سلام میخوام بدونم سرویس پارس آنلاین چطوره و آیا باید از شهر ی که توش هستی خدمات بگیری
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
سلام میخوام بدونم سرویس پارس آنلاین چطوره و آیا باید از شهر ی که توش هستی خدمات بگیری
1.ببخشید محدودیت تورنت چیه؟
2.من شنیدم داتک محدودیت حجمی نداره درسته؟
دوستا ن یک سوال کلی.
در کل سرویس آسیا تک بهتره یا شاتل؟
شاتل ......
یعنی در استفاده از تورنت محدودیت گذاشتند که بتونند بهتر سرویس بندن! واین امکان را در ساعات اداری بستند (یعنی حدود 12 ساعت) ! اگر در معنای تورنت به مشکل برخوردید پیشنهاد میکنم در انجمن فیلم کلمه تورنت را سرچ کنید به بهترین جوابها میرسید !
بله درست شنیدید! داتک در سرویسهای پرسرعتش محدودیت حجمی و زمانی نداره! برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مصطفی عشقی
یعنی اینکه پولی رو میگیرن که پرووایدر های دیگه باهاش 24 ساعت حتی رو p2p حداقل 30 کیلوبایت سرعتمیدن،ولی دزدتک! 16 ساعت p2p رو میبنده شبا هم healthy ترین تورنتها از 25 کیلوبایت بالانمیره.ببخشید محدودیت تورنت چیه؟
ولی با بهترین سرویس عملا امکان نداره ماهی بیشتر از 25 گیگ دانلود کرد(اگه کامپیوتر 24 ساعت در حال دریافت دیتا باشه)،پس نه تنها فرقی نمیکنه،جتی بدتر از بقیه پرووایدر ها هم هست.چون سر هر پیج باز کردن یا سر هر Video دیدن وقتی که هدر میره خیلی زیاده.من شنیدم داتک محدودیت حجمی نداره درسته؟
Last edited by Elvon; 16-07-2008 at 16:18.
2252
ندا رایانه
اطلاع رسان دات
پارس آنلای
از سایتی که ان دوستمان در پایین داده ولی این نتایجش قدیمی است مال چند جا که چک کردم پشتیبانی هایی که جدیدا شده را توش نزاشتن.
راستش من هم طرفدار فعلی داتکم (البته از بعد از عید قبلش هر روز مشکل داشتم)
این مشکل تورنت را هم نفهمیدم شما تو چی مشکل دارید.
سرعت 512 را اگر تقسیم بر هشت کنی میشه64 که سرعت اسمی دریاغت کیلوبایت در ثانیه است.
بسته به اینکه منطقه خلوت یا شلوغ باشه ممکنه از 20 تا 60 متغر باشه سرعت.
بیشتر از 20 فکر نکنم معنی 10 بزرگتر از 20 را بدهد.
ببین بعد از چند قرن گشتن یکی گفت بیسیم داره
خوب حداقل یک کاربر بی سیم هم پیدا شد که من دیگر نظر تنها ندم.
اسم این را میشه گذاشت پارازیت چون اینترنت بی سیم است نه با سیم و روش امواج موبایل و تلفن بی سیم و ماکروویو و اختلال کننده ها و ... تاثیر زیادی میزاره بخاطر همین نباید انتظار کیفیتی که اینترنت باسیم می دهد را در حالت بدون سیم ان هم با این همه مشکلات داشته باشی.
در ضمن تو بی سیم دیگر ان نرخ تقسیم 1 مگ بر تعداد کاربر امکان نداره. اگر دقت کنی شما به یک انتن با شماره مشخص وصل میشی داتک یک مقدار پهنای باند ( مثلا 10 مگ ) را به یک انتن می ده و کسایی که به ان انتن وصلن از ان استفاده می کنند هر چی بیشتر به یک انتن وصل شن نوسانات و کاهش سرعت هم بیشتر میشه. داتک هم بسته به میزان شلوغی یک انتن پهنای باند رو بین انتن ها تقسیم می کنه.
نمونه اش من که 2 سال انتنم شلوغترین بود ولی بعد از عید با افزایش پهنای باند انتنی که استفاده می کردم سرعت ها بهتر شد.این انتنی هم که استفاده می کردم اگر اطرافش انتی از کار می افتاد همه به این انتن وصل میشن کیفیت میاد پایین
این مورد درست است چون خیلی ها که منطقه شان pcm یا فیبر است تنها را گرفتن بی سیم دارن که انهم دو شرکت بیشتر نیست که یکیش داتکه که مودم هاش ته کشیده.
تجربه من جواب را بلا دادم
از صبانت و پارس انلاین که بهتر حداقل راست می گن.مشتری را نمی پیچونن.
شما اگر شهر و پیش شماره تلفن هم می دادید خوب بود.
کدوم نوعش؟انواع داره و داستان خواستی برئ این تاپیک کلش را بخون تا بفهمی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوالا مشکل تورنت را من از بعد از عید ندارم و جدیدا هر وقت پهنای باند خالی باشد تا اخرین حد دریافت میره بالا نتونه بره یعنی پهنای باند نیست .قبلن محدودیت داشت ولی الان من ان محدودیت رات نمی بینم.(دوستان دقت کنید تورنت های که افرادش بیشتر از امریکا و اروپا باشن تو روز سرعتش کمتره چون انها انموقع یا خوابن یا نیتسن که تورنت را فعال کنند اگر تورنت هایی که افرادش از همین کشور های اطراف باشه یا اسیا سرعتش تو روز حداکثر است.)
سلام.چطور ميشه از اسياتك 512 گرفت؟ چون تو سايتش نوشته به كاربر خانگي بيشتر از 128 نميدن
یکی از دوستان من خونشون توی مجتمع مسکونی سبحان (بلوار کاوه) هست و 256 داتک رو داره سرعت دانلودش فکر کنم بین 25 تا
32 باشه و حتی با سرعت 25 به بالا از تورنت دانلودمی کنه پس داتک همه مراکز رو محدود نکرده جاهایی که خلوت هستن پورت
هاشون بازه
عزیز شما که میگی پارازیت چون امواج موبایل و تلفن بی سیم و ماکروویو و اختلال کننده ها و... روش تاثیر زیادی میگذاره هیچ ارتباطی نداره، مطمئن باش
الان دور و اطراف ما میلیون تا موج هست ولی هر کدام با فرکانس و طول موج مشخص
اگه اینطوری بود که شما میگفتی هیچ کدام از کشور ها از وایرلس استفاده نمیکردند، الان هم اکثر کشور های صنعتی متوجه عملکرد بهتر امواج بی سیم شدند و بیشتر دارند روی وایمکس کار میکنند پس این حرف شما درست نیست.
در مورد اینکه میگه پهنای باند مثلا 200 رو میده روی یک آنتن و دیگه میخواد 1000 تا یوزر از اون آنتن بگیره یا یه دونه به نظر شما این درسته؟
من نه از داتک تعریف میکنم و نه شکایت چون هرچی باشه من کارم باهاشه فعلا تنها شرکتیه که تو این مملکت وایرلس مقرون به صرفه میده و چون بی سیم هست مخابرات زیاد نمیتوانه انگولک کنه
الان هم پارس آنلاین اگه به Adsl زیاد توجه نمیکنه تمام تلاشش رو داره میکنه تا وایمکس را مقرون به صرفه کنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)