مشکل گرم شدن زیاد و در نتیجه ریست شدن نداره؟
مشکل گرم شدن زیاد و در نتیجه ریست شدن نداره؟
سلام...
من یه مودم می خوام که بتونم به ----- هم برای شیرینگ وصلش کنم..40 تا 45 هم می خوام پول بدم..چی پیشنهاد می کنید؟
انگار 8811 و 602 از همه بهترن...
سلام
ببخشید من تاز adsl گرفتم مودمم دی لینک 2500 است با توجه به دستور العمل خودش تنظیم کردم چراغ dsl آن هم روشن است شبکه کامپیوتر به مودم هم درست است یعنی هم دیتا میفرستد و هم میگیرد ولی وقتی یک سایت را باز میکنم وصل نمیشوم به اینترنت یک کانکشن ساختم ان را هم که میزنم پیغام میدهد" کامپیوتر دیگر جواب نمیدهد" مانده ام چه کار کنم ممنون میشوم یکی مراحل وصل شدن را برایم بگوید نمی دانم اشکال از کجاست
سلام
من مودم tp-link مدل td-8817 دارم ولی چند وقته پسورد ورود به کنترل پانلش رو گم کردم یا شاید هم هک شده حالا می خوام ببینم چه طور می تونم پسوردش رو ریست کنم بدون اینکه اطلاعات داخلش از قبیل پسورد adsl رو از دست بده
ممنون
سلام بچه ها
من تاحالا ADSL نداشتم. تازه میخوام برم از مخابرات بگیرم.
چه مودمی خوبه؟؟ قیمتش هم نمیخوام از 50 تومن بیشتر بشه.
شنیدم D-Link خوبه؟ درسته؟
همین که برم مغازه بگم مودم D-Link بده کافیه؟ یا مدل های مختلفی داره؟
ممنون![]()
D-LINK يه برند هست و مدل هاي مختلفي ازش وجود داره. من مودم TP-Link TD-8811 رو پيشنهاد مي كنم. كه جزء مدلهاي برند D-Link نيست ولي مودم خيلي خيلي خيلي خوبيه رو دست نداره .
سلام بچه ها نميدونم براي چي بعضي وقت ها نويز روي خط تلفن ما ميفته مودمم سيمفونيه ميكرو فيلتر هم گذاشتم و همه چيز رو به راهه البته فقط بعضي وقت ها
Last edited by sia abedi; 31-01-2010 at 16:07.
آقا ما رفتیم امروز D-Link 2500 گرفتیم 28 تومان...سی دی راه اندازش رو گذاشتم رسیدم به اینجا...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که نفهمیدیم چی می گه...؟
چی باید بذارم جای عدد ها..؟خدا پدرتون رو بیامرزه...
خوب اينكه كاري نداره مقادير VPI و VCI رو كه از شركت گرفتي وارد كن Protocol هم بستگي به خودت داره من Bridge رو ترجيح مي دم. Next رو بزن و Save خلاص ديگه.![]()
نه همش روشنه
ریست تاحالا نشده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)