یک سوال برام پیش اومده نسخه ی جدید برای psp می خواد بیاد؟ مثلا PSP 2 ؟؟؟
درضمن فکر کنم عمر psp دیگه کم کم داره تموم می شه چون دیگه خیلی بازی های شاخ براش نمی اد و کم کم ساخت بازیهاش هم متوقت می شه(اینجور نیست؟؟؟ )
یک سوال برام پیش اومده نسخه ی جدید برای psp می خواد بیاد؟ مثلا PSP 2 ؟؟؟
درضمن فکر کنم عمر psp دیگه کم کم داره تموم می شه چون دیگه خیلی بازی های شاخ براش نمی اد و کم کم ساخت بازیهاش هم متوقت می شه(اینجور نیست؟؟؟ )
تا 70 متر رو به راحتی جواب میده یکی از دوستان گفته بود من 100 متر رو هم امتحان کردم جواب داد ولی بیشتر نمیده.
ربطی به اکانت نداره فقط باید یه مودم وایرلس داشته باشی یا یه چیزی که اینترنت معمولی رو به وایرلس تبدیل کنه مثل مودم زیر .D-link Dsl2640t
دلیل اصلیم برای خرید PSP همین بود ...
میشه بگش این اکانت رو باید از کجا خرید , از اون ور بگیرن این ور کار میکنه ...؟
وقتی هر بازی به سرورش وصل بشه چه نیازی به اکانته ... مثلا همین بازی wORMS تو کامپیوتر میشه مجانی آنلاین بازی کرد ...مطمئنی رسول جان ؟ربطی به اکانت نداره فقط باید یه مودم وایرلس داشته باشی یا یه چیزی که اینترنت معمولی رو به وایرلس تبدیل کنه مثل مودم زیر .D-link Dsl2640t
ایران در این زمینه تحریمه کلا
بازی های آنلاینشو نمیشه بازی کرد فک کنم
من که تا حالا جایی نه دیدم نه شنیدم که کسی بتونه از این شبکه استفاده کنه
نه دوست عزیز خبری از Psp 2 نسیت فکر نکنم هم حالا حالا ها بیاد.
نخیر هنوز خیلی از عمر psp باقی هست.تازه بازی های جدید توی راه هستند و سونی هم همین تازه گی ها psp3000 را معرفی کرد که خود همین 2-3 سال دیگه با بقای این کنسول کمک میکنه.
نه علی جان فقط به یک اینترنت وایرلس نیازه.توی بازی سنتر بچه ها نوشته بودن بازی میکنن اما مثل اینکه با سری بازی های nfs موقع آنلاین بازی کردن مشکل داشتن.
دوستان کسی قطعه ای چیزی سراغ نداره برای تبدیل اینترنت به اینترنت وایرلس(البته به جز وای فای مکس و اکسس پیت)اخه وای فای مکس که کم گیر میاد نایابه اکسس پین هم گرونه 70 تومن.
من یک اشتباه کردم مودم از نوع وایرلس نخریدم.
Last edited by choory; 08-11-2008 at 18:00.
همين توره كه دوستمون اقاي choory ميگن
پس اینطور ...
پس جریان بازی کپی و فریم ویر کپی خور و این چیزا چی میشه ؟
بازیه آنلاینه باید به سرور های سونی وصل شد
اینترنال ها خیلی ارزون ترن :
دوستان کسی قطعه ای چیزی سراغ نداره برای تبدیل اینترنت به اینترنت وایرلس(البته به جز وای فای مکس و اکسس پیت)اخه وای فای مکس که کم گیر میاد نایابه اکسس پین هم گرونه 70 تومن.
من یک اشتباه کردم مودم از نوع وایرلس نخریدم.
رایان صبا که خیلی هم گرون فروشه اینو داره 39 تومن میده ...
این یکی هم 29 تومنه و اکسترنال ...
خوشبختانه مستقیم به سرور بازی وصل میشه ...بازیه آنلاینه باید به سرور های سونی وصل شد![]()
Last edited by M A T I N; 08-11-2008 at 18:57.
اینها 100 درصد روی psp کار میکنن؟
آخه یک جا خواندم که باید با صورت اکسس پویت در بیاد تا با psp بتونید استفاده کنید.چند نفرم هم کارت شبکه وایرلس خریده بودند اما نتونسته باهاش کانکت بشوند.
با سلام اگر ممکنه
تمامی محصولات و مدلهای و مشخصات psp را بگویید
درسته ديگه بازي شاخ براي psp نمياد . حتي بازي هاي چند پلتفرمي كه براي همه كنسول ها هم مياد براي psp نمياد . مثل call of duty 5 - quantoum of solase - tom raider - sonic unlished و كلي بازي ديگه .
ولي كلا امسال بازي خوب هم براي psp زياد تو راه هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)