به جاش آنتن و آیو میتونید همین الان تماشا کنید !
همین الان نصب کن و بازی رو ببیند
این بازی رو هیجا نشون نمیده ولی آیو پخش میکنه !![]()
به جاش آنتن و آیو میتونید همین الان تماشا کنید !
همین الان نصب کن و بازی رو ببیند
این بازی رو هیجا نشون نمیده ولی آیو پخش میکنه !![]()
سلام ...
چرا هیچ جا نشون نمیده ؟؟؟؟
بازی با والنسیا چی ؟؟؟ نمیتونستن ساعت پخش فوتبال 120 و عوض کنن ؟؟؟
بعد چرا باید بی خود چه میدونم ماهی فلان قدر حق اشتراک بدیم؟؟؟؟؟
من که هم به شبکه ورزش و هم صدا و سیما پیامک زدم و اعتراض کردم ...
چه توجیهی دارن ؟؟؟ بچه بازی در آوردن ؟
خب ساعت پخش برنامت و بکش عقب ...
سیاست جدیدشون هست بعد از راه افتادن 2 برنامه معروف مثل آیو و آنتن
همینجوری پیش بره هیچکدوم از بازی های مهم رو پخش نمیکنن ( همین الانشم پخش نمیشه )
فقط چمپیونز داره پخش میشه !( کامل )
بازی های مهم ایتالیا هم خیلی ها پخش نمیشه ( بازی میلان - اینتر قرار نبود پخش بشه و بعد با اعتراض مثل اینکه پخش شد )
دیروز بازی تاتنهام آرسنال پخش نشد شبکه 3 گفت کنداکتورم پره شبکه ورزش داره بسکتبال لیگ برتر رو پخش میکرد ( فکر نکنم 5 درصد مردم ایران بدونن لیگ برتر بسکتبال چنتا تیم داره - حالا اینکه چند نفر میبینن هم جالبه )
خیلی دوست دارم بدونم مدیران و پشت صحنه این برنامه ها چه کسانی هستن ! و با مدیران صدا و سیما چه رابطه هایی دارن
یعنی این تصادفی هست که بعد از این 2 نرم افزار راه افتان خیلی از بازی های مهم پخش نمیشن ؟؟؟؟![]()
البته یه احتمال دیگه هم هست و اون لج و لج بازی یکی از عوامل فوتبال 120 هست که احتمالا لیورپولی هم هست و شاید به ظن خودش میخواد با طرفدارای بارسا در بیفته ولی با جمعیت کثیری در میفته!
دقیقا یادمه تو آخرای برنامشون مجری میگه ببینیم پنجشنبه دیگه کدوم بازی ها با برنامه ما تداخل داره بعد رو میکنه به پشت صحنه می پرسه : تداخل داشته باشه ساعت برنامه رو عوض میکنیم دیگه؟! خب چرا همون موقع این کار و نکردید ؟؟؟؟؟
بازی های آتی همه چی رو مشخص میکنه ...
![]()
Last edited by Masoud-2014; 11-02-2018 at 22:59.
عادل ؟؟؟ اون کاره ای نیست
کلا بازی های حساس رو پخش نمیکنن
به خصوص بازی های جزیره و ایتالیا
اول فصل نمیدونم اگه یادتون باشه بازی های جزیره رو اصلا پخش نمیکردن که با اعتراض مردم پخش شد
جالبیش اینجاست سایت ورزشی طرفداری یه موقع پخش زنده مسابقات رو اجرا میکرد
بعد یه مدت به دلیل شکایت و ..... اجازه ندادن پخش کنه !
بعد چطوره که آیو و آنتن میتونن پخش کنن ؟؟؟؟
پشت پرده چی میگذره جالبه !!
زورشون هم خیلی زیاده !
اگه قراره پخش زنده غیرقانونی باشه واسه همه باید باشه نه اینکه 2 تا گروه جدا بشن !
میگم بازی های آتی مشخص میکنه ...
در ضمن اشاره کردم تو همون برنامه 120 آخرای برنامه مجری لیست بازی های هفته بعد و دید و گفتش ببینم کدومش با برنامه ما تداخل داره بعدش اشاره کرد به پشت صحنه پرسید ساعت برناممون و عوض میکنیم دیگه ؟؟؟؟
خیلی جالبه دیگه ... بازی به اون مهمی این کار و نکردن !!!!!
امروزم ساعت 20 بازی لیورپول بود ... یعنی بعد اتمام بازی منچستر نیوکاسل میشد حداقل نیمه دوم بارسا ختافه رو پخش کنن ولی پخش نکردن تا سر تایم همون 20 بازی لیورپول رو پخش کنن نمیشد حالا با یخورده تاخیر پخش بشه؟ شبکه 3 هم که هیچی
در ضمن ایندفه خواستم بازی بارسا , والنسیا ر از طرفداری دانلود کنم دیدم اونم نوشته اشتراک میخواد
این وسط دو بار بازی بارسا پخش نشد حالا مثلا خوب شد اعتراضات زیاد شد ؟ ادن طرفدارای تیم و نمیبینن ؟؟ اگه واسشون مهم نیست دیگه منبعد بازی های بارسا و رئال و پخش نکنن همون فقط بازی های انگلیس و پخش کنن ...
بعدش هیچکی هم اعتراض نمیکنه! یعنی همچین فکری کردن؟؟؟!!! ها ها ها
خیلی ریسک میکنن ...
خیلی جالبه فهمیدن اینکه قضیه چی بوده و یا چی خواهد بود؟؟؟
دو بازی پیاپی امتیاز از دست دادیم. این بار مقابل تیم دهم در زمین خودمون
مشکل به نظرم دو چیز میتونه باشه
1 - ناهماهنگی
2 - فشردگی بازی ها
هر چی نیم فصل اول بدون کوتینیو فاصله گرفتیم داریم با کوتینیو مساوی میدیم
والورده حتما میدونه که دیگه جای ریسک نیست و داریم به مقاطع حساس فصل نزدیک میشیم
باید زودتر چینش ایده الشو پیدا کنه
منت صدا و سیما رو کشیدن همینه
من شرایطش رو ندارم وگرنه میرفتم سراغ تجهیزات ماه-واره ای و ...
راحت ......
یه 300 400 تومان میدی 2 سال کل بازی ها رو واست پخش میکنه اونم با کیفیت HD
شرایطش فعلا نیست وگرنه منت این آشغالا رو کشیدن افتخار نیست ......
شکایت نیمار از بارسلونا رد شد
منابع اسپانیایی فاش کردند در جدال نیمار و بارسلونا، فیفا حق را به بلوگرانا داده است.
نیمار در تابستان امسال با انتقالی جنجالی و 222 میلیون یورویی از بارسلونا راهی پاری سن ژرمن شد؛ اما بعد از نهایی شدن این پروسه ادعا کرد که باشگاه بارسلونا بند وفاداری او را پرداخت نکرده و به همین دلیل این ستاره برزیلی به فیفا شکایت کرد.
اما بارسلونا مدعی شد که پرداخت چنین رقمی (75 میلیون یورو) با توجه به جدایی ستاره برزیلی قانونی نیست و حالا موندو دیپورتیوو ادعا کرد که به نظر می رسد بارسلونا پیروز این جدال بوده و این تیم مجبور به پرداخت مبلغی به نیمار نیست.
البته هنوز رای نهایی فیفا صادر نشده و ممکن است در صورت صدور نیز نیمار به مراجع قانونی دیگر رجوع کند؛ اما به هر حال به نظر می رسد در مرحله اول، بارسلونا پیروز دادگاه بوده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خخخخخ
نیمار مگه وفادار بوده که بخواد پول وفاداری هم بگیره؟؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)