حسین جان وقتی قیمتاشون اینطوری هست دیگه ضریب معنی پیدا نمیکنه. یعنی یه 256 طلایی بگیری 50 کیلوبایت بهت میده دانلود هزینش هم 38 تومن هست! در حالی که برنزی 512 هم همین سرعت دانلود رو میده و هزینش 20 تومان هست. دیگه اصلا اینجا ضریب معنی نداره
حسین جان وقتی قیمتاشون اینطوری هست دیگه ضریب معنی پیدا نمیکنه. یعنی یه 256 طلایی بگیری 50 کیلوبایت بهت میده دانلود هزینش هم 38 تومن هست! در حالی که برنزی 512 هم همین سرعت دانلود رو میده و هزینش 20 تومان هست. دیگه اصلا اینجا ضریب معنی نداره
بابا باز خوبه شما مخابراتتون هم نامحدود داره !!!
مال ما اصلا نامحدود با تعرفه دولتی نداره![]()
عزیزم این 2 تایی که من گفتم هردوتاش مال مکس نته ! برو 1 مگ بگیر 44 تومان حالشو ببر![]()
سلام دوستان
کی از پارس انلاین سرویس داره؟از مکس کوچ کنم به پارس؟فقط دانلود شبانه مهم هست برام و ویدیو استریمینگ
م م :قندی
1 مگ برنزی سرعت 70 کیلو![]()
نه داداش ، من خودم 512 داشتم زیر 50 نمیومد امکان نداره 1 مگ زیر 100 بیاد !
چرا عزیز داره بدجور هم داره !!!!
تازه اگه 2 مگ هم بگیری سرعتت میشه حداکثر 150![]()
پیش نویس حقوق شهروندی توسط دولت منتشر شده. من گذرا مطالعه کردم ولی خبری از داشتن حق اینترنت نبود. شما هم یه نگاهی بکنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من پارس دارم، منطقه ی پیام ... سرعت پارس در مناطق مخابراتی مختلف خیلی فرق داره ! باید از هم منطقه ای هاتون سوال کنید که سرعت چطوره ... پارس تو ارومیه هم خط ها رو رو 9 مگ میبنده که سرعتش به مراتب بالاتر هست ، البته خطتون باید کشش لازم رو داشته باشه !
سرویس دو مگ محدود، سرعت دانلود تک لینک داخلی تا 900 کیلو میرسه و لینک خارجی هم باید حداقل 4-5 لینک بزاری تا سرعت کامل رو بهت بده ، شبانه هم 8 گیگ به بالا دانلود داره ! ( من دیشب اولین شبم بود و 8.3 گیگ دانلود کردم! انشاالله امشب بیشتر میشه)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)