دوستان پسورد مدیر gdk,;s
هست :123456
بدرد من دیگه نمیخوره شایدم تو این مدت به یکی تون گفته بوده
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
دوستان پسورد مدیر gdk,;s
هست :123456
بدرد من دیگه نمیخوره شایدم تو این مدت به یکی تون گفته بوده
آهان ایول چه خوب خودم پیداش کردمما با firestone در حال جنگیم.تو همون مستطیل پایینه.اونا رو بزن.
یکی شون اومد زد بهم خواب بودم. رفتم لهش کردم.
در حال له کردنش بودم که اون رییسشون اومد حالم و بگیره. نمی دونه ما امداد های غیبی داریم
وقتی رسیدم 1 هلث بود
فکر نمی کنم راه خوبی باشه.چطوره یک شهر دیگه بزنیم و اعضای خودمون با هم دوئل کنن ؟؟؟
گزینه ی بعدی![]()
راستی از ترسم که پاس اوت نشم تو همون شهرشون کپیدم
8 ساعت دیگه حالش رو جا میارم.
من تاکتیکم پایینه اما موقع حمله لول بالاتری ها هم خوراکن(منتظر ریپورت شکست خوردنم تو حمله فردا صبح باشید )
![]()
دوستان جاتون خالی من نمیدونستم که علاقه به کار(تنگلیسیش یادم نیست) برای دوئل هم هست
از 100 درصدشد 1% دو روز دوئل نکردم شد 28 %
توی یک روز 4 تا دوئل کردم
من به کوست رسیدم که میخواد Picking Beans انجام بدم ولی برای انجامش باید کل اسکیل هامو بدم
چیکار کنم ؟
انجامش نده![]()
بزارش برا وقتي كه اسكيل هات بهش رسيد.
در ضمن من توي ورلد 9 با يوزر HajAmoo عضو شدم. ميتوني دعوتم كني؟
مي خوام كاراكتر سرباز رو انتخاب كنم و طبق توصيه هاي دوستان تمام اسكيل هامي تا لول هشت رو Vigor و اتريبيوت ها رو روي Strength ميذارم. بقيه رو هم روي Aim,Dodging,tactic ,appearance مي ذارم. درسته ديگه؟
این کوئست های این مرتیکه سرخپوسته پدر آدم رو در میاره.من به کوست رسیدم که میخواد picking beans انجام بدم ولی برای انجامش باید کل اسکیل هامو بدم
چیکار کنم ؟
منم رسیدم به همون منتهی بیخیلش شدم فعلا
بعدا با آپیرینس و تاکتیک می رسی بهش
آره اتریبیوت رو جز رو استرین رو چیز دیگه ای نار چون همزمان 3 تا اسکیل مفیدت رو بالا می برهمي خوام كاراكتر سرباز رو انتخاب كنم و طبق توصيه هاي دوستان تمام اسكيل هامي تا لول هشت رو vigor و اتريبيوت ها رو روي strength ميذارم. بقيه رو هم روي aim,dodging,tactic ,appearance مي ذارم. درسته ديگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)