیبانیش میگه شبکه اختلال داره و بعد مشغولش می کنه !
دوستان شاید اگه وضع نت بعضی تو این دو روز بهتر بوده بخاطر اینکه از دیروز اطلاعات حداقل 50 درصد مشتری
ها از دیتابیس پاک شده, فقط نفهمیدم اختلال بوده یا -- شدن!! به هر حال الان دو روزه که حداقل 50 درصد کاربرا
از جمله خود من نمیتونیم کانکت شیم, میزنه یوزر و پس اشتبای یا همون 691 خودمون
واقعا با این حرکت دیگه سنگ تموم گذاشتن!!!!!
ویرایش:الان درست چند دقیقه بعد از پستم مشکلشون حل شد![]()
Last edited by آرش-19; 15-01-2013 at 13:13.
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان یه سوال فنی از اونایی که سرویس نامحدود مخابرات دارن: من تا آخر تابستون 512 نامحدود مخابرات داشتم.الان4ماهی میشه کا برش داشتم.خواستم دوبار بگریرم ولی یه سری شایعات شده بود که سرعت وحشتناک اومده پایین به صورتی که قبلا اگه با 70 دانلود میکردم الان مثلا شده 30 خواستم ببینم واقعا اینجوری شده یا همش شایعست؟ چیکار کنم؟نامحدودمیخوام. مرسی
خون آشام کوچولو !
اولاً که افت سرعت شایعه نبود!!!!! (اون پایان دنیا بود که شایعه بود!
در مورد وضعیت فعلی کابرای مخابرات 50 - 50 هست ! یا نمیتونی وصل شی ... یا اگه بشی با این سرعت دانلود میکنی (اینم خودش شانس 10 درصدی میخواد) :
![]()
سلام ببخشید میدونم این سوال بیربطه ولی ممنون میشم جواب بدید من وقتی میخوام فایلی رو با idm دانلود کنم دانلود نمیشه و مینویسه an error accured during downlaod please try agin کسی میدونه این چیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by abolfazlwest72; 15-01-2013 at 13:35.
ارتباطت با سرور میزبان فایل قطع میشه ... میتونه از پینگ بالا یا تایم اوت و ... باشه
جناب آرش ****** (من که مثل نوین نت بی شعور نیستم فامیلی کاربرا رو هم بنویسم!)
دنیا چقدر کوچیکه ....
دیروز رو یادت هست من و بهنام سرعتمون 5 بود و صفحه نمیتونستیم باز کنیم با نوین نت بعد شما سرعت روزانت مشکل نداشت و 400 بود ....
داستانیه این اینترنت و ....
و خدا رو چه دیدی شاید فردا نوبت من یا سعید بود نتونیم حتی وصل شیم !![]()
نه فکر نکنم چون من با نرم افزار orbit با سرعت خیلی بالا دانلود میکنم فقط idm اینطوریه.![]()
برای من 10 صبح وقتی مودم رو خاموش روشن کردم قطع شد تا الانم قطع بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)