تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 80 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 793

نام تاپيک: 4G Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اين جور موارد رو سعي كنيد با سامانه 195 انتقال بديد به صداي مشتري شركت هاي وب ، به طور جدي پيگيري ميكنن مسئله رو ، متاسفانه پشتيبانان فني لايه 1 شون زياد چيزي متوجه نميشن نه از تنظيمات و نه از دسترسي كه پنل بهشون داده شده ..

من خودم چند هفته پيش وقتي رومينگ ميكردم رو شبكه ايرانسل ، بعد از چند دقيقه اي آنتن گوشي ميپريد هر چي تماس ميگرفتم با پشتيبان ش اصلا نميدونست كه سيمكارت هاي وب قابليت رومينگ رو شبكه ايرانسل رو داره براش تازگي داشت

ديگه مشكل م با شكايت 195 ، برطرف شد ...
    یعنی با شکایت شما رومینگ رو براتون فعال کردند ؟

2. این کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

چالوس

4. 4 کاربر از Iman799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

یعنی با شکایت شما رومینگ رو براتون فعال کردند ؟
    نه اتوماتيك رو سيمكارت م همون اولش فعال بود ، ولي اين چند هفته اخير رو رومينگ پرش آنتن داشتم كه با شكايت تو سامانه 195 برام درست كردند.

6. این کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نه اتوماتيك رو سيمكارت م همون اولش فعال بود ، ولي اين چند هفته اخير رو رومينگ پرش آنتن داشتم كه با شكايت تو سامانه 195 برام درست كردند.
    دوست عزیز

رومینگ برای مشترکین عادی فعال نیست فقط اداره جات و سازمان ها

چطور شکایت ثبت کردید و تیم فنی های وب رومینگ رو قطع نکردند برای شما ؟

همین مشکل برای من پیش اومد و رومینگ غیر فعال شد

8. این کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوست عزیز

دقیقا به خاطر همین : رومینگ برای مشترکین عادی فعال نیست فقط اداره جات و سازمان ها من نمیخوام شکایت کنم و فردا خودم محکوم بشم و برام رومینگ رو فعال نکنن

10. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

فکر کنم همون زادگاه های وب شمال ایران هست و اینها هم دارن کلا شمال ایران رو خوب پوشش میدن و سرعت خوبی شما دریافت میکنی ما رو هم یادشون رفته

12. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

یک دلیلش شاید این که تو شمال و مناطق کویری هر سایت خیلی برد داره با تعداد کمتری سایت مناطق بیشتری تحت پوشش، ولی تو مناطق کوهستانی خیلی سایت باید زده بشه(البته نمی دونم شما کجا هستین)

14. 2 کاربر از Iman799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوست عزیز

سلام
    تو كدوم ماده و قانون ش نوشته فقط واسه اداره ها و سازمان ها رومينگ فعال هست ؟

حتي توي اون برگه قرارداد اصلي كه موقع تحويل سيمكارت تو اداره پست بهتون ميدن واسه امضا ، توي يكي از بند هاش اون زمان من تحويل گرفته ام صراحتا اعلام شده بود كه با رعایت مقررات اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بین دو شرکت هاي وب و ايرانسل ميتوانيد از رومينگ ايرانسل استفاده نماييد.

اينم لينك معتبر خبري : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، كه به صورت رومينگ دو طرفه س . هم شركت ايرانسل ميتونه رو هاي وب رومينگ كنه و هم خود هاي وب رو ايرانسل .

من شكايت كردم اصلا رومينگ رو هم غيره فعال نكردن تا به الان .. دارم استفاده م ميكنم .. شما م به نظرم اگر فعال نيست بريد شكايت تون رو ثبت كنيد فعال نكردن براتون بر فرض مثال ، ميتونيد توي تجديد نظر مرحله اول كه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره بكنيد .. ديگه تو اين مرحله مكاتباتي ما بين شركت تنظيم مقررات با شركت هاي وب صورت ميگيره .

دقیقا به خاطر همین : رومینگ برای مشترکین عادی فعال نیست فقط اداره جات و سازمان ها من نمیخوام شکایت کنم و فردا خودم محکوم بشم و برام رومینگ رو فعال نکنن

16. این کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    تو كدوم ماده و قانون ش نوشته فقط واسه اداره ها و سازمان ها رومينگ فعال هست ؟

حتي توي اون برگه قرارداد اصلي كه موقع تحويل سيمكارت تو اداره پست بهتون ميدن واسه امضا ، توي يكي از بند هاش اون زمان من تحويل گرفته ام صراحتا اعلام شده بود كه با رعایت مقررات اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بین دو شرکت هاي وب و ايرانسل ميتوانيد از رومينگ ايرانسل استفاده نماييد.

اينم لينك معتبر خبري : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، كه به صورت رومينگ دو طرفه س . هم شركت ايرانسل ميتونه رو هاي وب رومينگ كنه و هم خود هاي وب رو ايرانسل .

من شكايت كردم اصلا رومينگ رو هم غيره فعال نكردن تا به الان .. دارم استفاده م ميكنم .. شما م به نظرم اگر فعال نيست بريد شكايت تون رو ثبت كنيد فعال نكردن براتون بر فرض مثال ، ميتونيد توي تجديد نظر مرحله اول كه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره بكنيد .. ديگه تو اين مرحله مكاتباتي ما بين شركت تنظيم مقررات با شركت هاي وب صورت ميگيره .

این بند برای استفاده ایرانسل از شبکه های وب هست .

که به راحتی انجام میشه .
    ولی برعکسش رومینگ سیم کارت های وب بر روی شبکه ایرانسل شدنی نیست .
    چون شما عملا هر گیگ رو 900 تومان به های وب پرداخت میکنی و از امکانات شبکه ایرانسل که حداقل هر گیگ 2000 تومان هست استفاده می کنی .

نمونه اش رومینگ من رو ، وقتی اپراتور های وب پروفایل من رو دید ، مثل آب خوردن قطع کرد .

18. این کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان های وب برای بسته های 4G قابلیت رزرو یک یا چند بسته داره؟ و اینکه جشنواره خرید بسته در ایام خاصی قرار میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •