عزیز من که گفتم اشکال از دی وی دی بازیتون هست من هم قبلا 2 بار خریده بودم که چون دستکاری شده بودند نمیشد آپدیت یا کیت سرور نصب کرد
ورژن بازیت با کرکی که ازش استفاده می کنی هم خوانی نداره برای بازی 3 مورد کرک ارائه شد وقتی بازی تازه اومد به کرک براش ارائه کردند بعد آپدیتی به اسم 1.10 از سوی کونامی ارائه شد که هرکی دانلود کرده بود می بایست از کرک مخصوص ورژن 1.10 استفاده میکرد بعد مدت کوتاهی آپدیت 1.20 که آخرین ورژن تا این لحظه هست اومد که رازور یه کرک هم برای این ورژن داد شما اگه بازیت آپدیت میشه یعنی با داشتن آپدیت پچ 1.20 میتونی نصب کنی روی بازیت باید کرک مخصوص اون که 26.8 مگ هم حجمش هست رو دانلود کنی دیگه مشکل پیش نمیاد برای اینکه خیالت راحت باشه و بازیت هم به روز باشه شما 2 چیز واسه دانلود نیاز داری :
1- آپدیت پچ 1.20 کونامی (آپدیت رسمی)
2- کرک pes2009.exe (با حجم 26.8 مگ)
نسخه بتا و موقت واصل نداریم 10 روز مونده به انتشار دمو قابل بازی اومد براش 1 گیگ هم حجمش بود به درد EXEBITION میخورد بعدش هم نسخه فول که اونم توی بازار نمیفروشن معمولا چون کسی نمیخره فقط روی اینترنت میاد که علاقمندان دانلود کنن بازی کنن این نسخه ای که توی بازار هست هم اصل واسه pc هست البته شرکتها کرم میریزن میان دستکاری می کنن بازی رو و مشکلاتی رو پیش میارن با ندانم کاریشون
قبل اینکه بازی رو اجرا کنی از فولدر نصب بازی یا ALL PROGRAMS فایل SETTING رو پیدا کن تب کیبورد رو انتخاب کن از اون جا تغییر بده
شما بپرس کدوم توانایی رو معنیش رو نمیدونی عرض کنم خدمتت
من یادمه توی لیورپول بودم هم مهاجم بودم ولی کرنر هم میزدم البته این مال زمانی بود که از نسخه اورجینال و ورژن 1.20 استفاده نمیکردم از وقتی ورژن 1.20 هست بازیم توی bal نشده که هم مهاجم باشم هم کرنر زن