ممکنه سیستم شما ویروسی شده باشه.
آنتی ویروس را آپدیت و کل سیستم رو چک کنید.
ممکنه سیستم شما ویروسی شده باشه.
آخرین ورژن یعنی 9.0.0.736 با ویندوز 7 سازگاری دارد.
در مورد 32 و 64 بیتی اطلاعات زیادی ندارم ولی فکر نکنم برای 32 و 64 بیتی نسخه متفاوتی ارائه کرده باشد.
بازم دوستان صاحب نظر هستند.
[quote=adel28;4418943]ممکنه سیستم شما ویروسی شده باشه.
[/quoteسلام نه عزیز تا حالا یه 15-16 باری سیستمو full scan و quick scan کردم هم تو safe mode هم تو خوده ویندوز نرمالی ولی هیچی بازم همون دستورو میده
با سلام
ویندوزم 7 هستش هر دفعه که مثلا ویروس Autorun.inf رو پیدا می کنه و وقتی می خواد اون رو پاک کنه ویندوزم رو رستارت می کنه و بعد اون یه چند تا ارور میده
نسخه من 9.0.0.736 هستش و به صورت تریال ( از تریال ریست استفاده می کنم )
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
احتمال اينكه ويروسي غير از اتوران باشه و به فايلهاي سيستمي چسبيده باشه و بهمين دليل آن مشكل اتفاق ميافته وجود داره.براي از بين بردن و جلوگيري از ورود ويروسهاي اتوران از برنامه Autorun Virus Remover v2.3استفاده كنيد كه در انجمن معرفي نرم افزار موجود ميباشه.
سلام دوستان عزیز من آنتی ویروس kaspersky10 رو همه ی مراحل نصبشه انجام میدم ولی هر دفعه یه چی میگه . حالا من می خواستم مراحل نصبشو به ترتیب بهم بگید .
دقيقا مشكل شما در هنگام نصب چيه؟نصب نميشه يا مورد ديگه اي وجود داره؟مراحل نصب كار خاصي نداره.
دوستان مشکلاتی که kis 9.0.0.463 داشت، تو ورژن 9.0.0.736 برطرف شده یا نه ؟
از 9.0.0.736 استفاده کنم یا همین 8.0.0.506 که الان رو سیستم نصب هست، بهتره ؟
بله.نسخه 9.0.736 بسيار خوب و ثابت شده و بسياري از مشكلات نسخه قبلي در آن برطرف شده.من خودم شخصا كه استفاده ميكنم كاملا راضي هستم.
الان من هر چی میگردم کی پیدا نمی کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)