تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 620 از 1135 اولاول ... 1205205706106166176186196206216226236246306707201120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,191 به 6,200 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

دوستان برای گرفتن از این bistnet.ir حضوری باید کجا برم ؟!
    در ضمن تمدید به صورت اینترنتی که داره !؟!؟!؟
    ممنون.
    توی سایت تهران ثبت نام کردم خیلی سایت خوب و رابطه کاربری عالی داره و امکانات جالبی داره

• ارسال درخواست: شما ابتدا درخواستی برای دریافت ADSL برای یک شماره تلفن در قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت می نمایید.
    • فعال سازی تلفن همراه: پیامی در بردارنده کد فعال سازی به تلفن همراه شما ارسال می شود، کد دریافتی را در سایت وارد می نمایید.
    • انتخاب طرح: در صورتی که مشکلی برای دریافت سرویس ADSL برای شماره مشخص شده وجود نداشته باشد ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به شما نمایش داده می شود.
    • فعال سازی تلفن: کد پیگیری برای شما ارسال می گردد، لازم است تا از طریق شماره درخواستی با شماره ۲۰۲۰ تماس بگیرید و کد پیگیری را وارد نمایید.
    • راه اندازی: بعد از انتخاب طرح حداکثر طی ۴۸ ساعت سرویس مورد درخواست راه اندازی شده و به شما اطلاع رسانی می شود.
    • نصب: حداکثر ۲۴ ساعت بعد از راه اندازی، کارشناس نصب تماس گرفته و هماهنگی ها جهت نصب صورت می پذیرد.
    • هزینه:هزینه متناسب با طرح انتخابی و مصرف ، در قبض تلفن قرار خواهد گرفت.

2. 2 کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

آقا ما بالاخره قضیه شبانه رو نفهمیدیم... من مودمم روو حالت pppoe (اتوماتیک) چه غلطی باید بکنم؟؟؟؟ اتوماتیک میره رو شبانه یا هنوز ان هست... باید مودم خاموش روشن کنم؟؟؟؟
    اره اتوماتیک میره شبانه/ساعت 1:50 هم قطه میشه باید مودم را خاموش کنی یه 10 15 دقیقه بعد روش کنی
    میگم فکر نکنم بخواد مودمو خاموش کنیا. من مودمم 24 روشنه خودش اتومات میره رو شبانه. 10 دقیقه ای هم معمولا قطع میشه بعد که وصل میشه دیگه سرویس شبانه هست.
    شاید مودم شما اینجوریه

4. 2 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

میگم فکر نکنم بخواد مودمو خاموش کنیا. من مودمم 24 روشنه خودش اتومات میره رو شبانه. 10 دقیقه ای هم معمولا قطع میشه بعد که وصل میشه دیگه سرویس شبانه هست.
    شاید مودم شما اینجوریه
    اره اگه روی حالت pppoe کانفیگ کرده باشید مودم را لازم نیست مودم را خاموش کرد/البته اون چند شب اول من بعد از نیم ساعت کانکت میشدم به سختی دیگه مودم را 10 دقیقه خاموش میکنم/من دیگه عادت کردم به حالت دستی باید اتومات کانفیگش کنم البته برای بعضی مواقع ای که با یوزرهای الکی ارم نت کانکت میشه خوبه/یکبار با یوزر و پسورد الکی 8 گیگ دانلود کردم نمیدونم دیگه جدیدا فکر نکنم بشه اینجوری کانکت شد
    Last edited by Mr7 Illusive; 06-08-2012 at 15:16.

6. این کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MW_ARDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ShIrAz CiTY

پيش فرض

سلام دوستان، اولین پست من تو این سایته
    راستش من قبلا dsl ماتریکس داشتم خیلییی ازش راضی بودم ولی ی دو ماه نشد شارژ کنم خطم از بین رفت!
    حالا میخام دوباره بگیرم ولی بین چند تا شرکت موندم، بیشترم برا وبگردی و بازی میخامش ، فقط نگین صبا ک اون مزخرفه!
    من از مرکز امیرکبیرم راستی
    Last edited by MW_ARDEN; 06-08-2012 at 20:40.

8. 2 کاربر از MW_ARDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه midas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوبه 40_50. شما چه سرویسی دارید؟ من سرویس 128 دارم سرعتم 32 بود

ایول پس کوچ بسوی بیست نت.
    همین عجله ها کار دستمون میده .این شرکت تازه شروع کرده به صورت انحصاری.اصلا به وضعیت الانش اعتبار نیست شاید فقط یه بازاریابی کثیف باشه

10. 2 کاربر از midas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نام خدا
    با سلام
    با تغییرات حاصل شده در سرویس ای دی اس ال اسیا تک شیراز بسیاری از مشترکین با توجه به شرایط موجود قبل
    (سرعت روزانه و شبانه )
    و انتظارهای طولانی برای رانژه
    اقدام به خرید کردند
    و یک ماه اول را ازمایشی و برای تست استفاده کردند و سپس اقدام به تمدید طولانی مدت کردند
    لذا هم اکنون با توجه به مشکلات پیش امده مخصوص سرعت دانلود شبانه رایگان
    برای کسانی که سرعت ساعات رایگان
    مهم بوده مشکل جدی بیش امده لذا تقاضا دارم به این مشکل رسیدگی کنید
    تا حداقل وضیت به حالت زمان قرار داد برگردد
    دوستان متن بالا را برای ارسال اماده کردم دوستانی که موافق لطفا اعلام کنند شاید تغییری ایجاد شد

12. 5 کاربر از midas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

يه خورده عنصر تهديد هم بهش اضافه كن. مثلا درصورت ادامه چنين وضعيتي ما هجرت خود را اغاز خواهيم كرد!

14. 2 کاربر از ali gamma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

يه خورده عنصر تهديد هم بهش اضافه كن. مثلا درصورت ادامه چنين وضعيتي ما هجرت خود را اغاز خواهيم كرد!
    برای شروع تهدید مناسب هست؟ بهتر نیست اول ببینیم پاسخشون چیه بعد وارد فاز های بعدی بشویم

دلم خیلی می سوزه نزدیک 40 روز طول کشید رانژه کردند حالا سه ماه شارژ کردم.شاید حقمه وقتی 15 تومن از فن او اکانت داشتم راحت شبی 4 گیگ دانلود می کردم قدر نمی دونستم حالا باید با شبی 200 مگ راضی بشم
    اونایی که قرارداد طولانی ندارند راحتند دو روزه با یه جا دیگه قرارداد می بندند

16. 2 کاربر از midas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من فك كنم هر چي هم بنويسي جواب نميدن. ميخواي ايميل بزني؟ اينا فقط وقتي حاليشون ميشه كه مشترياشون بپره. امروز تا ساعت سه بعدازظهر برا من قط بود. خيلي افتضاح شده.

18. 3 کاربر از ali gamma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان متن بالا را برای ارسال اماده کردم دوستانی که موافق لطفا اعلام کنند شاید تغییری ایجاد شد
    سلام دوست عزیز متن خیلی خوبی هست فقط به کجا میخوای بفرستی؟من یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل دادم بعد از چند روز یاهو ایمیل داد به خاصر اینکه Inbox شون پر هست ارسال نشده.

20. 3 کاربر از gtairani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •