با نرم افزار hdd regeneator از طریق بوت هارد رو در مود scan and repair اسکن کامل بکنید احتمالا هارد سکتور delay داشته باشه درست نشد هارد رو فرمت سطح پایین بکنید و فریم ویر هارد رو آپدیت کنید
اتصالات هارد و پاور سیستم رو هم چک کنید
با نرم افزار hdd regeneator از طریق بوت هارد رو در مود scan and repair اسکن کامل بکنید احتمالا هارد سکتور delay داشته باشه درست نشد هارد رو فرمت سطح پایین بکنید و فریم ویر هارد رو آپدیت کنید
اتصالات هارد و پاور سیستم رو هم چک کنید
با سلامدوستان من به یک مشکلی برخوردم اومدم ویندوز لب تاپ رو عوض کردم و سه درایو داشتم دو درایو را حذف و دوباره پارتیشن بندی کردم ( حجم درایو سی رو یکم بالاتر بردم) بعد ازینکه پارتیشن بندی نمودم دوتا درایو 100 مگابایتی داشتم که اونارو هم پاک کردم حالا وقتی ویندوزم بالا میاد اون درایوه که حذف نکرده بودم و اطلاعاتم داخل هست که 40 گیگ هستش و 38 گیگش پر بود با همان حجم نمایش داده میشه اما فایل های من داخلش نیست و تمامی اطلاعاتم پریده !!!!!هرچی ویندوز عوض کردم و حتی رفتم دوباره اون درایو 100 مگابایتی رو نصبیدمبک آپ برگردوندم ، نمیدونم ریکاوری کردم ولی انگار نه انگار اصلا فایل ها برنمیگردن انگار یک درایو دیگه شده !!!!این اطلاعاتم هم خیلی خیلی مهم اگر میشه راهنمایی کنید تا یکجوری اطلاعاتم رو برگردونم یا نشد ریکاوری کنم یککاریش کننم ممنون منتظر جواب شما هستم دوستان![]()
سلام. من یه هارد وسترن دیجیتال ( مای پاسپورت) خریدم اما وقتی پسوورد روش میزارم ، بعد از اتمام کارم دیگه safty to remove نمیتونم بکنمش و ارور میده در صورتی که وقتی پسوورد رو حذف میکنم میشه. در ضمن ارور هم this drive is currently in use. close any program or windows that might be using the device, and then try again هستش. در ضمن هیچ پنجره ای باز نیست.
Last edited by king_sommy; 19-02-2013 at 09:48.
ببینید اول از همه اطلاعات هیدن شده اند یا نه اگه هیدن نبود تنها راه ریکاوری اطلاعات است از اون درایو با نرم افزار power data recovery یا easuse data recovery اطلاعات اون درایو رو ببینید میتونید ریکاوری کنید
سلام
بعد 3 روز کسی نیست بهم جواب بده![]()
سلام
من یه هارد 1 ترا رو میخوام فرمت کنم - پارتیشن رو حذف کردم و الان وقتی میخوام پارتیشن جدید بسازم این گزینه ها رو دارم ، کدومش بهتره انتخاب کنم ؟
همون new simple رو بزنید
بهتره با نرم افزارهایی مثل paragon partion هارد رو پارتیشن بندی کنید که مدیریت بهتری روی پارتیشن ها داشته باشین
سلام
هارد 500 گیگ سیگیت دارم
این ارور رو می ده
چی کارش کنم؟؟
سکتور dealy داره هارد
ببینید با نرم افزار hdd regenerator در مود scan and repair فیکس میشه این مشکل یا نه
سلام من یه هاری wd 2 tb sata 3 64 mb buffer دارم پارتیشن هاشم align هست 7 تا پارتیشن دارم
موقع کپی فایل سرعت از 130 شرو میشه بعد به 30 یا 20 میرسه بدجور اعصابمو ریخته به هم.میشه راهنمایی کنید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)