دوستان من به یک نفر نیاز دارم که زیاد آنلاین باشه اگه بشه با هم تیمی بازی کنیم ! اگه دقت کرده باشید توی سرور خود جنرال عکسرا به بازی هم شناخت دارن !
حالا اگه کسی پایه هست به ایدی یاوهوی من پی ام بده
ایدی : progeram_baz
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
دوستان من به یک نفر نیاز دارم که زیاد آنلاین باشه اگه بشه با هم تیمی بازی کنیم ! اگه دقت کرده باشید توی سرور خود جنرال عکسرا به بازی هم شناخت دارن !
حالا اگه کسی پایه هست به ایدی یاوهوی من پی ام بده
ایدی : progeram_baz
3تا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 تا كه چيزي نيست من راحت 5-6 تا هاردو ميتركونم![]()
دوست عزیز زیاد هم سخت نیست من یک زمانی 4 تا هادروهم می زدم ولی حاله که تمرین کم شده بیشتر از دوتارو نی تونم .
سلام به همه:
کسی شماره سریال generals zero hour رو برای انلاین بازی کردن داره؟ (البته به غیر از اونی که در اور تاپیک نوشته شده بود)
بابا چه شكلي من آنلاين بازي كنم مي گه كد ايوليده![]()
یه ترینر برای ورژن 1.0 بذارید
به نظر من GLA Toxin یکی از کامل ترین تیم هاست. چون میشه ترفندای جالبی زد.
تو پچ Rise to Reborn هم Chine Nuke کامل ترین تیمه. تیمی که هم دور زن و تانک قوی و به صرفه (مخصوصا OverLoad هاش که خیلی از بقیه تیما سریعتر و قوی تره) و هم نیرو هوایی قوی که 2 تاش راحت با آپگرید هسته ای یه گروه M1 Abramو میفرسته هوا.
در ضمن USA Assult هم بد نیست. ولی در کل: USA ها کلا گرونن. GLA ها هم آرمور ندارن Chine هم به نسبت بهتره. ولی باز بستگی داره حریفت چه تیمی گرفته.
منم با نظر شما موفقم GLA taxin کامل است تین همیشگی من هم است !
به نظرم هیچی usa super weapons نمیشه
بچه ها کسی میتونه یکم درباره آنلین بازی کردن توضیح بده؟
و اینکه خوب اگه اون پچ Rise to Reborn رو نصب کنیم بازم میشه آنلاین بازی کرد یا نه؟
سلام من تو يكي از گيم نتا ديدم كه همون ژنرال نيروي هوائي آمريكا علاوه بر هلي كوپتراي معمولي آپاچي هم داشت مي خواستم بدونم اسم اين مود چيه و از كجا ميشه تهيه كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)