تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 620 از 1126 اولاول ... 1205205706106166176186196206216226236246306707201120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,191 به 6,200 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با نرم افزار hdd regeneator از طریق بوت هارد رو در مود scan and repair اسکن کامل بکنید احتمالا هارد سکتور delay داشته باشه درست نشد هارد رو فرمت سطح پایین بکنید و فریم ویر هارد رو آپدیت کنید

اتصالات هارد و پاور سیستم رو هم چک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezadevilmaycry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

با سلامدوستان من به یک مشکلی برخوردم اومدم ویندوز لب تاپ رو عوض کردم و سه درایو داشتم دو درایو را حذف و دوباره پارتیشن بندی کردم ( حجم درایو سی رو یکم بالاتر بردم) بعد ازینکه پارتیشن بندی نمودم دوتا درایو 100 مگابایتی داشتم که اونارو هم پاک کردم حالا وقتی ویندوزم بالا میاد اون درایوه که حذف نکرده بودم و اطلاعاتم داخل هست که 40 گیگ هستش و 38 گیگش پر بود با همان حجم نمایش داده میشه اما فایل های من داخلش نیست و تمامی اطلاعاتم پریده !!!!!هرچی ویندوز عوض کردم و حتی رفتم دوباره اون درایو 100 مگابایتی رو نصبیدمبک آپ برگردوندم ، نمیدونم ریکاوری کردم ولی انگار نه انگار اصلا فایل ها برنمیگردن انگار یک درایو دیگه شده !!!!این اطلاعاتم هم خیلی خیلی مهم اگر میشه راهنمایی کنید تا یکجوری اطلاعاتم رو برگردونم یا نشد ریکاوری کنم یککاریش کننم ممنون منتظر جواب شما هستم دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام. من یه هارد وسترن دیجیتال ( مای پاسپورت) خریدم اما وقتی پسوورد روش میزارم ، بعد از اتمام کارم دیگه safty to remove نمیتونم بکنمش و ارور میده در صورتی که وقتی پسوورد رو حذف میکنم میشه. در ضمن ارور هم this drive is currently in use. close any program or windows that might be using the device, and then try again هستش. در ضمن هیچ پنجره ای باز نیست.
    Last edited by king_sommy; 19-02-2013 at 09:48.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلامدوستان من به یک مشکلی برخوردم اومدم ویندوز لب تاپ رو عوض کردم و سه درایو داشتم دو درایو را حذف و دوباره پارتیشن بندی کردم ( حجم درایو سی رو یکم بالاتر بردم) بعد ازینکه پارتیشن بندی نمودم دوتا درایو 100 مگابایتی داشتم که اونارو هم پاک کردم حالا وقتی ویندوزم بالا میاد اون درایوه که حذف نکرده بودم و اطلاعاتم داخل هست که 40 گیگ هستش و 38 گیگش پر بود با همان حجم نمایش داده میشه اما فایل های من داخلش نیست و تمامی اطلاعاتم پریده !!!!!هرچی ویندوز عوض کردم و حتی رفتم دوباره اون درایو 100 مگابایتی رو نصبیدمبک آپ برگردوندم ، نمیدونم ریکاوری کردم ولی انگار نه انگار اصلا فایل ها برنمیگردن انگار یک درایو دیگه شده !!!!این اطلاعاتم هم خیلی خیلی مهم اگر میشه راهنمایی کنید تا یکجوری اطلاعاتم رو برگردونم یا نشد ریکاوری کنم یککاریش کننم ممنون منتظر جواب شما هستم دوستان
    ببینید اول از همه اطلاعات هیدن شده اند یا نه اگه هیدن نبود تنها راه ریکاوری اطلاعات است از اون درایو با نرم افزار power data recovery یا easuse data recovery اطلاعات اون درایو رو ببینید میتونید ریکاوری کنید

داره خودمونی میشه p3ow0rld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

مشکل با فلش hp (تازه خریده شده)

سلام من یک فلش 4 گیگ hp ورژن 245L خریدم .
    بعد با دستگاه دیجیتال که روش یک فیلم ضبط کردم اومدم تو کامپیوتر ببینم دیدم هیچ چیز نشون نمیده. توش انگار خالیه.ولی داخل دستگاه دیجیتال پخش میکنه
    اومد از طریخ ویندوز لایو تو بوت سیستم رفتم توش دیدم فیلم ها توش هست؟؟؟؟؟؟؟

حتی تو بوت با پارتیشن منجر فرمتش کردم ولی باز درست نشد.

اومد تو ویندوزم چک دیسک کنم این ارور میده:
    ویندزم 7 64 است

سلام
    بعد 3 روز کسی نیست بهم جواب بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_kh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

14

سلام

من یه هارد 1 ترا رو میخوام فرمت کنم - پارتیشن رو حذف کردم و الان وقتی میخوام پارتیشن جدید بسازم این گزینه ها رو دارم ، کدومش بهتره انتخاب کنم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام

من یه هارد 1 ترا رو میخوام فرمت کنم - پارتیشن رو حذف کردم و الان وقتی میخوام پارتیشن جدید بسازم این گزینه ها رو دارم ، کدومش بهتره انتخاب کنم ؟

همون new simple رو بزنید
    بهتره با نرم افزارهایی مثل paragon partion هارد رو پارتیشن بندی کنید که مدیریت بهتری روی پارتیشن ها داشته باشین

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    هارد 500 گیگ سیگیت دارم
    این ارور رو می ده

چی کارش کنم؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    هارد 500 گیگ سیگیت دارم
    این ارور رو می ده

چی کارش کنم؟؟
    سکتور dealy داره هارد

ببینید با نرم افزار hdd regenerator در مود scan and repair فیکس میشه این مشکل یا نه

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من یه هاری wd 2 tb sata 3 64 mb buffer دارم پارتیشن هاشم align هست 7 تا پارتیشن دارم
    موقع کپی فایل سرعت از 130 شرو میشه بعد به 30 یا 20 میرسه بدجور اعصابمو ریخته به هم.میشه راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •