تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 620 از 4751 اولاول ... 12052057061061661761861962062162262362463067072011201620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,191 به 6,200 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آهان تاپیک اینطوری خوبه .... هر کی سوال داره یا راهنمایی میخواد مطرح کنه ... این که نشد کار بعضی ها اینجا رو با جاهای دیگه اشتباه گرفتند به خدا ... گربه تو کوچه شون هم میمیره میان میگن تقصیر شاتله ... دلیل نداره الکی تبلیغ منفی کنید ... اینجوری یکی قصد داره از شاتل بگیره این پست های چرند رو میخونه و می گرخه و میره از جای دیگه میگیره ...

الان شاتل در بهترین حالته ... اکویی ها سرعتشون خوبه و آرتی ها هم که در حد بنزه ...
    سلام...یادمه خود شما چند وقت پیش مشکل داشتی با شاتل و حسابی شاکی بودی تو همین تاپیک...خوشحالم که مشکلت حل شد اما بعضی از دوستان هنوز همون شرایطو دارن! خود من الان پینگم بالایه 1000 میزنه و سرعت دانلود شبانه هم رویه 10-15 !!
    مشکل 100% از شاتله, این دفعه آخر که باهشون تماس گرفتم قبول کردن اما چه فایده....پس حق دارم معترض باشم و نظرمو اینجا اعلام کنم, چرند اون شرکتیه که 512 به مردم میندازه اما در حد dial-up کیفیت نداره...ok؟

2. این کاربر از DANIAL_2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    برای سرویس eco 512 حجم دانلود مجاز روزانه چقدر است

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    1 ماهه 2.5 گیگ

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام...یادمه خود شما چند وقت پیش مشکل داشتی با شاتل و حسابی شاکی بودی تو همین تاپیک...خوشحالم که مشکلت حل شد اما بعضی از دوستان هنوز همون شرایطو دارن! خود من الان پینگم بالایه 1000 میزنه و سرعت دانلود شبانه هم رویه 10-15 !!
    مشکل 100% از شاتله, این دفعه آخر که باهشون تماس گرفتم قبول کردن اما چه فایده....پس حق دارم معترض باشم و نظرمو اینجا اعلام کنم, چرند اون شرکتیه که 512 به مردم میندازه اما در حد dial-up کیفیت نداره...ok؟
    100% مشکل از شاتل نیست ... محاله که یک شرکت همچنین مشکلی رو فقط برای یه نفر داشته باشه ... پینگ آره کلاً ماله شاتل بالاست که گفتن داریم درستش می کنیم ... ولی اگه سرعت شاتل پایین بود ماله همه پایین بود نه فقط ماله شما ... پس 100% مشکل جای دیگه است ... مثل مرکز مخابراتی ....

اصلاً ... 100% حرفت بی پایه است ... کی گفته ؟؟؟ این همه 512 دارن راضی اند چون ماله تو مشکل داره شرکت کیفیت نداره ؟؟؟
    من مشکل داشتم ولی هی نمی یومدم اینجا مثل پیرزن ها غر بزنم ...

6. 2 کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام

1 ماهه بگیری دوستمون درست فرمودند 2.5 گیگ که میوفته در هر روز 83 مگابایت سند و رسیو مجاز میتونید داشته باشید

3 ماهه بگیری ترافیک 5 گیگ که هر روز میشه 55 مگابایت

6 ماهه بگیری با 8 گیگ ترافیک میشه هر روز 44 مگابایت

12 ماهه بگیری با 12 گیگ ترافیک میشه هر روز 33 مگابایت

8. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماهه بگیری ترافیک 5 گیگ که هر روز میشه 55 مگابایت

6 ماهه بگیری با 8 گیگ ترافیک میشه هر روز 44 مگابایت

12 ماهه بگیری با 12 گیگ ترافیک میشه هر روز 33 مگابایت
    ولي اينها كمه . حال نميده. به نظر من آرت بگيرين بهتره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

100% مشکل از شاتل نیست ... محاله که یک شرکت همچنین مشکلی رو فقط برای یه نفر داشته باشه ... پینگ آره کلاً ماله شاتل بالاست که گفتن داریم درستش می کنیم ... ولی اگه سرعت شاتل پایین بود ماله همه پایین بود نه فقط ماله شما ... پس 100% مشکل جای دیگه است ... مثل مرکز مخابراتی ....

اصلاً ... 100% حرفت بی پایه است ... کی گفته ؟؟؟ این همه 512 دارن راضی اند چون ماله تو مشکل داره شرکت کیفیت نداره ؟؟؟
    همه راضی اند؟!!!دوست من از طرف خودت صحبت کن... بچه هایی که از شاتل مشهد سرویس میگیرن همه ناراضی اند...وقتی لینک مستقیمی که با سرعت 50 دانلود میشه بعد از ساعت 1 سرعتش به 10 نمیرسه معلومه مشکل از کجاست! جالبه خودشون قبول کردن, این میگه امکان نداره...
    اینجا shatel fan club نیست و همه حق اظهارنظر دارن...مخصوصا کسانی که سرویس بی کیفیت بهشون داده شده!

من مشکل داشتم ولی هی نمی یومدم اینجا مثل پیرزن ها غر بزنم ...
    5 بار زنگ زدم پشتیبانی هیچی به هیچی ... خیلی مزخرف شده ... یعنی الان واقعاً عصبانی ام ... ماله من بین 23 تا 24 شده ... یعنی خود 192 هم ست نشده ... 190 تا 189 شده .... گند بزنند به .......
    ........

11. 3 کاربر از DANIAL_2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام !
    سرعا دانلود که مثله همیشه خوبه
    پینگ هم با یاهوو و گوگل 190 تا 200 هست
    سرعت دانلود هم پریشب با سرور ایرانی طی 5 ساعت 200 مگ دانلود داشتم ! ولی با ادرایو طی 32 دقیقه 100 مگ دانلود کردم
    اینجاست که به قدرت ادرایو پی بردم !! الانم همه لینکا رو دارم تبدیل میکنم به ادرایو
    مشکل پینگ با سرورهای بازی همچنان هست ! البته تا ساعت 11:30 پینگ خوب بود و داشتم بازی میکردم ولی الان رفته بالای 1000 ! پوکیده

13. 2 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SuNb0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها ... الان با پشتیبانی فنی شاتل در چت بودم. شاتل از مودم fiberhome حمایت نمی کنه :d یعنی پوشش نمی ده ...

این به این معنی هستش که نمی شه از این مودم استفاده کرد؟

چون من فقط برای 2 روز می خوام ؟ در ضمن گفت که هیچگونه مسئولیتی از بابت این مودم قبول نمی شه.

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

همه راضی اند؟!!!دوست من از طرف خودت صحبت کن... بچه هایی که از شاتل مشهد سرویس میگیرن همه ناراضی اند...وقتی لینک مستقیمی که با سرعت 50 دانلود میشه بعد از ساعت 1 سرعتش به 10 نمیرسه معلومه مشکل از کجاست! جالبه خودشون قبول کردن, این میگه امکان نداره...
    اینجا shatel fan club نیست و همه حق اظهارنظر دارن...مخصوصا کسانی که سرویس بی کیفیت بهشون داده شده!

........
    بله این رو من گفتم ... ولی فقط یه بار ... نه 100 بار ... بعدش دیگه منتظر شدم ببینم چی میشه ... که خدا رو شکر اوکی شد ...

میشه بگی این بچه های مشهدی کی هستند ؟؟؟ چند تا هستند ؟؟؟ در مقابل چند هزار نفر که راضی هستند چند نفر یعنی صفر ... اینی هم که از قول من نقل کردی مشکل شخصی نبود ... ماله همه کم شده بود و منم یه بار اعتراض کردم و تمام ...

منم هم fan شاتل نیستم ... فقط می خوام یکی که بار اول میاد در اثر پست های مکرر دو سه نفر پیش خودش نگه ای وای پس شاتل هم بده ...
    خودشون عمراً بگن .... چون واقعاً نیست ... مگه مشکلات سراسری مثل پینگ که اونم میگن داره درست میشه ....
    به خدا حرفات خنده داره ... بهترین شرکت ایران رو میگی بده ... همه اعتراف می کنند که از شاتل بهتر وجود نداره .... اونی که میگی سرعت از 50 به 10 می رسه احتمالاً صبانت عزیزم نه شاتل ....
    البته من منکر این نمیشم که کلاً کیفیت سرویس های اکو یه سر و گردن از آرت پایین تره ... ولی خیلی ها هم هستند که اکو دارند و واقعاً راضی اند ...
    پس ببین حرفات چه راحت نقض میشه ؟؟؟ چون پایه منطقی نداره ...
    Last edited by ashkan_mc; 17-04-2009 at 14:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •