وستان سیستم لب تاب من اینه:
ram:8gb
cpu:i5 2450m
vga:gtx560m
میتونه بکشه جی تی ای رو؟؟؟؟ واچ داگز که پاره کرد خودشو روی سیستم medium....
وستان سیستم لب تاب من اینه:
ram:8gb
cpu:i5 2450m
vga:gtx560m
میتونه بکشه جی تی ای رو؟؟؟؟ واچ داگز که پاره کرد خودشو روی سیستم medium....
دوست عزیز روی LOW به راحتی میتونین بازی کنین
ولی اگه تنظیمات بازی رو بالا ببرین با افت بسیار شدید فریم مواجه میشین
شما مطمئنی؟؟؟؟؟من تو گیم دبته زدم میگه میتونم روی مدیوم بازی کنم....جالب اینه گفته واچ داگز رو روی low هم نمیتونم اجرا کنم.........اشتباه نمیکنه سایت؟؟؟؟؟ولی واچ داگز رو روی low اجرا کردم.......
خیر
واچ داگز رو والا سیستم من که gta رو high میزنم .. رو low میزدم لک داشت![]()
![]()
اصا واچ داگز اگه برترین سیستم دنیا رو هم ببندی باز روی low باید بازی کنی.. هیچ بهینه سازی نداشتن ...
جی تی ای رو میتونید رو مدیوم بازی کنید .. البته نه همه چیز رو . و دوستانی که میگن low راست میگند چون تکسچر شاید در حالت عادی رو medium جواب بده ..اما برخی جاها که افکت زیاد میشه بازی خیلی گیر میکنه و لک میزنه
دوستان میخام یک سیستم تهیه کنم که این بازیو تو بهترین حالت ممکن اجرا کنم
لطفا بگید چه سیستمی باید بخرم
ممنون
آخرین تنظیمات بازی به رزولیشینی که میخواید بازی رو روش اجرا کنید ارتباط زیادی داره. مثلا برای 1080 یک گرافیک 970 و سی پی یو 4790 و 8 گیگ رم کفایت میکنه، یکم زیاد هم هستش، بودجتون مشخص باشه بهتر میشه راهنمایی کرد. داخل بخش مشاوره خرید سیستم پست ارسال کنید دوستان دقیقتر راهنمایی میکنن.
Sent from Bacon
منم همین مشکل رو دارم.
کرک 3dm اوکیه ولی ریلودد ارور میده.
بچه ها به منم کمک کنید لطفا چکار کنم که بازی از رم کمتری استفاده کنه, وسط بازی هی کرش میکنه , رمم 4گیگ هست
دوست من الان n550jk داره روی بالاترین کیفیت ممکن واچ داگز رو با بیشترین فریم اجرا کرده.........عجب روزگاری شده.....راستی من ادونصد وار فار رو هم روی لو نرم نرم و بدون لگ بازی میکردم.......یه سوال الان advancde war fare سنگینتره یا جی تی ای؟؟؟؟ پس من خیالم راحت باشه میتونم نرم بازی کنم؟؟؟؟
سلام. بچه ها بازیرو نصب کردم این ارورو میده....مشکلش چیه؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)