قربان من اینو پارسال 5.800 گرفتم همه می گفتم قیمت خوبه بگیر.این قیمتی که شما می گین پایین نیست؟
رینگشو فقط 350 گرفتمیتگ 5پر,13inch.تو دوزی و شیشه دودی تغییر چراغ های اصلا هیچ می گین لوازمه اضافیه.لاستیک 215 هم هیچ... ولی یعنی واقعا همینقدر قیمتشه؟
قربان من اینو پارسال 5.800 گرفتم همه می گفتم قیمت خوبه بگیر.این قیمتی که شما می گین پایین نیست؟
رینگشو فقط 350 گرفتمیتگ 5پر,13inch.تو دوزی و شیشه دودی تغییر چراغ های اصلا هیچ می گین لوازمه اضافیه.لاستیک 215 هم هیچ... ولی یعنی واقعا همینقدر قیمتشه؟
دوست من شما پارسال خریدین ماشین رو توجه داشته باشین یه مدل ازش افتاده.
لوازم اسپرت و لوکس خودرو رو قیمت تاثیری نداره شما میتونید بازشون کنید.
خودتونم میتونید یه قیمتی از نمایشگاههای شهرتون بگیرید
فکر میکنم بستگی به مدل ماشین داشته باشه! هرچی مدل پایین تر باشه خب افتش هم باید حساب کرد!
موفق باشید
من چند وقت پیش پراید معمولی مدل 84 رو فروختم 5600000 البته فقط 72000 تا کار کرده بود ! به کارکردش بستگی نداره ؟ یعنی فقط به سال و ... بستگی داره ؟
دوست من افت یه ماشین کارکرده به موارد زیر بستگی داره:
مدل
رنگ شدگی
کارکرد
بیمه
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
این مورد برای ماشین های صفر کیلومتر صدق میکنه.
اگر سالی این 600 هزار تومان از هر خودرو کم میشد قیمت پس از چند سال به صفر میرسید
افت قیمت تا یه حدی هست
خبر فوری
قابل توجه دوستانی که قصد خرید تندر 90 رو دارن
پیش فروش تندر 90 از طریق اینترنتی آغاز شد.
![]()
[/COLOR]دقیقا میشه بگید مشکله دید چطوریه کجا ها رو نمیشه دی؟
لوازم یدکیش از ال90 ارزونتره؟
به اضافه اینکه یه ماشین خانوادگی میخوام
و میگن که سمند بعد یکی دو سال اتاقش سر و صدا میکنه؟
پراید 141 مدل 82 مشکی یه رنگ خوردگی رو گلگیر داره ~151000 تا کارکرده وبیمه هم 60% تخفیفه به نظرتون چقدر میشه قیمتش؟
+
با این حساب قیمت ماشین ما تموم شده
باید یه پولیم روش بدیم![]()
بیشترین نقطه کوری که سمند داره هنگام پیچیدن در تقاطع هست که ستون جلوی دید رو میگیره.
لوازم یدکی سمند از تندر 90 ارزونتره البته لوازم یدکی تندر هم دیگه
به تدریج داره تو بازار زیاد میشه و کمبوداش داره جبران میشه.
تمام ماشین های ایرانی اتاقش سر و صدا میکنه البته شانسیه چون من یه 405 مدل 87
داشتم هیچ موقع سر و صدایی ندیدم
سلام لطفا کمک کنید بین ال ۹۰ و سمند ای اف ۷ کدوم بهتر برام کار میکنه ؟ انتظارات من خودرو خانوادگی کم خرج - کم مصرف-یه ۷ ۸ سالی بی دردسر کار کنه ترجیحا دوگانه میخواستم سمند رو بگیرم ده مکانیک میگفت موتورش خوبه ولی گیربکسش نه
Last edited by atcmehdi; 14-09-2011 at 19:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)