تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 452 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

الآن زنگ زدم مبین نت اصلاً من چیزی هم در این مورد نپرسیدم ولی خودش گفت نمیتونین جابجا کنید ها! جابجا کنید تنظیماتش بهم میریزه تنظیماتش هم خیلی سخته و کارشناس باید مجدد بیاد تنظیم کنه! پرسیدم یعنی مثل مودم ADSL نیست خودم بتونم تنظیم کنم یا حداقل از تنظیمات بک آپ بشه گرفت؟ گفت نه نمیشه! البته فکر کنم اشتباه میکنه مگه میشه بک آپ نداشته باشه؟ حالا مگه تنظیماتش سخته یا اینا جَوِ الکی میدن؟ یعنی تو خونه هم نمیشه جابجا کرد؟؟؟
    دارن جو میدن باور کن . تنظیمات چیش سخته؟ اینکه سیم کارته همه چیش اتوماتیک تنظیم میشه من تاحالا 2 بار ریست فکتوری دادم . بعدم مگه اون یارو که اومد نصب کرد چیکار کرد معجزه کرد؟ من که اصلا هیچوقت اطلاعات این اپراتور هارو حساب نمیکنم

2. این کاربر از rezausa2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

"ثابت" یعنی اینکه مودم رومیزی داره . این اینترنت td lte فقط چین و ایران ارائه میشه و مخترع و مبدع اصلی ش هم همون چین هست . مثل مودم های ایرانسل که به صورت فله ای از چین وارد میشه و به فروش میرسه . وگرنه هیچ جای دنیا برای اینترنت خونه از دکل مخابراتی استفاده نمیکنند . همه جا یا فیبر کشیدن یا کارشناسی شده کار میکنند مثل تو ترکیه که نوشته از سال 2004 ! dsl رو بدون تلفن میدادند و مشتری باید خودش میرفته voip میگرفته روش
    آقای هذیون، شما اگه یه سرچ تو گوگل بزنی میبینی که چند ده کشور هستند که این سرویس رو ارائه میدند.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

4. این کاربر از alimoosavi15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

میتونین جا به جا کنید و تنظیماتی هم لازم نیست. کارشناس هم که میاد فقط فعال سازی میکنه. به تنظیمات مودم اصلا دست نمیزنه. حتی برای تست آنتن دهی از مودم تست استفاده میکنه و وقتی جای مناسب پیدا کرد، مودم شمارو از جعبه درمیاره و میزنه تو برق و شناسه مودم رو میرنه تو سیستم خودشون که فعال شه.

6. این کاربر از alimoosavi15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ثابت يعني در حال حركت نميتوني استفاده كني
    يعني نميشه داخل ماشين بزاري راه بيوفتي نت داشته باشي موبايل نيست مثل فورجي FD كه دوستان پشت فرمان تست ميگيرن
    فقط بايد ثابت باشه حالا مودم روميزي باشه يا نباشه

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

8. 2 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

من تازه مودم خریده بودم که طرح 500 گیگ 1 سالشونو بخرم اونم گرون کردن یعنی شانس نیست که
    به نظرتون دوباره ازین طرح ها میزارن؟

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من سفارش دادم بیان نصب کنن. فقط در مورد Port Forwarding میترسم اعصابم رو بهم بریزه. من لازم دارم و دوستان هم میگن که مبین نت Port Forwarding رو بسته! آخه برای چی بسته؟؟؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من سفارش دادم بیان نصب کنن. فقط در مورد Port Forwarding میترسم اعصابم رو بهم بریزه. من لازم دارم و دوستان هم میگن که مبین نت Port Forwarding رو بسته! آخه برای چی بسته؟؟؟
    احتمالا به خاطر اینکه ای پی بگیرین ازشون

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ساعت 5 زنگ زدم ساعت 9:30 هم اومد وصل کرد چه سریع

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقای هذیون، شما اگه یه سرچ تو گوگل بزنی میبینی که چند ده کشور هستند که این سرویس رو ارائه میدند.

اینجا مشکل بخاطر مخابرات گور به گور شده هست که بقیه مجبور شدند از رو هوا سرویس بدند
    بازم جای شکر داره وگرنه چندین سال دیگه باید با این کابلهای درپیت مسی می ساختیم

14. 2 کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بحث ثابت و غیر ثابت یعنی اینکه در حالت ثابت وقتی مودم به شبکه متصل شد، بین دکل ها نمی تونه جابجا بشه
    توی حالت غیرثابت مثل موبایل، شما وقتی در حال مکالمه هستی، می تونی جابجا بشی (مثلا تو ماشین یا اتوبوس) و بین دکل ها به صورت اتوماتیک دست به دست میشی(hand off) و ارتباطت قطع نمیشه
    ولی در حالت ثابت، شما در صورتی که از محدوده ی یک دکل خارج بشی و وارد محدوده ی دکل دیگه بشی، ارتباطت قطع میشه و خوب مجدد یک زمانی صرف میشه تا ارتباط مجددا برقرار بشه
    در نهایت یعنی اینکه جابجایی بین دکل ها مستلزم یکبار قطع و مجددا اتصال مجدد هست و امکان سوییچ کردن بین دکل ها وجود نداره

16. 4 کاربر از karname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •