سلام
جواب بدید
ممنون میشم
سلام
جواب بدید
ممنون میشم
دوستان فرق تلوزیون های پلاسمای جدید با ال سی دی و ال ای دی دقیقا چیه ؟
چون قیمت هاشون خیلی مناسب تره .
نوع نمایش و شکل گیری تصویر درشون متفاوت هست.
من در مورد مصرف برقشون هم یه چیزایی شنیدم . مصرفه برقشون زیاده ؟
راستی کیفیت تصویرشون نصبت به ال ای دی و ال سی دی چه طوره ؟
تفاوت هاشون زیاده یکیش همینی هست که عرض کردید.
ال سی دی منبع نورش جدا هست برای تولد نور انرژی زیاد مصرف نمی کنه
ال ای دی انرژی کمتر از ال سی دی مصرف می کنه چون منبع نوریش مجموعه ای از ال ای دی هست.
پلاسما بیشتر مصرف می کنه ولی اونقدری نیست که قابل توجه باشه
در کل این گزینه معیاری خوبی برای سنجش نیست.
شما چه انتظاری از تلویزیون داری ؟ برای مکان بزرگ یا کوچیک می خوای یا می خوای روی دیوار نصب کنی یا ... ؟
دوستان چرا بین سایز 40 و 46 NX-720 اینقدر اختلاف قیمته ؟ دوم اینکه اگه NX-720 از NX-710 بهتره چرا پس قیمتش برعکسه ؟
راستش روی دیوار نمیخام نصب کنم .
ترجیحا هم 40 اینچ به بالا باشه . حقیقتا زیاد هم تلوزیون نمیبینم شاید روزی یکی دو ساعت .
دو مدل سامسونگ دیدم که خیلی خوشم اومد چون قیمتشون هم خیلی مناسب بودند .
مدل های پلاسمای 43D455 , 43D495 که مدل 495 به صورت 3D هست . قیمت های این دو مدل هم خیلی مناسب هستند ولی نمیدونم آیا پلاسما به خوبی ال ای دی یا ال سی دی هست یا نه ؟
1- اگه پلاسما میخواین فقط پاناسونیک بگیرید. نور و کنتراست مدلهای پلاسمای پاناسونیک بطور خیلی محسوسی بهتر از سامسونگ هاست.
2- ببین دوست عزیز، تصویر پلاسما طبیعیه. رنگهاش واقعیه و مشکی بهتری داره (مخصوصا تو بهترین مدلهای پاناسونیک) بهتر بخوام بگم، رنگ و کنتراست پلاسما چند پله طبیعی تر و مشکی تر از تلویزیونهای لامپی است.
LCD LED رنگهاشون کارتونی و حالت نئونی داره. بعضی ها رنگ طبیعی می پسندند و بعضی هم رنگ کارتونی. حالا شما کدومو خوب می دونید؟
سلام دوستان میخام یه tv از بانه بگیرم 40-42 اینچ که تو قیمت یکو دویست سیصد بهترین باشه اگه --- هم داشته باشه که عالیه.
خودم فیلیپسو خیلی قبول دارم ولی قیمت lcd به اندازه led یا حتی 3d
مارکای دیگس حالا به نظر شما بهترین انتخاب تو این رنج قیمت چیه و ایا lcd فیلیپس میتونه با led یا ۳d
های دیگه برابری کنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید D:
بچه ها بین دو مدل تلوزیون پلاسمای 3D زیر با توجه به اینکه قیمتشون تقریبا یکی هست کدوم را پیشنهاد میدید ؟ کیفیت تصویر کدومشون بالاتر هست ؟
Samsung 43D495
LG 42PW35000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)