تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 121 اولاول ... 125258596061626364656672112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

برای مرتب کردن کانال ها از برنامه ChanSort استفاده کنید.
    لیست کانال ها را به یو اس بی کپی کنید و پس از اصلاح در کامپیوتر مجدد به تی وی بر گردونید

2. این کاربر از mmnn95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام.امروز دوباره همه تنظیمات رنگ تلوزیون به حالت اول برگشت ظاهرا یه دکمه ای یا جفت دکمه رو که فشار بدی تموم تنظیمات رنگ به حالت قبل برمیگرده ،حقیقتش یه دختر دارم خیلی شیطونه امروز فقط دیدم به یکی از دکمه های کنترل دست زده که ییهو همه تنظیمات مثل اکو استاندارد و ... و حتی تنظیمات صدا برگشت به حالت اولیه حالا خودم خیلی ور رفتم که که چه دکمه ای رو زده آخرش چیزی دستگیرم نشد .البته میشه به صورت جداگونه تو مدها تنظیمات رو ریست کرد ولی این مورد رو واقعا نمیدونم
    Last edited by yoosef8051; 06-03-2017 at 18:55.

داره خودمونی میشه payam_x62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله تنظیم کشور رو باید بری تو منوی General بعد Location بعد LG Service Country رو روی ترکیه بگذار ورید.
    البته این رو دوستان دیگه بهش اشاره کرده بودند.
    آپدیتهایی که برای ترکیه میاد سریعتر و منظمتر نسبت به بقیه جاهاست.
    البته من خودم از سایت LG آپدیتش رو تو زمان دانلود رایگان دانلود کردم که حدود800مگ بود و بعد با USB نصب کردم.
    آدرسشو براتون میذارم دوست داشتید میتونید استفاده کنید.راحتر و سریعتر از آپدیت از طریق خود اینترنته و با این قطعی های زیاد اینترنت ایران شاید بشه گفت مطمنترم هست.
    اگه خواستی دانلود کنی فایلی که نوشته Software_File(Version_04.30.95).zip و حجمش حدود 867مگه اونو باید دانلود کنی.
    موفق باشی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بسیار عالی مسی جان ، من اینترنت پر سرعت میخوام بگیرم که توی مدت زمان کم بتونم آپدیت کنم چوت تا حالا آپ نکردم آیا آپدیت در رنگ و کیفیت تصویر تاثیری داره ؟ دوم اینکه یه نفر توی پست های قبلی میگفت آپدیت اخری که اومده کیفیت تصویرش یکمی بدتر شده، شما راهنمایی کنین ، سوم اینکه هنوز رس یورش راه ننداختم گویا خرابی زیاد داشته یکمی چشمم ترسید در این مورد نظر شما چیه استفاده کنم یا یه رس یور 4کی بخرم؟ ببخشید زیاد سوال کردم.

5. این کاربر از payam_x62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برای مرتب کردن کانال ها از برنامه ChanSort استفاده کنید.
    لیست کانال ها را به یو اس بی کپی کنید و پس از اصلاح در کامپیوتر مجدد به تی وی بر گردونید
    سلام
    ممنون.راهنمایی خیلی خوبی بود.
    امیدوارم بقیه هم تجربیاتی که شبیه شما دارند با بقیه درمیون بگذارند تا بتونیم بیشتر و راحتر از تلوزیون استفاده کنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.امروز دوباره همه تنظیمات رنگ تلوزیون به حالت اول برگشت ظاهرا یه دکمه ای یا جفت دکمه رو که فشار بدی تموم تنظیمات رنگ به حالت قبل برمیگرده ،حقیقتش یه دختر دارم خیلی شیطونه امروز فقط دیدم به یکی از دکمه های کنترل دست زده که ییهو همه تنظیمات مثل اکو استاندارد و ... و حتی تنظیمات صدا برگشت به حالت اولیه حالا خودم خیلی ور رفتم که که چه دکمه ای رو زده آخرش چیزی دستگیرم نشد .البته میشه به صورت جداگونه تو مدها تنظیمات رو ریست کرد ولی این مورد رو واقعا نمیدونم
    سلام

خدا حفظش کنه فکر کنم کار خود خودشه.
    احتمالا باید همونی باشه که میگید یعنی دوتا دکمه رو باهم فشار داده باشه یا موقع بازی رفته باشه توی منو و ریستش کرده باشه.

8. این کاربر از masy222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بسیار عالی مسی جان ، من اینترنت پر سرعت میخوام بگیرم که توی مدت زمان کم بتونم آپدیت کنم چوت تا حالا آپ نکردم آیا آپدیت در رنگ و کیفیت تصویر تاثیری داره ؟ دوم اینکه یه نفر توی پست های قبلی میگفت آپدیت اخری که اومده کیفیت تصویرش یکمی بدتر شده، شما راهنمایی کنین ، سوم اینکه هنوز رس یورش راه ننداختم گویا خرابی زیاد داشته یکمی چشمم ترسید در این مورد نظر شما چیه استفاده کنم یا یه رس یور 4کی بخرم؟ ببخشید زیاد سوال کردم.
    سلام
    از اینترنت گوشی هم میتونی استفاده کنی.بذار روی حالت هات اسپات و اینترنت رو با تلوزیون به اشتراک بگذار.
    متوجه تفاوتی نشدم بجز جابجا شدن جا و شکل گراقیک ولوم.که بجای اون گردی که وسط هست بصورت عمودی دراومده و به سمت راست تصویر میره که شخصا این رو ببشتر دوست دارم و ترجیح میدم.اما این که روی کیفیت تصویر تاثیر منفی یا مثبی گذاشته باشه من متوجه نشدم.
    از گیرنده DVBsش سعی کنید استفاده نکنید.مشکلی که برای حداقل3-4نفر تا الان از همین گیرنده پیش اومده و هزینه روی دستمون گذاشته.
    درمورد گیرنده4K هم اگه توی سایتهای مربوطه یه نگاهی بکنید کلا روی ایران بین3تا6شبکه4Kبیشتر وجود نداره(البته اگه گردون داشته باشید و همه جهتا رو بتونید بگیرید).پس اصلا ارزش این رو نداره که بخواید حدود1تومن هزینه کنید و یه گیرنده4K بگیرید.هنوز وقتش نشده باید صبر کرد تا این تکنولوژی پیشرفته تر و همه بگیر بشه تا قیمت تمام شده اش پایین بیاد و البته شبکه هاش زیاد بشند نه اینکه برای 3تاشبکه بخواهید 1تومن پول گیرنده4K بدید.
    توصیه میکنم حتما نظرات قبلی که دوستان از ابتدای این تاپیک زحمت کشیدند و گذاشتند بخونید.مطالب و آموزشهای خوبی بینشون میشه پیدا کرد.شخصا همه نظرات رو خوندم و با استفاده از نظرات بقیه خیلی چیزها یاد گرفتم.دم همشون گرم.

داره خودمونی میشه payam_x62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان،
    من یه مشکلی پیدا کردم برای کالیبره کردن این تلویزیون، توی picture mode برای تنظیم رنگ white balance غیر فعال شده و نمیتونم وارد این قسمت بشم، لطفا راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    از اینترنت گوشی هم میتونی استفاده کنی.بذار روی حالت هات اسپات و اینترنت رو با تلوزیون به اشتراک بگذار.
    متوجه تفاوتی نشدم بجز جابجا شدن جا و شکل گراقیک ولوم.که بجای اون گردی که وسط هست بصورت عمودی دراومده و به سمت راست تصویر میره که شخصا این رو ببشتر دوست دارم و ترجیح میدم.اما این که روی کیفیت تصویر تاثیر منفی یا مثبی گذاشته باشه من متوجه نشدم.
    از گیرنده DVBsش سعی کنید استفاده نکنید.مشکلی که برای حداقل3-4نفر تا الان از همین گیرنده پیش اومده و هزینه روی دستمون گذاشته.
    درمورد گیرنده4K هم اگه توی سایتهای مربوطه یه نگاهی بکنید کلا روی ایران بین3تا6شبکه4Kبیشتر وجود نداره(البته اگه گردون داشته باشید و همه جهتا رو بتونید بگیرید).پس اصلا ارزش این رو نداره که بخواید حدود1تومن هزینه کنید و یه گیرنده4K بگیرید.هنوز وقتش نشده باید صبر کرد تا این تکنولوژی پیشرفته تر و همه بگیر بشه تا قیمت تمام شده اش پایین بیاد و البته شبکه هاش زیاد بشند نه اینکه برای 3تاشبکه بخواهید 1تومن پول گیرنده4K بدید.
    توصیه میکنم حتما نظرات قبلی که دوستان از ابتدای این تاپیک زحمت کشیدند و گذاشتند بخونید.مطالب و آموزشهای خوبی بینشون میشه پیدا کرد.شخصا همه نظرات رو خوندم و با استفاده از نظرات بقیه خیلی چیزها یاد گرفتم.دم همشون گرم.

سلام دوست عزیز
    من فک نمیکنم در صورت استفاده صحیح از DVBS مشکلی واسه کل سیستم بوجود بیاد من بعد راهنمایی گرفتن از دوستان واسه نحوه کانال یابی ر...س...ی..و..ر در همین تاپیک در عرض یک ساعت کانال یابی کردم و الان نزدیک 4 ماهه دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلیم نداره مشکل ازونجا شروع میشه که بعضی از دوستان به خاطر کنجکاوی بیش از حد بیش از اندازه با تی وی و تنظیماتش ور میرن و ساعتها تنظیماتو دستکاری میکنن که در این صورت درصد آسیب دیدن برد چه نرم افزاری چه سخت افزاری بالا میره اتصال مکرر کابل های انتن گیرنده دیجیتال و DVBS حتی کابلهای HDMI احتمال اتصال کوتاه رو بالا میبره و ممکنه باعث اسیب رسوندن به برد بشه پس شما طرز استفاده اصولی از دستگاه رو به بقیه بگین نه اینکه مدام از بقیه بخواین از یه قابلیتی که خود کمپانی رو دستگاهش قطعا با دانش و علمی که بیشتر از ما هست گذاشته استفاده نکنیم

12. 4 کاربر از hi4tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان سری جدید تلویزیونهای الترا اچ دی یعنی ادامه نسل همین مدل داره میاد الان تو امریکا و اروپا به بازار اومده سری جدید با نامهای sj8000 و sj8500 و sj9500 با قابلیت کیفیت تصویر نانوسل و web os3.5 با ورودی ۴ اچ دی ام ای و ۳ یو اس بی طراحی پایه و بدنه شبیه مدل قبلی هستش ولی کمی از ضخامت کمترشده و حاشیه پنل هم کمتر شده و زیباتر در حال حاضر مدل sj9500 فقط ۶۵ اینچ موجود هستش ولی sj8500 در سایزهای ۴۹و۵۵و۶۵ موجود هستش خروجی صدای این مدل ۴۰ وات همانند مدل قبلی خودش هارمان کاردن هستش هر سه مدل بدون قابلبت سه بعدی هستند و در حال حاضر بدون ر س ی ور عرضه میشن دکمه های نتفلیکس و ... روی کنترل جادویی به صورت جداگونه همانند دیگر برندها تعبیه شده و چندین چند قابلیت جدید همراه با webos3.5 اضافه شده مانند انتخاب میانبر توسط با انتخاب شماره های روی کنترل و قابلیت ضبط انتخابی ار روی تصویر در حال پخش و... فکر کنم تا یکی دو ماه دیگه شاید زودتر وارد بازار بانه بشه دوستانیکه قصد خرید این مدل رو دارن کمی صبر کنن و مدل جدید رو نیز بررسی کنن منکه خودم منتظر این مدل هستم ال جی که خودش خیلی در مورد کیفیت تصویر این مدل ها داره تبلیغ میکنه خدا کنه کیفیت تصویرش از مدل قبلیش بالاتر باشه .

14. 2 کاربر از hagijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام دوستان .دخترم روی صفحه نمایش چند تا خط انداخته ایا راهی هست بشه برطرفش کرد .ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •