تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 91 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز تیم خیلی خوب بازی کرد
    وست بروم هم دیگه تیمی نیست که راحت 4 بر صفر توی زمین خودش ببازه و حتی سیتی هم سخت اونو برد!
    زوج هازارد و موراتا هم عالیه و بعد مصدومیت یه مدت طول کشید جفتشون روی فرم بیان و الان دیگه قشنگ آمادن که تیما رو نابود کنن
    کلا ترکیب 3 هافبک وسط و 2 مهاجمه رو باید اکثر بازی ها استفاده کرد، مگه اینکه دیگه بازی آسون باشه که 3 مهاجمه گذاشت

کنته یکی دو تا بازی اشتباه کرد یعنی بازی با کریستال و به خصوص بازی توی خونه رم که ریسک کرد همچون ترکیبی گذاشت!
    ولی الان به نظر میاد ترکیب مناسبش رو پیدا کرده و هم دفاع هم حمله خوب عمل می کنیم
    کلا با توجه به بازیکنای فعلی، همین ترکیب بازی امروز بهترین ترکیبه
    اگه بازی با کریستال و آرسنال الکی امتیاز از دست نمی دادیم با صدر هم اختلافمون کمتر بودش و حداقل دیگه دوم بودیم
    ولی باید واقع بین باشیم و با این تیمی که سیتی امسال داره به احتمال خیلی زیاد قهرمانه و اگه دوم هم بشیم نتیجه خیلی خوبیه

2. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حيف نتونستم بازي رو ببينم ولي مثل اينكه خوب باز يكرديم اين اينترنت و فضاي مجازي حسابي منو درگير كرده همش الكي تلگرام و اينستا رو چك ميكنم و در حالي بازي داره پخش ميشه همش سرم تو گوشيه و يه وقت ديدم بازي تموم شد و بدون اينكه گل ها رو ببينم فقط صداش رو ميشنيدم

در هر صورت تبريك بابت برد ايشالا همين روند ادامه پيدا كنه

پ . ن : كسي راهكاري براي نجات من از گوشي نداره

4. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

خوشبختانه کونته به ترکیب دلخواهش دست پیدا کرده و تصمیمش برای بیرون انداختن لوییز و فیکس کردن کریستنسن یه تصمیم انقلابی دیگه بود مثل تغییر سیستم تو اواسط فصل قبل که فوق العاده تصمیم خوب و درستی بود، کریستنسن باید همیشه فیکس باشه. الان هم فکر کنم همه فهمیدن که کونته با بیرون کردن کاستا و خرید موراتا، چه کمک بزرگی به تیم کرده، فقط پاس گل موراتا برای گل اول هازارد رو ببینید که کاستا هیچوقت نمیتونه چنین تکنیکی داشته باشه و خوشحالم که کاستای گراز رفته و باید تو تیم داغون این فصل اتلتیکو بازی کنه. موراتا عالیه، خودم فکر نمیکردم انقدر خوب جواب بده ولی زوجش با هازارد عالیه. بهترین سیستم هم همین 2-5-3 هستش که فابرگاس بتونه با خیال راحت و بدون نگرانی از کارهای دفاعی، بازیسازی کنه و پاس گل بده. فقط باید دعا کنیم که کانته مصدوم نشه چون بدون کانته، میشیم همون تیم بازی جلوی رم. تنها بازیکنی که از ترکیب فعلی باید بره نیمکت، کیهیله که رودیگر باید بیاد و جاشو بگیره، تا ژانویه که گداها برن و وینگ بک چپ و راست بخرن و آلونسو و زاپا هم برن نیمکت.
    الانم که قبل بازی حساس با لیورپول، باید با یه پرواز طولانی تیم بره آذربایجان برای بازی با قره باغ ! اگه به رم نباخته بودن، میشد این بازی از تیم ذخیره استفاده کرد ولی متاسفانه باید با ترکیب اصلی بازی کنیم و جلوی لیورپول خیلی شرایط سختی خواهیم داشت با یه لشگر بازیکن خسته.

6. 6 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوشبختانه کونته به ترکیب دلخواهش دست پیدا کرده و تصمیمش برای بیرون انداختن لوییز و فیکس کردن کریستنسن یه تصمیم انقلابی دیگه بود مثل تغییر سیستم تو اواسط فصل قبل که فوق العاده تصمیم خوب و درستی بود، کریستنسن باید همیشه فیکس باشه. الان هم فکر کنم همه فهمیدن که کونته با بیرون کردن کاستا و خرید موراتا، چه کمک بزرگی به تیم کرده، فقط پاس گل موراتا برای گل اول هازارد رو ببینید که کاستا هیچوقت نمیتونه چنین تکنیکی داشته باشه و خوشحالم که کاستای گراز رفته و باید تو تیم داغون این فصل اتلتیکو بازی کنه. موراتا عالیه، خودم فکر نمیکردم انقدر خوب جواب بده ولی زوجش با هازارد عالیه. بهترین سیستم هم همین 2-5-3 هستش که فابرگاس بتونه با خیال راحت و بدون نگرانی از کارهای دفاعی، بازیسازی کنه و پاس گل بده. فقط باید دعا کنیم که کانته مصدوم نشه چون بدون کانته، میشیم همون تیم بازی جلوی رم. تنها بازیکنی که از ترکیب فعلی باید بره نیمکت، کیهیله که رودیگر باید بیاد و جاشو بگیره، تا ژانویه که گداها برن و وینگ بک چپ و راست بخرن و آلونسو و زاپا هم برن نیمکت.
    الانم که قبل بازی حساس با لیورپول، باید با یه پرواز طولانی تیم بره آذربایجان برای بازی با قره باغ ! اگه به رم نباخته بودن، میشد این بازی از تیم ذخیره استفاده کرد ولی متاسفانه باید با ترکیب اصلی بازی کنیم و جلوی لیورپول خیلی شرایط سختی خواهیم داشت با یه لشگر بازیکن خسته.
    آره اگه رودیگر هم جای کیهیل بیاد دیگه ترکیب کامل میشه
    در مورد کانته هم خیلی تاثیرگذاره و حتی اگه بخوایم بازیکنی برای ذخیره اون بخریم نمی تونه جاشو بگیره چون توی پست خودش بهترین توی دنیاست
    اگه نباشه تیم می لنگه ولی دیگه مثل بازی رم که تکرار نمیشه. اون بازی کنته ریسک زیادی کرد باکایوکو و فابرگاس رو وسط گذاشت و با سه مهاجم. در صورتی که بالاخره یه هافبک وسط دیگه می تونست بذاره

حتی میشه ویلیان و پدرو رو فروخت و مثلا لفتوس چیک رو همین نیم فصل برگردوند و یه هافبک وسط خوب دیگه هم خرید
    اینجوری هافبک وسط ها تکمیل شدن و میشه کلا سیستم تیم همین 2-5-3 باشه. البته خب اگه دو تا هافبک وسط مثل کانته و باکایوکو وسط باشن بعضی بازی ها سه مهاجمه اشکالی نداره
    در مورد وینگ بک هم بعید می دونم بتونن توی ژانویه دو تا بخرن ولی اگه فرضا کاندروا برای راست و دنی رز رو برای چپ بتونن بخرن خیلی خوبه
    کاندروا که قیمتی نداره و میشه خرید. دنی رز هم الان توی تاتنهام یه بازی درمیون بازی می کنه و بدش نمیاد که یه جا فیکس بازی کنه

8. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سرمربی چلسی می گوید لیگ برتر بهتر می تواند برنامه ریزی کند!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرمربی ایتالیایی چلسی از بازی امشب می گوید.

طرفداری- چلسی موفق شد با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خانه وست برومویچ آلبیون، موقتا به رتبه دوم لیگ برتر برسد. آنتونیو کونته پس از بازی بهاسکای اسپرتس گفت:
    بازی خوبی بود. فصل گذشته دو بار برابر وست برومویچ به مشکل خوردیم اما امروز خیلی خوب فوتبال بازی کردیم. بازی آسان شد اما از اول آسان نبود. از اول فصل فشار زیادی روی ما بوده اما همه تحت فشار قرار می گیرند. تونی پولیس هم همین است. آنها تیم خوبی دارند و توان پیدا کردن راه درست را در این تیم می بینم. پولیس مربی خیلی خوبی است و تجربه زیادی دارد. او تیم های زیادی را مربیگری کرد و همه تیم هایش، همیشه سخت شکست می خورند.
    کونته ادامه داد:
    ما خیلی خوب بازی کردیم. موراتا و هازارد با هم هماهنگ شده اند و حالا ۱۰۰ درصد آماده هستند. آسان است که فراموش کنیم ما ابتدای فصل را بدون هازارد بازی کردیم. خیلی مهم بود که در چنین تقویم شلوغی، از این بازی برنده خارج شویم. امیدوارم یک نوار پیروزی های پیاپی مانند فصل قبل را آغاز کرده باشیم. در پایان باید بگویم که برنامه بازی های ما آن هم وقتی چهارشنبه شب در آذربایجان باید به میدان برویم و شنبه در آنفیلد به مصاف لیورپول، اصلا جالب نیست.

10. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سرمربی ایتالیایی آبی های لندن از ظاهر جدیدش می گوید.

طرفداری- آنتونیو کونته سرمربی چلسی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار تیمش مقابل وست برومویچ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رویت شد. در سال های اخیر، کمتر کسی آنتونیو کونته را با ریش به خاطر می آورد و او عادت دارد همیشه با صورتی بدون ریش و تمیز در محافل فوتبالی دیده شود. با این حال ظاهر جدید او، به یکی از محورهای اصلی گفتگویش در کنفرانس مطبوعاتی روز گذشته تبدیل شده بود. وی تایید کرد به درخواست همسرش، ترجیج داده این بار اجازه بدهد ریش هایش بلندتر شود.
    به نقل از FourFourTwo، کونته در این مورد گفت:
    نمی دانم ظاهر جدیدم، خوب است یا خیر. همسرم به من پیشنهاد کرد یک بار ریش گذاشتن را امتحان کنم و من هم، همین کار را کردم.
    او در ادامه تایید کرد فردی خرافاتی نیست و فقط به درخواست همسرش این کار را کرده است؛ با این حال تاکید کرد در بازی امروز مشخص می شود که ظاهر جدیدش برای او و تیم چلسی، خوش شانسی می آورد یا خیر. وی گفت:
    این برای اولین بار است؛ فردا [امروز] می بینیم که آیا ریش برای من خوش شانسی می آورد یا خیر. بازهم تاکید می کنم این اولین بار است که سعی کردم ظاهرم را تغییر بدهم و دلیلش هم فقط تصمیم همسرم است.
    امیدوارم با ریشی بلند فصل را به پایان برسانم! [اشاره به این موضوع که اگر ریش گذاشتن او باعث پیروزی های پیاپی چلسی شود؛ تا آخر فصل آن ها را کوتاه نخواهد کرد.]

12. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

موزس باور دارد پشت هر سختکوشی، راهی برای رسیدن به موفقیت وجود دارد.

طرفداری- ویکتوز موزس می گوید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، باعث می شود برای ماندن در باشگاه و تلاش برای کسب جام های زیاد، انگیزه زیادی داشته باشد. موزس که پیش از حضور در چلسی در سه مقطع تیم را با قراردادی قرضی ترک کرد، به صلاحدید کونته، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نمایش های عالی از خود برجای گذاشت. این وینگ بک نیجریه‌ای در مصاحبه با سایت گل، از احساساتش گفت:
    قرارداد جدید به من اعتماد به نفس داد تا از فوتبال لذت ببرم. تمدید قرارداد باعث شد خودم را جزوی از باشگاه بدانم و بگویم که متعلق به اینجا هستم. اینجا جایی است که می خواهم بازی کنم. قصد دارم تیم را کمک کنم تا جام های زیادی ببرد. چلسی یکی از بزرگترین باشگاه های جهان است. از اینکه اینجا بازی می کنم و لذت می برم، خوشحالم. همیشه به خودم ایمان و اعتقاد داشتم چون لازمه موفقیت یک فوتبالیست، ایمان به خود
    سه بار حضور قرضی در تیم دیگر را تجربه کردم. هر سه بار هم با خودم گفتم این بار موفق می شوم و به تیم اصلی می روم. مربی درستی بر سر کار آمدد و فهمید که چقدر سختکوش هستم. کریستنسن هم مانند من سختکوش بود و مزد زحماتش را گرفت و دیده شد. به عنوان فوتبالیست اگر سخت تلاش کنید، همه چیز به آرامی سر جایش می نشیند.

- - - Updated - - -

ویلیان معتقد است روبن لوفتوس چیک کیفیت لازم برای حضور در چلسی را دارد.

طرفداری - روبن لوفتوس چیک بازیکن جوان و بیست و یک ساله تیم چلسی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توپ می زند، برای نخستین بار به تیم ملی بزرگسالان انگلیس دعوت شد و با ارائه نمایش خوب، تحسین بسیاری را متوجه خود کرد. حال ویلیان برزیلی که در چلسی همبازی لوفتوس چیک است انتظار دارد این بازیکن به جمع آبی پوشان بازگردانده شود.
    به گزارش اسکای، لوفتوس چیک در اولین دیدار دوستانه انگلیس که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد، توانست عنوان بهترین بازیکن میدان را دریافت کند اما با مصدومیتی که در نیمه اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای او پیش آمد و مجبور به خروج از زمین شد، نتوانست در این بازی نیز خودی نشان دهد. با همه این اوصاف، ویلیان معتقد است که لوفتوس چیک ثابت کرده که کیفیت حضور در چلسی را در خود دارد. وی گفت:
    لوفتوس چیک بازیکن بسیار خوبی است. بازیکنی قدرتمند و دارای کیفیت است و آینده بسیار خوبی در انتظار اوست. نمی دانم چرا او در حال حاضر در کریستال پالاس است، نمی دانم دلیل آن چیست. او باید [به چلسی] بازگردد.

در دیدار دوستانه دو تیم ملی انگلیس و برزیل که به تساوی بدون گل انجامید، ویلیان در دقایق انتهایی به میدان رفت. او در خصوص این بازی اشاره کرد:
    انگلیس تیمی بسیار خوب همراه با بازیکنان جوان و با کیفیت است. یافتن فضاها برای ما دشوار بود چرا که آنها با بازیکنان زیادی در حال دفاع کردن بودند. بازی خوبی بود و چهار یا پنج فرصت گلزنی نیز ایجاد کردیم که نتوانستیم آنها را به گل تبدیل کنیم. انگلیس همیشه بازیکنان خوب و قدرتمندی داشته است. امکان پیشرفت زیادی برای این تیم وجود دارد و به نظرم می توانند در این مسیر موفق باشند.

14. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با وجود عملکردی درخشان در دیدار با وست برومویچ، هازارد به ستایش از همه بازیکنان چلسی برای کسب پیروزی در این بازی پرداخت.

طرفداری - چلسی در هفته دوازدهم لیگ برتر مهمان وست برومویچ آلبیون بود و توانست در انتها ضمن ارائه عملکردی عالی، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . در این دیدار ادن هازاد با نمایشی خوب موفق شد دو بار نیز گلزنی کند.
    به نقل از وبسایت باشگاه چلسی، هازارد در رابطه با نمایش تیم در این دیدار گفت:
    از دقیقه نخست تا انتهای بازی عملکردی سطح بالا داشتیم. شخصیتی عالی به نمایش گذاشتیم، چهار گل زدیم و گلی نیز دریافت نکردیم. می خواهیم هر هفته چنین نمایشی داشته باشیم. ذهنیت مناسبی داشتیم. وقتی که در اینجا -استادیوم هاوتورنز- بازی می کنید می دانید که بازی راحتی در پیش ندارید، چرا که آنها تیمی فیزیکی هستند. با این حال اگر بتوانید بازی را روی زمین نگه دارید؛ همچنانکه ما موفق شدیم، آنگاه فرصت پیروزی در این بازی را خواهید داشت.
    گلزنی؟
    گلزنی همیشه حس خوبی دارد. شخصاً مهمترین مسئله برای من گلزنی نیست اما این مسئله اعتماد به نفس را بالا می برد. دو بار گلزنی کردم اما مهمترین مسئله پیروزی در این دیدار و ارائه عملکردی خوب بود، همین.
    کمتر کردن فاصله با صدر جدول:
    هر هفته باید چنین عملکردی داشته باشیم. اکنون هفته ای دشوار در پیش داریم چرا که باید خارج از خانه به مصاف قره باغ برویم و پس از آن نیز باید در آنفیلد با لیورپول بازی کنیم. می خواهیم به صدر جدول نزدیک بمانیم. می دانیم که منچسترسیتی بازی های زیادی را با برد پشت سر می گذارد با این حال باید تلاش کنیم این فاصله را کاهش دهیم و ببینیم در پایان فصل چه پیش می آید. عملکرد فصل گذشته ما باورنکردنی بود و هر سال نمی توان چنین رویه ای را تکرار کرد، اما چرا که نه؟ تقریباً همان بازیکنان سابق را در اختیار داریم و اگر می خواهیم به صدر جدول نزدیک بمانیم باید آمادگی لازم را داشته باشیم.
    در این دیدار نیز همکاری هازارد و موراتا مشکلات زیادی را برای حریف ایجاد کرد با این حال هازارد معتقد است عملکرد کل تیم خوب بوده است:
    این مسئله تنها به موراتا و من مربوط نمی شود بلکه کل تیم عملکرد خوبی داشت. وقتی با فابرگاس، آلونسو از چپ و زاپاکوستا از راست بازی می کنید، می توانید این اعتماد به نفس را احساس کنید. همه بازیکنان پا به توپ بودند و به خوبی در بازی تأثیرگذاری داشتند.

16. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کونته معتقد است در دیدار برگشت با رم در لیگ قهرمانان اروپا، تیم چلسی اراده و میل کافی برای تغییر نتیجه را نداشته است.

طرفداری - به نظر می رسد شاگردان آنتونیو کونته پس از چهار برد متوالی در لیگ برتر، پیش و پس از وقفه مسابقات ملی، حال اعتماد به نفس و فرم ایده آل خود را بازیابی کرده اند. این تیم شنبه گذشته در هفته دوازدهم لیگ برتر وست برومویچ را با چهار گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا بازگشت خود به دوران اوج را به سایر مدعیان اعلام کرده باشد. حال کونته ضمن اشاره به اراده و میل بازیکنان و نیز فقدان این ویژگی ها در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نسبت به وضعیت کنونی تیم چلسی به صحبت پرداخته است.
    به نقل از Fourfourtwo، کونته گفت:
    این بازیکنان و این تیم همواره از خود میلی عالی نشان داده اند و تمامی بازی ها اراده ای قوی برای مبارزه داشته اند. در برابر رم، همه ما چنین خصوصیاتی نداشتیم، اول از همه خود من. همیشه خودم را پیش از بازیکنان تیم مسئول می دانم. از نظر من، در آن بازی مستحق نتیجه 2-0 در پایان نیمه نخست نبودیم اما نیمه دوم عملکرد ما خوب نبود چرا که اراده تغییر نتیجه، کسب تساوی یا حتی برد را از خود نشان ندادیم. با این وجود فکر می کنم در طول هر فصل چنین بازی هایی پیش میاید.

وی ادامه داد:
    در ابتدای فصل مشکلات زیادی داشتیم و [اکنون] نیز در تلاش هستیم در بعد تاکتیکی بعضی چیزها را تغییر بدهیم تا راه حل هایی متفاوت برای این مشکلات پیدا کنیم. وقتی گل های زیادی دریافت می شود بدین معنی است که می بایست توازن و ثباتی تازه مستقر شود. امیدوارم به این پیشرفت ادامه دهیم.
    کونته همچنان بر نظر خود در رابطه با کنار گذاشتن داوید لوئیز بر اساس مسائل فنی پافشاری می کند و بخشی از دلیل آن را به خاطر شرایط خوب آندریاس کریستنسن می داند:
    هر بازی باید سعی کنم بهترین تصمیم را برای تیم بگیرم و وقتی چنین تصمیمی -بازی دادن به کریستنسن به جای لوئیز- می گیرم بدین معنی است که کریستنسن شایسته به بازی رفتن است. به نظرم عملکرد کریستنسن بسیار خوب است با این وجود بازی های زیادی پیش روی ما قرار دارد و باید هر سه روز یک بار به میدان برویم. به همه بازیکنان نیاز داریم و در اختیار داشتن راه حل های گوناگون نکته مثبتی است. فصل قبل در دفاع میانی چنین موقعیتی در اختیار من قرار نداشت.

18. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

واقعا باید شاشید به سر در اتحادیه انگلیس با این برنامه ریزیشون، چلسی یه شب دیرتر از لیورپول بازی کرده و پرواز 6 ساعته به آذربایجان داشته و اونوقت شنبه باید بره تو زمین لیورپول بازی کنه ! دقیقا همین اتفاق جلوی سیتی هم افتاد که بعد بازی سخت با اتلتی تو مادرید، باهاشون بازی کردیم. بازی رو باید یکشنبه میزاشتن نکبتها.

20. 2 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •