بايد بري بالاي سرش تند تند X بزني .
نه عزيزم من چيكارم كه بخوام مدير سايت باشم ؟
خودمم دقيقا نميدونم . راستي سعي كن همه ي پست هاتو توي يكي بزني
راستی اینم بگم که اسم من آقای آخر فروم باز نیست !!!!!!!!!!!!!!!
میتونی منو Oracle صدا کنی
بايد بري بالاي سرش تند تند X بزني .
نه عزيزم من چيكارم كه بخوام مدير سايت باشم ؟
خودمم دقيقا نميدونم . راستي سعي كن همه ي پست هاتو توي يكي بزني
راستی اینم بگم که اسم من آقای آخر فروم باز نیست !!!!!!!!!!!!!!!
میتونی منو Oracle صدا کنی
Last edited by Oracle_Eldorado; 13-03-2007 at 09:45.
اقا مشكلم حل شد مشكل از رم بود ! كم بود!
ولي حالا يه سوال نميشه با موس بازي كرد؟
بابا شماها كي هستيد سر اينكه كي زودتر رفته كي ديرتر داريد دعوا مي كنيد اصلا چه فرقي داره مهم تموم كردنه كه ماشالله همتون تو حالت هاردم تمومش كرذيذ.
حالا يكي نيست به من بگه چه جوري با موس بازي كنم؟
مساله اين نيست كه كي زودتر رفته كي ديرتر.هر چي بود تموم شد ما هم با oracle رفيق شديم.موس رو هم بي خيال شد كه نميشه درست حسابي باهاش بازي كرد.
جناب oracle شما خودت نسخه اصلی بازی رو گرفتی؟؟ یعنی اولش ارم ubi میاد و جای biohazard هم resident evil نشون میده؟؟؟ اخه نسخه یوبی سافت که 15 می میاد بیرون...
آره مشکل حل شد !مساله اين نيست كه كي زودتر رفته كي ديرتر.هر چي بود تموم شد ما هم با oracle رفيق شديم.موس رو هم بي خيال شد كه نميشه درست حسابي باهاش بازي كرد.
آره . من هر دو نسخه رو دارم . هم تقلبی هم UBI . تنها فرقشون اینه که هرجا توی تقلبی نوشته بود Biohazard توی نسخه اصلی نوشته Resident Evil ! باز هم بهت قول میدم UBI هیچ نقشی در این نسخه نداشته !جناب oracle شما خودت نسخه اصلی بازی رو گرفتی؟؟ یعنی اولش ارم ubi میاد و جای biohazard هم resident evil نشون میده؟؟؟ اخه نسخه یوبی سافت که 15 می میاد بیرون...
پستهاي چت گونه - پستهاي بي محتوا - كل كل و ... ممنوع![]()
چشم دیگه تکرار نمیشه ! من که قول میدمپستهاي چت گونه - پستهاي بي محتوا - كل كل و ... ممنوع
اخر كسي به نگفت ميشه با موس باز كرد يا نه!
فقط بلديد دعوا كنيد.
چشم اطاعت ميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)