پس چرا مسنجر برای من بازه؟
پس چرا مسنجر برای من بازه؟
میتونید از این سایت استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب این نیاز به ------ داره
پست قبلی من یک مطلبی رو عنوان کردم که دیگه تو این تاپیک کسی پست نامربوط نزنه هنوز یه ساعت نگذشته ...
--
وجود نداره چنین ورژنی که این امکان رو داشته باشه
از سایت هایی مثلباید استفاده کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از سایت هایی مثلباید استفاده کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه. در یاهو ورژن 9 به بالا نیازی به ------ نیست(خودم الان با این روش آنلاین هستم)
مشکل خاص آن چنانی نیست و یاهو باز میشه ولی برای بعضی از دوستان انگار دردسر ساز شده سرویس دهنده هاشون
دوستان من پسورد یکی از آیدی هام رو فراموش کردم
آیا راهی هست که بشه پسورد رو پیدا کرد؟(به جز اون Question ها)
سلام. جدیدا هر کسی برام pm میده من جواب میدم بهش نمی رسه. یعنی بعضی وقتا اینجوری میشه. بعضی وقتا درست میشه. Ignore list هم چک کردم. ورژن های "8.1.0.209" و "9.0.0.797" و "10.0.0.1270" رو امتحان کردم. proxy رو خاموش کردم. connection اینترنت اکسپلوره رو کلا هر چی مر بوط به ------ بود پاک کردم. با ID های مختلف وارد شدم ولی باز جواب نداد. فقط تو کنفرانسها یا خود room می تونم pm بدم. آخر سر هم سیستم عاملمو که XP.sp2 است عوض کردم بازم نشد. روی computer های دیگه با connection های مختلف هم نشد. این مشکل برای دوستانم هم جدیدا پیش اومده. add که می کنم میتونم pm بدم. چاره ای نمونده جز اینکه شما کمکم کنید. لطفا.......
سیستم رو از نظر امنیی و پاک بودن با نرم افزار قوی ای مثل کاسپرسکی اینترنت سکوریتی 2011 آپدیت شده و بروز چک کنید و بعد از اون از نرم افزار TuneUp Utility 2010 استفاده کنید تا ایراد های احتمالی سیستم رو شناسایی و تا حد ممکن برطرف کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)