ببخشید سوالی داشتم الان کارت گرافیک شما بالاتره یا 9400 ؟
بین 9400 و 820 و 730 کدوم گرافیکش بالاتره؟
ببخشید سوالی داشتم الان کارت گرافیک شما بالاتره یا 9400 ؟
بین 9400 و 820 و 730 کدوم گرافیکش بالاتره؟
کارت گرافیکم820m هست
میدونم میخواستم بدونم که بین 9400 و 730 و کارت گرافیک شما کدوم بالاتره؟
سلام دوستان برید به این لینک دانلود کنید ( فقط 8 کیلوبایت) بریزید تو پوشه download بازی ، چمنا از اون حالت بی روح در میاد و خیییلی قشنگتر میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا حالا رو نسخه 13 مونده بودم و نتونسته بودم با 14 و 15 بسازم ولی الان واقعا دارم لذت می برم ایراداتی که هست قطعا ،ولی انصافا بازی خوبی شده باید نکات مثبتش رو هم دید .
من و دوستم 10 ساله همیشه باهم pes بازی میکنیم پارسال دو هفته با pes 15 بازی کردیم آخرش دیدیم انقد مشکل داره حذفش کردیم ( اصلا گیم پلی جذابی نداشت مخصوصا واسه دو نفره بازی کردن) ولی الان داریم کیف میکنیم با pes 16 .منتظر پچ های قوی هم هستیم که بازی رو کلی چذاب تر میکنن
با این دو تا فایل 8 کیلوبایتی که اضافه کردم و تغییراتی در تنظیمات صفحه نمایش خودم ،حالا واقعا از گرافیک بازی راضی هستم مخصوصا وقتی به ال سی دی وصل میکنم محشرهنسخه ps4 که من ندیدم اون دیگه چه کیفیتی داره
امیدوارم سال بعد هم کونامی مثل امسال عمل کنه یعنی همین رو حفظ کنه فقط ایراداتش رو برطرف کنه و امکانات جدید ...![]()
Last edited by mohsen-jj; 20-09-2015 at 10:00.
سلام
این همون فایل سال پیشه
من تستش کرده بودم
کسی پچ نقل و انتقالات رو نداره اینطوری اصلا آدم حالیش نمیشه چی به چیه
مثلا منچستر دقیقا همون منچستر 2015 هستش
حتی ممفیس دیپای که اواخر فصل قبل جوین شد رو هم اضافه نکردن چه برسه با مارسیال
تا الان فکر کنم بهترین پچ این هست PES 2016 Patch JVPES 2016 v0.1 توی سایت pestools میتونید دانلود کنید نقل و انتقالاتش 90 درصد انجام شده لباسها کامل درست شده . البته نسخه های اولیه هستن و تا 1 هفته دیگه پچ های کاملی میان ولی فعلا همین هم خوبهاگه هم نمیخواید کامل دانلود کنید و فقط نقل و انتقالات رو میخواید میتونم براتون اپلود کنم .
ممنون رفیق
من فقط نقل و انتقالاتشو میخام
اگه امکان داره آپ کنین ممنون میشم
برادر یه دنیا تشکر
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم چمنارو خیلی خوب میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)