تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 64 اولاول ... 125258596061626364 آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 634

نام تاپيک: آرشیو / لیگ جهانی والیبال | FIVB World League 2015

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عجب بازی بود دیشب دو ست به امتیازای 30 هم رسید فرانسه برزیل رو لوله کرد به نظر من اگه اتفاق خاصی نیوفته به احتمال زیاد فرانسه قهرمان میشه واقعا هماهنگ نشون دادن بی خود نبوده که تو دسته ی دوم 14 تا پیروزی کسب کرده دریافتاشون عالی سرویس از اون عالیتر برزیل رو تو خونه ی خودش بردن کار هر تیمی نیست

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

عجب بازی بود دیشب دو ست به امتیازای 30 هم رسید فرانسه برزیل رو لوله کرد به نظر من اگه اتفاق خاصی نیوفته به احتمال زیاد فرانسه قهرمان میشه واقعا هماهنگ نشون دادن بی خود نبوده که تو دسته ی دوم 14 تا پیروزی کسب کرده دریافتاشون عالی سرویس از اون عالیتر برزیل رو تو خونه ی خودش بردن کار هر تیمی نیست
    تف! کیبود بازی ؟ خدا لعنت کنه اینا رو که یک اطلاع رسانی درستی دیگه ندارند از زمانی که ایران حذف شده و منم حس و حال سایت اصلی مسابقات رو دیدن ندارم
    فکر میکردم امشب با بازی لهستان ایتالیا شروع میشه که میخواستم اون بازی رو ببینم
    فرانسه فوق العاده تیم قوی است یادمه پارسال که با ایران هم بازی می کرد یک تیم فوق العاده قدرتی و زرنگ رو شاهد بودیم و اینکه دیشب برزیل رو لوله کردن ثابت میکنه قدرت بدنی این بازیکنان فوق العاده است
    من خودم به شدت از بازی لهستان و آمریکا لذت می برم مخصوصا لهستان با آنتیگایی که دایم متفکر است
    مربی آمریکا هم فوق العاده باهوش است ولی لهستان هوشمندانه بازی میکنه یعنی میدونند کی و چطوری عمل کنند
    خیلی دوست دارم لهستان قهرمان شه واقعا از این تیم لذت می برم
    و امروز هم فکر نکنم ایتالیا اصلا بتونه برای لهستان مشکلی ایجاد کنه

3. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تف! کیبود بازی ؟ خدا لعنت کنه اینا رو که یک اطلاع رسانی درستی دیگه ندارند از زمانی که ایران حذف شده و منم حس و حال سایت اصلی مسابقات رو دیدن ندارم
    فکر میکردم امشب با بازی لهستان ایتالیا شروع میشه که میخواستم اون بازی رو ببینم
    فرانسه فوق العاده تیم قوی است یادمه پارسال که با ایران هم بازی می کرد یک تیم فوق العاده قدرتی و زرنگ رو شاهد بودیم و اینکه دیشب برزیل رو لوله کردن ثابت میکنه قدرت بدنی این بازیکنان فوق العاده است
    من خودم به شدت از بازی لهستان و آمریکا لذت می برم مخصوصا لهستان با آنتیگایی که دایم متفکر است
    مربی آمریکا هم فوق العاده باهوش است ولی لهستان هوشمندانه بازی میکنه یعنی میدونند کی و چطوری عمل کنند
    خیلی دوست دارم لهستان قهرمان شه واقعا از این تیم لذت می برم
    و امروز هم فکر نکنم ایتالیا اصلا بتونه برای لهستان مشکلی ایجاد کنه
    دیشب ساعت 21.30 شبکه ورزش با سانسورات و سوتی های فراوان استاد محتشمی یکی دو صحنه بد خندود مارو دو تا بازیکن فرانسه خوردن به هم پخش زمین شد میگه ببینید چه عالی عمل میکنن و ارتفاعشونو کاهش میدن تا دیگر بازیکن ها به توپ برسن و یه جا هم گفت فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه
    جدای از اینا بازی عالی بودش امشب هم بازی آمریکا و برزیل 21.30 و لهستان و ایتالیا 23.35 از شبکه ورزش و polsat hd , احتمالا بازی ایتالیا رو rai sport پخش کنه حیف شیرینگم تموم شده و باید با اعصاب خوردی از تی وی ملی ببینم
    Last edited by DJ_EBI; 16-07-2015 at 16:31.

5. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

با عملکرد عالی دیشب فرانسه، بازی این تیم مقابل آمریکا دیدنیه !
    سال دیگه هم که تویه سطح اول جای روسیه هست و بعید نیست با همین فرانسه هم گروه بشیم. این تیم عجیب خوبه ! تویه همه مهارت ها عالی کار می کنه. در کنار آمریکا و لهستان، شانس قهرمانی داره.

7. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

می بینیم که چه جوری سرویس پرشی تعیین کننده ترین عنصر توی بازیهای نزدیکه.متاسفانه تیم ما نه می تونه سرویس پرشی خوب بزنه نه می تونه سرویسهای پرشی رو خوب دریافت کنه.تا موقعی که این نقص رو برطرف نکنیم تا نزدیکی عنوان و مدال می ریم و بعدش ناکامیم.دیشب فرانسه ست سومشون رو با سرویسهای Le Roux بردن.

9. 2 کاربر از aliano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

می بینیم که چه جوری سرویس پرشی تعیین کننده ترین عنصر توی بازیهای نزدیکه.متاسفانه تیم ما نه می تونه سرویس پرشی خوب بزنه نه می تونه سرویسهای پرشی رو خوب دریافت کنه.تا موقعی که این نقص رو برطرف نکنیم تا نزدیکی عنوان و مدال می ریم و بعدش ناکامیم.دیشب فرانسه ست سومشون رو با سرویسهای Le Roux بردن.
    این دو تا نقطه ضعفمون بوده و هست ولی تو این 2-3 سال خیلــــــی پیشرفت داشتیم تو این زمینه
    موسوی و عبادی پور و میرزاجان پور و قائمی پرشی های خوبی میزنن البته تداومشون در حد بهترینها نیست و خطاهاشون هم از استانداردها بالاتره
    پرشی موجی های غلامی و معروف هم که خوبه (جای تشکری خالی!)
    فقط این محمودیه که سرویسش تعطیلاته!
    دریافتها هم واقعا خوب شده و توپها به مراتب بیشتر از زمانی که ولاسکو تازه به تیم ملی اومده بود به پاسور میرسه

به نظر من تو این دو مورد ما 3 سطح عقبتر از سطح برتر جهان بودیم ولی الان یه سطح پایینتریم و اونم به خاطر ضعف فنی نیست چون بارها بچه ها نشون دادن چیزی از بهترینها کم ندارن ولی مشکل اینجاست که برای بهترین دریافتها و بهترین سرویس ها باید روز خوب بچه ها باشه که کمتر از نصف بازیهاس

11. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

صحبت‎هایی در رابطه با بازی لهستان و ایتالیا.
    دو ست اول را ندیدم، مهمانی بودم. ست سوم را زمانی رسیدم که ایتالیا اختلاف فاحشی ایجاد کرده بود و خوشبختانه بازی هم از شبکه ی رِی اسپورت 2 ایتالیا دیدم. فکر نمیکردم ایتالیا اینقدر در نبود زایتسف قوی عمل کرده باشه ولی همینطور بود و دفاع روی تور ای تیم فوق العاده بود. کمی برام عجیب بود این ست چه اتفاقی افتاده بوده که اینطور لهستان عقب افتاده و کار به جایی رسید که اختلاف به 19-10 به نفع ایتالیا رسید!
    ولی از این به بعد من اسمش رو میذارم روحیه ی جنگجویی بازیکنان لهستان و دفاع فوق العاده استثنائی روی تور این تیم به طوری که امتیاز‎ها به 20 16 رسید، طوری که دیگه داشتم باور میکردم لهستان این ست رو میبره ولی خوب در پایان ایتالیا تونست این ست رو ببره.
    ست چهارم خیلی مهم بود، ایتالیا نشون داده بود توی 5 ست که بازی شب گذشته صربستان رو برده بود مقاومت خوبی نشان داه بود و شاید لهستان هم قربانی میکرد
    ولی این ست بازی از لهستان رو شاهد بودم که فوق العاده باید تحسین کرد.
    دیشب این دفاع روی تور بی نقص لهستان بود که ایتالیا را ویران کرد. این ست نزدیک به 7 8 امتیاز فقط ار دفاع روی تور این تیم گرفت.
    زرنگی کوبیاک و کورک بارها نشان داد لهستان تیم فوق العاده بزرگی است و مهم تر از همه دریافت های بی نقص آخر زمین در برابر سرویس های محکم ایتالیایی ها در چند صحنه من رو به تحسین وا داشت.
    با آنکه آنتیگا در آخر بازی در صحبت با گزارشگر نمیدونم کدوم کشور میگفت تیم من تکنیکی و تهاجمی بازی کرده و من نمیدونم فلان تغییرات را دادم ولی به نظر من لهستان از تمام پتانسیل خودش در این بازی استفاده نکرد ولی باز هم نشون داد حداقل همتاهای اروپایی این تیم حریفی برای این کشور نیستند. البته من فکر میکنم اگر تقابل این تیم با فرانسه رخ بده بازی استثنائی رو شاهد باشیم چون فرانسه یکی از بهترین سرویس زن‎ها به شمار میره ولی با نتیجه ای که آمریکا دیشب در برابر برزیل به دست آورد و 3-1 باخت دو نکته رو شد- ابتدا اینکه برزیل همیشه برزیله ! همیشه بزرگه و اینکه فرانسه باید بترسه - آمریکا تیمی نیست که بخواد همین اول حذف بشه و به فرانسه ببازه - پس من فکر میکنم شاید فرانسه مجبور بشه با جام خداحافظی کنه چون آمریکا با تمام قوا میاد و نتیجه ای جز 3-0 نمیخواد
    از این طرف صربستان رو بازنده میدونم ایتالیا این تیم رو برده و لهستان هم تیمی نیست که به صربستان باج بده
    همه چیز به بازی امشب موکول میشه که امیدوارم اقلا این رو هم ری اسپورت بذاره چون شبکه های کارتی با اونکه همه برای من باز هستند ولی پارازیت این منطقه ای که هستم زیاده و پالست رو اصلا ندارم
    شاید یکی از دوستان بتونه بگه کدوم کانال های دیگه این بازی رو میگذارند

13. 3 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

یک تیم از دسته دو لیگ جهانی بیاد و شانس اول قهرمانی بشه خیلی عجیبه
    نشون میده که سید بندی قیبا واقعا ایراد داره

فرانسه 3.2 لهستان رو هم مغلوب کرد تا به فینال برسه و جالبه رقیبش در فینال تیمی نیست جز صربستان که اونم فکر نمیکردم بتونه امریکا رو شکست بده
    بازی صربستان و امریکا یک بازی فراموش نشدنی بوده

15. این کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

امشب که بیرون بودم هیچی ندیدم ولی دیشب از ری اسپورت 1 بازی صربستان و لهستان رو دیدم.
    برخلاف پیشبینی که میکردم صربستان فوق العاده بود، نکته ی قوت این تیم روی سرویس های پرشی هولناکی که داشت بود که در چند صحنه لهستان رو ویران کرد و در درجه ی بعدی روی دفاع روی تور حال لهستان رو چندین بار گرفتند
    یک صحنه توپی که جلوی کوبیاک کسی نبود و محکم کوبید رو صربستانی ها برگشت زدند
    همون دیشب فهمیدم لهستان با این تیم به مشکل بر میخوره و صبح که بیدار شدم دیدم آره 3-2 باختند
    از یک طرف خوشحال بودم لهستان باخته و تیم ضعیف تری مثل ایتالیا بالا نمیاد از طرف دیگه به این فکر میکردم سال بعد ایران میخواد با این تیم ها که اینطور سرویس میزنند چطور روبرو شه
    واقعا ما باید بیشتر کار کنیم
    امشب هم باز برخلاف تصورم آمریکا هم به صربستان باخته و فرانسه هم لهستان رو برده
    این فرانسه واقعا تیم یکدست و عالی است
    من هنوز بازی از این تیم رو ندیدم ولی پارسال که باهاشون بازی می کردیم میدونستم جای این تیم سید 2 نیست
    فینال بازی فوق العاده زیبایی باید باشه

17. 4 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گزارشگر صدا و سیما در حوزه والیبال از بازیکن سالاری موجود در تیم ملی سخن گفت

طرفداری- جواد محتشمیان گزارشگر والیبال صدا و سیما در مورد تفاوت کواچ و ولاسکو اظهار داشت: "ولاسکو در زمان حضورش در تیم ملی، اعتماد به نفس بازیکنان را بالا برد. در آن مقطع بهترین کمکی که یک مربی می توانست به تیم ملی داشته باشد همین بالا بردن انگیزه و خودباوری در میان بازیکنان بود. کواچ هم مربی خوبی است. اما نکته ای که کواچ فاقد آن است،عدم داشتن اقتدار لازم است. بر خلاف ولاسکو که حرف اول و آخر را در تیم ملی می زد، کواچ نتوانسته چنین رویه ای را در پیش بگیرد. ضمن این که اگر در حال حاضر مقابل تیم هایی نظیر برزیل،آمریکا و روسیه عرض اندام می کنیم ارتباط چندانی به عملکرد کواچ ندارد. زیرا تیم ایران به بلوغ فکری رسیده است."

وی با اشاره به وجود بازیکن سالاری در تیم ملی ادامه داد: "در حال حاضر بازیکن سالاری در تیم ملی موج می زند. کاپیتان یک تیم نمی تواند درباره تعویض یک بازیکن تصمیم بیگرد. متاسفانه کواچ هم به جای این که برای انجام این تعویض کمی درنگ کند،فورا این کار را انجام داد. در چنین شرایطی اقتدار یک مربی زیر سوال می رود. سعید معروف از لحاظ اخلاقی باید بازیکن بزرگی شود. این که آن گونه بر سر داور داد و فریاد می کند باعث خدشه دار شدن چهره کشورمان در اذهان مردم دنیا می شود. اگر زمانی تیم ملی نتواند نتیجه نگیرد همین موارد می تواند باعث ایجاد حاشیه در تیم ملی شود."

به گزارش خبرگزاری آنا؛ گزارشگر صدا و سیما در خصوص اینکه آیا معروف بهترین پاسور دنیاست تاکید کرد: "معروف بهترین پاسور دنیا نیست. در ارزیابی یک پاسور مجموعه عملکرد وی از قبیل دریافت ها،پاس ها و دفاع روی تور مورد توجه قرار می گیرد. در حالی که معروف تنها در دادن پاس بازیکن طراز اولی محسوب می شود و با توجه به قد نه چندان بلندش نمی تواند عملکرد خوبی در دفاع روی تور داشته باشد. "

وی در انتها یادآور شد: "یکی از تصمیمات درست فدراسیون والیبال، حضور تیم ملی ب در مسابقات قهرمانی آسیا است. در حال حاضر بازیکنان تیم ملی به دلیل حضور مداوم در مسابقات بین المللی دچار فرسودگی شده اند. بازیکنی نظیر موسوی با تزریق آمپول مسکن در مسابقات حاضر می شد. این حضور مداوم می تواند باعث مصدومیت های شدید و دوری طولانی مدت بازیکنان فیکس تیم ملی شود."

-----------

حالا گزارشاش به کنار
    اینا چیه دقیقا گفته ؟؟؟؟
    خیابانی والیبال شده این !!

گزارشگری هم که نمیکنه
    کارشناسی میکنه طول بازی !

19. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •