یعنی با شکایت شما رومینگ رو براتون فعال کردند ؟
یعنی با شکایت شما رومینگ رو براتون فعال کردند ؟
نه اتوماتيك رو سيمكارت م همون اولش فعال بود ، ولي اين چند هفته اخير رو رومينگ پرش آنتن داشتم كه با شكايت تو سامانه 195 برام درست كردند.
دوست عزیز
رومینگ برای مشترکین عادی فعال نیست فقط اداره جات و سازمان ها
چطور شکایت ثبت کردید و تیم فنی های وب رومینگ رو قطع نکردند برای شما ؟
همین مشکل برای من پیش اومد و رومینگ غیر فعال شد
دقیقا به خاطر همین : رومینگ برای مشترکین عادی فعال نیست فقط اداره جات و سازمان ها من نمیخوام شکایت کنم و فردا خودم محکوم بشم و برام رومینگ رو فعال نکنن
فکر کنم همون زادگاه های وب شمال ایران هست و اینها هم دارن کلا شمال ایران رو خوب پوشش میدن و سرعت خوبی شما دریافت میکنیما رو هم یادشون رفته
![]()
یک دلیلش شاید این که تو شمال و مناطق کویری هر سایت خیلی برد داره با تعداد کمتری سایت مناطق بیشتری تحت پوشش، ولی تو مناطق کوهستانی خیلی سایت باید زده بشه(البته نمی دونم شما کجا هستین)
سلام
تو كدوم ماده و قانون ش نوشته فقط واسه اداره ها و سازمان ها رومينگ فعال هست ؟
حتي توي اون برگه قرارداد اصلي كه موقع تحويل سيمكارت تو اداره پست بهتون ميدن واسه امضا ، توي يكي از بند هاش اون زمان من تحويل گرفته ام صراحتا اعلام شده بود كه با رعایت مقررات اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بین دو شرکت هاي وب و ايرانسل ميتوانيد از رومينگ ايرانسل استفاده نماييد.
اينم لينك معتبر خبري : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، كه به صورت رومينگ دو طرفه س . هم شركت ايرانسل ميتونه رو هاي وب رومينگ كنه و هم خود هاي وب رو ايرانسل .
من شكايت كردم اصلا رومينگ رو هم غيره فعال نكردن تا به الان .. دارم استفاده م ميكنم .. شما م به نظرم اگر فعال نيست بريد شكايت تون رو ثبت كنيد فعال نكردن براتون بر فرض مثال ، ميتونيد توي تجديد نظر مرحله اول كه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره بكنيد .. ديگه تو اين مرحله مكاتباتي ما بين شركت تنظيم مقررات با شركت هاي وب صورت ميگيره .
این بند برای استفاده ایرانسل از شبکه های وب هست .
که به راحتی انجام میشه .
ولی برعکسش رومینگ سیم کارت های وب بر روی شبکه ایرانسل شدنی نیست .
چون شما عملا هر گیگ رو 900 تومان به های وب پرداخت میکنی و از امکانات شبکه ایرانسل که حداقل هر گیگ 2000 تومان هست استفاده می کنی .
نمونه اش رومینگ من رو ، وقتی اپراتور های وب پروفایل من رو دید ، مثل آب خوردن قطع کرد .
دوستان های وب برای بسته های 4G قابلیت رزرو یک یا چند بسته داره؟ و اینکه جشنواره خرید بسته در ایام خاصی قرار میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)