تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 620 از 940 اولاول ... 120520570610616617618619620621622623624630670720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,191 به 6,200 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام وتشکر از شما
    من کیت جدید رو دانلود کردم و اونو با توجه به راهنما انجام دادم وتو اون راهنمای منچستر بود و پس از درست کردن کیت منچستر که تو راهنما گفته شده بود هیچ اروری نداد ودرست نصب شد ولی تغییری توی تیم منچستر ایجاد نشد
    توجه :به خاطر تغییر نکردن تیم من کیت رو دو بار دیگه هم انجام دادم ولی بازم نشد
    قربانتان
    عزیز من که گفتم اشکال از دی وی دی بازیتون هست من هم قبلا 2 بار خریده بودم که چون دستکاری شده بودند نمیشد آپدیت یا کیت سرور نصب کرد

من سیوهام خود به خود خراب میشه و بازی دیگه نمی شناسدش
    ورژن بازیت با کرکی که ازش استفاده می کنی هم خوانی نداره برای بازی 3 مورد کرک ارائه شد وقتی بازی تازه اومد به کرک براش ارائه کردند بعد آپدیتی به اسم 1.10 از سوی کونامی ارائه شد که هرکی دانلود کرده بود می بایست از کرک مخصوص ورژن 1.10 استفاده میکرد بعد مدت کوتاهی آپدیت 1.20 که آخرین ورژن تا این لحظه هست اومد که رازور یه کرک هم برای این ورژن داد شما اگه بازیت آپدیت میشه یعنی با داشتن آپدیت پچ 1.20 میتونی نصب کنی روی بازیت باید کرک مخصوص اون که 26.8 مگ هم حجمش هست رو دانلود کنی دیگه مشکل پیش نمیاد برای اینکه خیالت راحت باشه و بازیت هم به روز باشه شما 2 چیز واسه دانلود نیاز داری :

1- آپدیت پچ 1.20 کونامی (آپدیت رسمی)
    2- کرک pes2009.exe (با حجم 26.8 مگ)

سلام

این بازی pes 2009 نسخه ی موقتش یا همون بتا تو بازاره یا اصلش اومده؟
    نسخه بتا و موقت واصل نداریم 10 روز مونده به انتشار دمو قابل بازی اومد براش 1 گیگ هم حجمش بود به درد EXEBITION میخورد بعدش هم نسخه فول که اونم توی بازار نمیفروشن معمولا چون کسی نمیخره فقط روی اینترنت میاد که علاقمندان دانلود کنن بازی کنن این نسخه ای که توی بازار هست هم اصل واسه pc هست البته شرکتها کرم میریزن میان دستکاری می کنن بازی رو و مشکلاتی رو پیش میارن با ندانم کاریشون

سلام دوستان...این pes2009 رو چرا نمیشه دکمههای کیبوردش را ادیت کرد؟؟؟؟؟ پدزم درومد با این سبک دکمه هاش....گیم پد هم ندارم.چیکار میشه کرد؟
    قبل اینکه بازی رو اجرا کنی از فولدر نصب بازی یا ALL PROGRAMS فایل SETTING رو پیدا کن تب کیبورد رو انتخاب کن از اون جا تغییر بده

فعال شدن هرکدوم از این گزینه ها بازیکنو صاحب چه توانایی و خصوصیتی میکنه ؟

البته چند تاشو خودم میدونم مثلا با فعال بودن گزینه penalties مربی بازیکن مارو بعنوان پنالتی زن اول تیم قرار میده و پنالتیهای بازیو بازیکن ما میزنه.

یک چیزی دیگه چه طوری میشه هم توی پست حمله باشیم و هم اینکه کرنر زن اول تیم بازیکن ما باشه؟ آخه کرنرهای بازیو فقط به بازیکنی که در نقش هافبک داره بازی میکنه میدن .
    شما بپرس کدوم توانایی رو معنیش رو نمیدونی عرض کنم خدمتت

من یادمه توی لیورپول بودم هم مهاجم بودم ولی کرنر هم میزدم البته این مال زمانی بود که از نسخه اورجینال و ورژن 1.20 استفاده نمیکردم از وقتی ورژن 1.20 هست بازیم توی bal نشده که هم مهاجم باشم هم کرنر زن
    Last edited by Spaniuly; 06-02-2009 at 15:36.

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

شما بپرس کدوم توانایی رو معنیش رو نمیدونی عرض کنم خدمتت

من یادمه توی لیورپول بودم هم مهاجم بودم ولی کرنر هم میزدم البته این مال زمانی بود که از نسخه اورجینال و ورژن 1.20 استفاده نمیکردم از وقتی ورژن 1.20 هست بازیم توی bal نشده که هم مهاجم باشم هم کرنر زن
    معنیشو نمیخام زبانم بد نیست .میخام بدونم با فعال شدن هر کدوم از اینا بازیکن صاحب چه ویژگی میشه و اینکه بدون کمک از برنامه ویرایش , خود بازیکن چند بار یا چند دقیقه باید هرکدوم از اینا رو انجام بده تا اون تخصصو یاد بگیره شاید برای بقیه هم جالب باشه که بدونن اینا چی هستن.من هر کدوم از اینا رو با شماره مشخص میکنم تا شما به زحمت نیفتی فقط شما لطف کن شماره هرکدومو یک توضیح مختصر بده .
    1-tactical dribbling
    2-positionning
    3-reaction
    4-scoring
    5- on 1 scoring
    6-post player
    7-df positionnig
    8-on touch pass
    9-marking
    10-sliding takle
    11-covring
    12- df control
    13-penalty stoper
    14- 1on 1 stoper

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    چندتا سوال داشتم
    1. کسی تور اصلی بازی رو داره ؟
    2 .اسکوربورد یا چیزای دیگرو با چه برنامهای میشه ویرایش کرد ؟

کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــک
    یکی جواب بده ه ه ه ه ه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام دوستان میتونید راهنماییم کنید من ویندوزم رو عوض کردم اما قبلش از مسیر my document رفتم و فایل save رو جای دیگه کپی کردم اما حالا که ویندوزم عوض شده و بازی رو نصب کردم و فابل save رو در همون قسمت خودش در my document ریختم همه چیز ok هستش فقط من نمیدونم چرا لوگوی تیمها که همون آرم باشگاهها هستش تو قسمت save به هم ریخته اگر بخواهم دوباره بازی کنم و یک بازی یا یک لیگ جدید بازی کنم مشکلی از این بابت نداره اما رو save های قبلیم این اتفاق افتاده اگر راهنماییم کنید ممنون میشم تمام آرمهای همه باشگاهها به هم ریخته حتی لبهاسهای تیمها هم فرق کرده

داره خودمونی میشه real_717's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این هم برنامه PRO-EVO Editing Studio 2009 - Update 1.3 برای شما
    حجمش 18مگ هست[/quote]

آقا سلام من اینی که شما گذاشتی هم دانلود کردم همون ارور قبلیو میده please heeeeeeeeelpppppppp

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

معنیشو نمیخام زبانم بد نیست .میخام بدونم با فعال شدن هر کدوم از اینا بازیکن صاحب چه ویژگی میشه و اینکه بدون کمک از برنامه ویرایش , خود بازیکن چند بار یا چند دقیقه باید هرکدوم از اینا رو انجام بده تا اون تخصصو یاد بگیره شاید برای بقیه هم جالب باشه که بدونن اینا چی هستن.من هر کدوم از اینا رو با شماره مشخص میکنم تا شما به زحمت نیفتی فقط شما لطف کن شماره هرکدومو یک توضیح مختصر بده .
    1-tactical dribbling
    2-positionning
    3-reaction
    4-scoring
    5- on 1 scoring
    6-post player
    7-df positionnig
    8-on touch pass
    9-marking
    10-sliding takle
    11-covring
    12- df control
    13-penalty stoper
    14- 1on 1 stoper

1-توانایی اجرای حرکات تکنیکی مثل دریبل زیدانی و رونالدینیویی و ...
    2- جا گیری مناسب (مثلا اگه حمله باشید و کرنر زده میشه در بازیکن جاگیری خوبی می کنه که توی bal یه ذره بی معنی هست چون این مسئله دست خودمونه کجا وایسیم)
    3- عکس العمل به معنی که مثلا وقتی توپ رو از دست میدید بلافاصله پیگیر میشید تا اون رو بدست بیارید بازیکنانی که این مورد براشون فعال نیست میبینی وقتی توپ رو از دست میدن وای میستن به مسایل شخصی فکر میکنن و ماتشون می بره
    4- گلزن که توی مود bal بی معنی هست یه چیز فورمالیته هست توی مود بال من 1400 تا گل زدم آخرشم برام فعال نشد این مورد فقط نشان دهنده اینه که اون بازیکن شمه گلزنی بالایی داره مثلا وحید هاشمیان رو نگاه کنی براش فعال هست این مورد
    5- گل کردن موقعیت های تک به تک
    6- بازیکن مسئولیت پذیر در یک پست خاص یعنی وقتی شما توی پست تخصص بازی می کنی ریسپانس و مسئولیت پذیری بالایی دارید و کار پوشش رو به خوبی انجام می دید
    7- جاگیری دفاعی قوی
    8- بازیکنی که پاس تک ضرب میده
    9- یارگیری کننده
    10-توانایی تکل بلند در حالت دراز کش
    11- بازیکن پوششی (معمولا خاصیت خوبی که یه مدافع میتونه داشته باشه و توپها رو سریع جمع کنه)
    12- بازیکنی که در خط دفاع توپ ها رو بخوبی دفع میکنه و کنترل میکنه
    13-مخصوص دروازبان (پنالتی گیر حالتی که وحید طالبلو خودمون هم داره)
    14- مخصوص دروازبان (دوازبانی که توی موقعیت های تک به تک سخت مغلوب میشه مثه مهدی رحمتی خودمون)

سلام دوستان میتونید راهنماییم کنید من ویندوزم رو عوض کردم اما قبلش از مسیر my document رفتم و فایل save رو جای دیگه کپی کردم اما حالا که ویندوزم عوض شده و بازی رو نصب کردم و فابل save رو در همون قسمت خودش در my document ریختم همه چیز ok هستش فقط من نمیدونم چرا لوگوی تیمها که همون آرم باشگاهها هستش تو قسمت save به هم ریخته اگر بخواهم دوباره بازی کنم و یک بازی یا یک لیگ جدید بازی کنم مشکلی از این بابت نداره اما رو save های قبلیم این اتفاق افتاده اگر راهنماییم کنید ممنون میشم تمام آرمهای همه باشگاهها به هم ریخته حتی لبهاسهای تیمها هم فرق کرده
    شما کیت سرور رو قبلا نصب کرده بودید ولی الان نکردید به سیو فایل ربطی نداره لباس های تیم ها

آقا سلام من اینی که شما گذاشتی هم دانلود کردم همون ارور قبلیو میده please heeeeeeeeelpppppppp
    برنامه دات نت فریم وورک رو دارید؟

8. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

3- عکس العمل به معنی که مثلا وقتی توپ رو از دست میدید بلافاصله پیگیر میشید تا اون رو بدست بیارید بازیکنانی که این مورد براشون فعال نیست میبینی وقتی توپ رو از دست میدن وای میستن به مسایل شخصی فکر میکنن و ماتشون می بره

ایول کراسر جان کلی خندیدم...
    ایون خیلی باحال گفتی...
    ولی کونامی واقعا باید یه فکری برای این بکنه...مثل موقعی که ضربه ازاد میزنم و میخوره به مدافعان و برمیگرده طرف وای میسه و همینطور توپی رو که جلوشه نگاه می کنه و هر دکمه ای رو که میزنی تاثیری نداره

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ایول کراسر جان کلی خندیدم...
    ایون خیلی باحال گفتی...
    ولی کونامی واقعا باید یه فکری برای این بکنه...مثل موقعی که ضربه ازاد میزنم و میخوره به مدافعان و برمیگرده طرف وای میسه و همینطور توپی رو که جلوشه نگاه می کنه و هر دکمه ای رو که میزنی تاثیری نداره
    آره تو ضربه آزاد ها خیلی جالب میشه عین سوباسا وسط بازی به چیزهای مختلف فکر میکنه مثه اینکه میخواد ضربه ببر آسا یاد بگیره واسه دفعه بعدی همچین متفکرانه هم زل میزنه منگول

11. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این نسخه برنامه pes editor توسط یکی از کابران سایت pesgaming بنام whivel ساخته شده . با این نسخه از این برنامه میشه مهارتهای تجربی بازیکن رو توی مد b.a.l تغییر داد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم لینکش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته به گفته خودش این نسخه بتای برنامست و قراره یک سری ویژگی دیگه هم به این برنامه اضافه کنه.

.
    Last edited by 4039; 06-02-2009 at 23:56.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

]
    4- گلزن که توی مود bal بی معنی هست یه چیز فورمالیته هست توی مود بال من 1400 تا گل زدم آخرشم برام فعال نشد این مورد فقط نشان دهنده اینه که اون بازیکن شمه گلزنی بالایی داره مثلا وحید هاشمیان رو نگاه کنی براش فعال هست این مورد
    ولی برای من فعال شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •