تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 376 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

می دونم ولی اون مال یه چیزه دیگه است ها از من گفتن
    ببخشید حواسم نبود.توجه نکردم پیش میاد دیگه

نامردا خودتون میرید ثبت نام میکونید سرعت میگیرید دیگه بقیه رو بی خیال میشید . یه دعوتنامه ای یه آموزشی یه چیزی بذارید ما هم استفاده کنیم من بدبخت با 128 باید دو شب از ساعت 12 تا 9 صبح دانلود کنم تا 700مگ بشه .آخه این انصافه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلا به دوستان مثل اینکه کسی نیست اینجا جواب منو بده برا همین کپی مطلب اون لینکی رو که گذاشته بودم همینجا کپی میکنم شاید دوستان جواب دادن :

اینهم کپی سئوال از این لینک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکل با تنظیمات مودم adsl سوزوکی مدل sm-704
    با سلام به همه دوستان من مدت 2 هفته هستش که با مودم adsl خودم مشکل پیدا کردم موضوع این که من و داداشم تو خونه دو تا pc داریم و یه خط adsl اشتراکی و با توجه به اینکه مودم من از نوع روتر دار هستش و چون از طریق پورتهای اترنت سیستم ها رو بهش وصل کردم و تنظیمات آی پی شو هم طوری دادم که بدون نیاز به روشن بودن یه سیستم بعنوان سرور مستقل از هم به اینتر نت کانکت میشن :

مشخصات پی سی 1 :
    192.168.1.7
    subnet mask : 255.255.255.0
    default getway : 192.168.1.1
    preferred dns servar : 192.168.1.1

مشخصات پی سی 2 هم عین پی سی 1 هستش فقط آخر آی پی آدرس بجای 7 شماره 8 تنظیم شده ضمنا تو اینترفیس مودم که با 192.168.1.1 و یوزر نیم admi واردش میشم تو قسمت lan گزینه setting ip adresss: 192.168.1.6 بچشم میخوره . حالا میریم سر مشکل باید بگم قبلا با همین تنظیمات هر دو تا پی سی راحت با همدیگه ارتباط داشتن و میتونستن به همدیگه فایل بفرستن ولی حالا نه تنها نمیتونن همدیگه رو ببینن بلکه تو قسمت Network Connections وقتی میخواییم شبکه رو از نو تنظیم کنیم اصلا هیچ پوشه ای تو My Network Places دیده نمیشه یعنی سیستم پوشه share document خودشو هم اونجا نشون میده چه برسه به پوشه پی سی دیگه . دوم اینکه وقتی میریم سراغ view workgroup computer اصلا اجازه ورود به اون قسمت داده نمیشه و میگه شما اجازه دسترسی به این قسمت رو ندارین و با ادمینستراتور شبکه خودتون تماس بگیرید . حالا تنها کهری که از مودم بر میاد اینه که ما رو به اینترنت کانکت میکنه ولی دیگه خبری از شبکه نیست باید بگم کابلها رو هم تست کردم و اونها هم هیچ مشکلی ندارن و موقعیکه میخوام از برنامه µTorrent استفاده بکنم یه علامت مثلث زرد رنگ اون پایین صفحه میاد و وقتی میرم روش نوشته no incoming connection unless the icon turns green it could indicate a problem with your network configuration و بعد از چند دقیقه که دانلود میکنه تبدیل میشه به یه آیکون دایره قرمز رنگ و پیغام میده : not connectable a firwale/router is limiting your network traffic. you neet to open up a port others can connect to you اگه میتونید کمکم کنید خواهش میکنم هر کاری کردم نتونستم حتی دو بار مودم رو ریست کردم ولی فایده ای نداشت و همچنان مشکل سر جاشه .
    ضمنا باید بگم از برنامه PFConfig.exe هم استفاده کردم ولی چون مودم من تو لیست نبود نتونستم کاری بکنم که پرت باز رو فوروارد کنه تو این سایت هم رفتم ولی نتونستم کاری بکنم . آدرس سایت

کد:

اینکارها رو هم انجام دادم ولی فایده ای نداشت :
    کد:
    Last edited by xdvbxkaomx; 25-08-2007 at 23:31.

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

باز تو خوبه تو دو شب تموم می کنی. من با سرعت حد اقل دو برابر تو دو روز و دو شب هم که می زارم دانلود شه به 500 مگ نمی رسه!

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

ببخشید حواسم نبود.توجه نکردم پیش میاد دیگه

نامردا خودتون میرید ثبت نام میکونید سرعت میگیرید دیگه بقیه رو بی خیال میشید . یه دعوتنامه ای یه آموزشی یه چیزی بذارید ما هم استفاده کنیم من بدبخت با 128 باید دو شب از ساعت 12 تا 9 صبح دانلود کنم تا 700مگ بشه .آخه این انصافه؟!
    باز تو خوبه تو دو شب تموم می کنی. من با سرعت حد اقل دو برابر تو دو روز و دو شب هم که می زارم دانلود شه به 500 مگ نمی رسه!
    بابا وضع من که از شما بدتره که من از ساعت 3 شب می ذارم تا 7 صبح ولی مگه تموم میشه !اگه دعوتنامه بود من تو صف اولم ها.............

آخر فروم باز al pacino_masoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من دعوتنامه دارم ولی میترسم بدم چرا؟ چون اگه Ratio تون بالا نباشه (بالای 5.) هم شما رو بن میکنن هم منو!

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

من دعوتنامه دارم ولی میترسم بدم چرا؟ چون اگه Ratio تون بالا نباشه (بالای 5.) هم شما رو بن میکنن هم منو!
    سلام.
    نه اگه Ratio با دانلود بالا میره من مشکلی ندارم ولی اگه با آپلود میره بالا نمی خواد چون من آپلودم کمه برا همین شما رو همن Ban می کنند اونوقت بد میشه.
    ممنون

پروفشنال casper66m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

یکی برای من دعوتنامه demonoid بفرسته من میتونم خوب اپلود کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

من دانلودو آپلودم دوتاش 128 .اگه دعوتنامه بفرستی قول میدم هرچه قدر دانلود کردم همون قدر آپلود کنم.البته همین الانش میکنم.

سلا به دوستان مثل اینکه کسی نیست اینجا جواب منو بده برا همین کپی مطلب اون لینکی رو که گذاشته بودم همینجا کپی میکنم شاید دوستان جواب دادن :

اینهم کپی سئوال از این لینک :
    کد:
    مشکل با تنظیمات مودم adsl سوزوکی مدل sm-704
    با سلام به همه دوستان من مدت 2 هفته هستش که با مودم adsl خودم مشکل پیدا کردم موضوع این که من و داداشم تو خونه دو تا pc داریم و یه خط adsl اشتراکی و با توجه به اینکه مودم من از نوع روتر دار هستش و چون از طریق پورتهای اترنت سیستم ها رو بهش وصل کردم و تنظیمات آی پی شو هم طوری دادم که بدون نیاز به روشن بودن یه سیستم بعنوان سرور مستقل از هم به اینتر نت کانکت میشن :

مشخصات پی سی 1 :
    192.168.1.7
    subnet mask : 255.255.255.0
    default getway : 192.168.1.1
    preferred dns servar : 192.168.1.1

مشخصات پی سی 2 هم عین پی سی 1 هستش فقط آخر آی پی آدرس بجای 7 شماره 8 تنظیم شده ضمنا تو اینترفیس مودم که با 192.168.1.1 و یوزر نیم admi واردش میشم تو قسمت lan گزینه setting ip adresss: 192.168.1.6 بچشم میخوره . حالا میریم سر مشکل باید بگم قبلا با همین تنظیمات هر دو تا پی سی راحت با همدیگه ارتباط داشتن و میتونستن به همدیگه فایل بفرستن ولی حالا نه تنها نمیتونن همدیگه رو ببینن بلکه تو قسمت Network Connections وقتی میخواییم شبکه رو از نو تنظیم کنیم اصلا هیچ پوشه ای تو My Network Places دیده نمیشه یعنی سیستم پوشه share document خودشو هم اونجا نشون میده چه برسه به پوشه پی سی دیگه . دوم اینکه وقتی میریم سراغ view workgroup computer اصلا اجازه ورود به اون قسمت داده نمیشه و میگه شما اجازه دسترسی به این قسمت رو ندارین و با ادمینستراتور شبکه خودتون تماس بگیرید . حالا تنها کهری که از مودم بر میاد اینه که ما رو به اینترنت کانکت میکنه ولی دیگه خبری از شبکه نیست باید بگم کابلها رو هم تست کردم و اونها هم هیچ مشکلی ندارن و موقعیکه میخوام از برنامه µTorrent استفاده بکنم یه علامت مثلث زرد رنگ اون پایین صفحه میاد و وقتی میرم روش نوشته no incoming connection unless the icon turns green it could indicate a problem with your network configuration و بعد از چند دقیقه که دانلود میکنه تبدیل میشه به یه آیکون دایره قرمز رنگ و پیغام میده : not connectable a firwale/router is limiting your network traffic. you neet to open up a port others can connect to you اگه میتونید کمکم کنید خواهش میکنم هر کاری کردم نتونستم حتی دو بار مودم رو ریست کردم ولی فایده ای نداشت و همچنان مشکل سر جاشه .
    ضمنا باید بگم از برنامه PFConfig.exe هم استفاده کردم ولی چون مودم من تو لیست نبود نتونستم کاری بکنم که پرت باز رو فوروارد کنه تو این سایت هم رفتم ولی نتونستم کاری بکنم . آدرس سایت

کد:

اینکارها رو هم انجام دادم ولی فایده ای نداشت :
    کد:
    فکر میکنم شما بی ربط ترین جایی که میتونستید این مطلبو بذارید گذاشتین شما باید اینو تو قسمت اینترنت و شبکه

میذاشتید.ضمنا شما به اون ISP تون مبلغی به عنوان هزینه ی نصب میدید که کم هم نیست اونا وظیفه دارن این کارو واست انجام بدن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوست عزیز جناب bakhishman ضمن تشکر از شما بابت نصیحتونباید بگم ایکاش به پست شماره 609 همین تاپیک یعنی اینجا :
    کد:
    ) توجه میکردید اونوقت متوجه میشدید مطلب اصلی تو همونجایی هستش که شما فرمودین
    اینجا رو توجه بفرمائید :
    کد:
    البته اگه پست قبلی منو خونده باشین اونجا هم لینکشو دادم منتها چون از یه طرف دیگه به قضیه بسته بودن پورتها که Utorrent اونو اینطوری تشخیص میده ربط داشت گفتم یه لینک هم اینجا بزارم تا شاید دوستان بتونن کمک کنن ولی چون کسی جوابمو تو صفحه 61 و پست 609 نداد مجبور شدم برا یاد آوری کپی مطلب اصلی رو اینجا بزارم اگه شما لطف کنی یه صفحه عقب تر برگردی حتما پست منو میبینی که چیزی راجع به این مطالب ننوشتم و فقط لینک دادم ( تاریخ و ساعت دو تا لینک بالا رو توجه بفرمایید .
    ولی چون دیدم کسی جوابمو نداد و بعد از پست من تاپیک یه صفحه رشد کرده و دوستانی که بعدا سر میزنند شاید اصلا متوجه درخواست من نشن برا همین مجبور شدم کپی مطالب لینک اصلی رو بزارم به حرحال بابت اینکه حداقل یه نفر هست که به پست من توجه کرده ازتون تشکر میکنم
    Last edited by xdvbxkaomx; 26-08-2007 at 13:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gole_sang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    by a river

پيش فرض

این status منه
    اگه قابله قبوله میشه یه invitation به من بدین؟

Last edited by Gole_sang; 27-08-2007 at 08:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •