چرا که نه ، راستی وضعیت گوشیتون در چه حاله ؟! خط و خشک نداره ؟! مشکل هنگ ؟! رجیستر اصله ....؟
چرا که نه ، راستی وضعیت گوشیتون در چه حاله ؟! خط و خشک نداره ؟! مشکل هنگ ؟! رجیستر اصله ....؟
سلام بر همه دوستان.
من هنوز نفهمیدم چه گوشیء بگیرم.
N73me OR P990i OR IMATE
آخه میخوام با گوشیم برنامه نویسی کنم, و همینطور میخوام مثل 73 یک موزیک پلیر توپ باشه.
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
![]()
![]()
خواهشان به دادم برسید.
ببين عزيزم
من يه بار يه گوشي 6270 رو كه فقط 2 تا زنگ باهاش زده بودم اون هم براي تست وقتي خواستم بفروشمش و مثل شما احتياج به پول داشتم 20% كم كردن تازه با كلي منت اگر واقعن پول احتياج داري 490-500 خيلي خوب ازت ميخرن
![]()
بفروشش
خودتو گذاشتي سره كار يا مارو
آقا جان نميشه الكي هم وقته خودتو نگير
اين چيزايي كه شما مي خواي با هم نميشه تلاش الكي هم نكن
اگر برنامه نويسي برات مهمه يك Imate بگير با يك mp3 player
باوركن نميشه
![]()
گوشی دوستم ناگهان دوربینش از کار افتاد یعنی وقتی میریم تو کمرای فیلم برداری این پیغام میاد: hardware failure :restart camera و از اونجایی که گوشی خودم یه ماه پیش همینجری شده بود و با فرمت مموری کارت مشکلم حل شده بود, مموریشو فرمت کردم ولی دوربینش فقط به مدت یه روز خوب شد و دوباره همونجوری شد و همون پیغام رو داد. حالا شما بگید چه کنم بهتره؟
یه بار گوشیتو مستر ریست کن ببین چی میشه
دوست عزیز از من می شنوی p990 بخر چون هم مدیا پلیرض بهتره هم اون که 2مگا دوربینش واقعا در حد 2مگا هست دیگه از نظر برنامه و سیستم عامل که همه میدونن و قبول دارن آخرشه ولی صداش زیاد نیست
سلام
میگما مثه ام پی تری پلیرها ک علاوه بربرنامه خود موبایل برای موبایل وجود داره،برنامه رادیو هم هست که روی گوشی نصب کنیم؟
برای گوشیهایی که قابلیت رادیو دارن البته
ممنون
كمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممك تو رو خدا كمك كنيد بعد از عمري n73 گرفتم حالا مشكل داره برنامه مخصوص سيميبين خودشو (مطمئنم مال خودشه 100%) روش نصب نميشه بردم گارانتيش ورژنش عوض كردن رم رم فلش كردن ولي بازم نصب نميشه كمك كنيد يا حداقل بگيد كجاي گوشييييييييم خرابه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نگران نباش مشکل خاصی نیست برا منم پیش اومده
مثلا بعضی برنامه ها بوده که با فرمت sis نصب نشده ولی با فرمت sisx نصب شده
برنامه هایی که شما خواستی نصب کنی با چه فرمتی بوده؟
اون پیغامی هم که گوشی بعد از نصب نشدن برنامه بهت میده اینجا بنویس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)