منظور شما همون دیکشنری انگلیسی به فارسی ۷ جلدی آریانپوره؟ (انتشارات جهان رایانه؟)
اون که حتی درآوردنش هم به صورت Glossary هم پیگرد قانونی داره...
ولی شما اگه دیکشنری آریانپور رو تهیه کنی سیدی دیکشنری خودشو داره... (گمونم سیدی جداش ۲۰ تومنه...)
باید دید منظور شما از دیکشنری استاندارد چیه؟ شما دیکشنری تکتاز رو از پیشگامسافت اگه تهیه کنی دیکشنری فوقالعادهای هست...
اما از طرفی تعداد مدخلها و دایرهی واژگان Glossaryای که حجت ربیعی برای بابیلون تهیه کرده بسیار زیادتر از باقی دیکشنریهای انگلیسی به فارسی هست... دیکشنریهای انگلیسی به فارسی استاندارد زیاد وجود دارن، ولی از نظر تعداد واژگان نصف بابیلون هم مدخل ندارن...
مثلا من از سال ۱۳۸۴ دارم از Z-Dictionary استفاده میکنم ولی تعداد مدخلهایی که داره صد و هیجده هزار و صد و شصت و هشت هست که در مقایسه با فرهنگ حجت ربیعی که دویست و چهل و نه هزار ششصد و چهل و دو هست از نصف هم کمتره...
پس اگه دنبال معنی دقیق ترکیبها و اصطلاحات مهندسی یا هر رشتهی علمی هستین باید از همون بابیلون استفاده کنین...
از طرفی پیدا کردن معنی لغت توی Z-Dictionary ریزهکاری داره و خیلی هم اذیتت میکنه... اگه شما میخوای از همین database استفاده کنی به نظرم فرهنگ تکتاز رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اکثر ایرادهاش رو هم برطرف کرده...
چند تا دیکشنری هستن که من خودم امتحانشون نکردهام... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
(خسته شدم...)...