دقیقا یکی از علتها همین هست، همینجوریش همه میدونن مربیای که تو رئال جام نیاره اخراج میشه، چه برسه به الان که رئال سه سال پیاپی فاتح CL بوده.
تازه اضافه بر این، مربی جدید باید زیربنای یک تیم واسه ۱۰ سال آینده رو بچینه.
دقیقا یکی از علتها همین هست، همینجوریش همه میدونن مربیای که تو رئال جام نیاره اخراج میشه، چه برسه به الان که رئال سه سال پیاپی فاتح CL بوده.
تازه اضافه بر این، مربی جدید باید زیربنای یک تیم واسه ۱۰ سال آینده رو بچینه.
پپ بار دیگه از ارزشهای کار زیدان گفته:
من مثل او سه لیگ قهرمانان متوالی نبرده ام ولی می توانم دلایل استعفای او را درک کنم. در رئال فشارها و توقعات بسیار بالاست و زیدان احساس خستگی می کرد. حتما چیزهایی دیده که باب میلش نبوده اند. کاری که او در رئال انجام داد، خارق العاده بود. جدایی از رئال و بارسا به این شکل، کار هر مربی ای نیست. انریکه هم پس از فتح همه جام ها با بارسا، تصمیم به کناره گیری گرفت.
رئال در پی خرید بازیکن سانتوس هست که گفته میشه استعداد جدید برزیله !
سنش 17 ساله و چون هنوز 18 نشده قرارداد رسمی نیست
ویدئویی هایی از تکنیک هاش گذاشتن که نشون میده بازیکن خوبیه فقط مسئله اینه تو اروپا هم میتونه اینجوری بازی کنه !
حالا باید دید میخرن یا نه
چون گفته میشه بارسا هم دنبالشه !( مثل نیمار فقط دنبال این هستن ببیتن رئال چی میخواد برن سراغش )
حالا روزنامه The Sun همچین معتبر نیست، اما ادعا کرده روز قبل از استعفا، زیدان با پرز سر نقل و انتقالات بحث داشته.
پرز اصرار داشته که دخیا رو بگیره، اما زیدان گفته من به ناواس اعتماد کامل دارم و به هازارد نیاز دارم ( هازارد آخه؟! )
در نهایت هم زیدان گفته I am done, you can take the team
زمزه های حضور کونته بع گوش میرسع.برا من که از طرفداران پر پا قرص دون انتونیو هستم شنیدن این خبر هم لذت بخشه.مطمعنا این حرفم به نظر خیلی از دوستان ممکنه خوش نیاد ولی به شخصه معتقدم در بین گزینه های فعلی کونته با اختلاف از همشون بهتره.
تنها چیزی که من و بقیه دوستان رو نگران میکته رابطه کونته با بازیکنانه که ممکنه تیم رو به مشکل بیندازه ولی باید بپذیریم که برا موفقیت باید نهایت تلاش رو بازیکنا به خرج بدن و با حضور یکی مثل کونته من خیالم از این بابت صد در صد راحته.
تمرینات سنگین کونته ممکنه به مذاق یه سری از ستاره ها خوش نیاد ولی من به شخصه در این مورد به کونته نمیتونم خورده بگیرم.برای موفقیت باید نهایت تلاش رو به کار بست.
کونته جاه طلب با دانش و بسیار با تعصبه و اگه ابزار لازم رو در اختیار داشته باشه شاید هیچ تیمی جلو دارش نباشه و نکته مهم دیگه تجربه کافی کار کردن تو تیمای بزرگ و بازیکنان بزرگه که امثال پوچتینو اصلا این ویژگی رو ندارن.
فقط و فقط امیدوارم پرز اشتباه وحشتناک بنیتس رو یک بار دیگه مرتکب نشه
پن:تو رو خدا ببینید کار به کجا کشیده دیگه مربی والنسیا هم برا ما ناز میکنه.یکی نیست به این بگه بابا تو اصلا تو امار نیستی
Last edited by jack82; 06-06-2018 at 21:54.
در نبود رونالدو هازارد میتونه به تیم کمک کنه ( اگه نیمار نیومد )
ولی در مورد ناواس واقعا تعجب آوره ! ناواس خیلی نوسان داره و در بعضی مواقع خیلی نا امید کننده ظاهر میشه
خرید دخیا میتونه تیم رو تا چند سال بیمه کنه
به خصوص الان که با پوست اندازی تیم احتمال میره با ضعف دفاعی توپای زیادی سمت دروازه بیاد !
بجز نویر واقعا دروازه بان دیگه قابل قیاس با دخیا نیست ! واقعا عالیه
نمیدونم زیدان چرا نمیخواستش !
ناواس واقعا خوب عمل کرده ، درسته نوسان داره ولیی واقعا خوب بوده
و اینکه همین دخیام قبلا که دنبال میکردم بازیاشو ، سوتی بد میداد گاهی و نوسان داشت
بهتر هست اگه قراره یه دروازبان بگیریم ، بهترین انتخاب موجود باشه ، نه فقط صرفا تغییر دروازبان
عجب داستانی شده !
کونته هم پیشنهاد رئال رو رد کرد !
گفته میشه کونته با توجه به قراردادی که با چلسی داره به رئال نه گفته
حالا باید دید بعد انتقال ساری به چلسی آیا کونته میاد رئال یا نه
سوال انیجاست اصلا به درد رئال میخوره ؟![]()
دیگه رسما این داستان تبدیل به یه معمای پیچیده شده.علارغم اینکه کماکان کونته رو بهترین گزینه موجود میدونم ولی یه جا خوندم صحبت از تیته هم هست.به نظرم میتونه گزینه بسیار خوبی باشه چون همه یادشونه چطور تیم فاجعه برزیل رو تحویل گزفت و الان اونو تبدیل به یه مدعی کامل کرده و فکر کنم تو جام جهانی همه به ارزشهای تیته پی ببرن.
امیدوارم هر چه زودتر تکلیف مربی مشخص بشه بعدشم پرز تو فصل نقل انتقالات قوی خاضر بشه در غیر این صوزت فصلمون به فنا رفته از همین الان
درمورد زیدان نکته مثبتی که هست درسته که تو این شرایط استعفا داد و رفت... اما حداقل مثل مورینیو اینقدر تیم رو به فنا نداد!
بهترین بازیکن هارو از تیم بیرون کرد، کلی حاشیه و روحیه تیم رو هم به نسبت خشن کرد...
درمورد نیمار من حس می کنم این بازیکن تو 26 سالگی شخصیتش شکل گرفته و سخته تغییرش داد. الان بازیکن به شدت مغروری هست و توی پاریس با آقایی تمام بازی میکنه. به نظرتون اگر بیاد رئال چطور میتونه با شرایط باشگاه کنار بیاد؟
همون بهتر نیاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)