تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 108 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

اخیییییییش بالاخره امروز صبح مهمان های ما بعد 9 روز رفتن
    ولی حیف شد میتونستم ازین ده روز نهایت استفاده رو ببرم

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
    مهمون بودن یا لنگر
    .

واقعا صب ایوب می خواسته!

اقا به نظرتون توافق میشه؟
    هی روزگار... از چی بگم

سلام به همگی
    آقا مجیدم
    تازه اومدم توی گروه
    میدونم که خیلی خوشحالید
    ما اینیم دیگه
    گروه نیست فدات شم انجمنه. بهر حال خوش آمدی....فقط سیبیل یادت نره!

بیشتر آرشیو فیلم ، سریال ، انیمه کارتون و یه چندتایی بازی هست . اینها به مرور زمان جمع شدن و از سال 88 هم شروع کردم در واقع اولین هارد اکسترنال رو سال 88 خریده بودم (فاکتور و جعبشو تا الان هم نگه داشتم و هارد هم همچنان سالم) . بنظر من 27 ترابایت اصلاً زیاد هم نیست . خیلی ها هستند که چندین برابرشو دارند . یکی از کاربرهای فعال همین انجمن یه عکس از هاردهای اکسترنال گذاشته تو امضاش و جمع آرشیوهاش هم 28 ترابایته . 120 ترابایت هم تو یکی از انجمنهای دیگه دیدم .

یه تجربه جالب هم تعریف کنم : یکی از همکارها (جایی که کار میکنم) بعضی اوقات یه چندتایی فیلم و سریال میخواست براش میریختم تو فلش مموری بهش میدادم . این کار چندباری تکرار میشد که خب هیچ مسئله ای هم نبود . ولی وقتیکه متوجه شدم که همه فهمیدن آرشیو فیلم و سریال دارم (حتی نگهبان دم در هم میگفت برام فیلم بیار ) خودمو زدم به کوچه علی چپ و همه چی رو انکار کردم که من هیچی ندارم تا اینکه بالاخره دست از سرم برداشتن . تجربه خوبی بود که صداشو برای هرکسی درنیارم حتی اگه بهترین دوست یا همکار باشه ! اینجا خب کسی منو نمیشناسه و ندیده خوشبختانه .

اتفاقاً آرشیو بازیها اصلاً زیاد نیست . گرچه کنسول PS3 دارم ولی اصلاً به فکرش نبودم که بازیهاشو جمع کنم چون هر موقع که لازم داشتم میرفتم فروشگاه (میدون ولیعصر - تهران) هارد اکسترنالمو میدادم ، اون بازیو که میخواستم برام میریختن . الان اون فروشگاه جمع کرده خیلی وقته که دیگه PS3 رو روشن نکردم ولی باید یه فکر اساسی براش بکنم

نچ
    خسیس!

تو باشی دیگه لطف زیلدی نکنی! خوبی که چیز شود برای بعضی ها چیز شود!

حالا جرات داره آدرستو بده بیایم سراغت!

2. 2 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

مهرشاد من هرجور شده باید این بازی ها عطا رو به دست بیارم

تو بزن پس کله عطا سرشو که چرخوند من سریع میرم سراغ هارد هاش ورمیدارم فیلماش واسه تو بازی هاش واسه من

4. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تو بزن پس کله عطا سرشو که چرخوند من سریع میرم سراغ هارد هاش ورمیدارم فیلماش واسه تو بازی هاش واسه من
    هاهاها منم یه ۳۰۰ گیگ بازی دارم فقط روی هارد یه ۴۰۰ گیگم فیلم

اقا عطا شما رو تشویق میکنم و یه خسته نباشید بهتون میگم به خاطر این پشتکار به خاطر این کار ثواب سواب صواب هر کدومش درسته دنیوی و خروی

6. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

در مورد ارشیو ، به نظرم چیزی جز تلف کردن وقت ، صرف هزینه و ... نداره . برای فیلم مثلا فیلم هایی که اصلا وقت نمیشود که دیده شوند !!!!!!

خودتون مثلا برای فیلم ببینید اگر زمان متوسط هر فیلم رو 1.5 ساعت در نظر بگیریم . ببینید تعداد فیلم ها تون چقدره ؟ و چقدر باید زمان صرف کنید تا این ها رو ببینید .

8. این کاربر از fonixhd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه ها کدوم بانکا خدمات اینترنتی و ... شون بهتره ؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد ارشیو ، به نظرم چیزی جز تلف کردن وقت ، صرف هزینه و ... نداره . برای فیلم مثلا فیلم هایی که اصلا وقت نمیشود که دیده شوند !!!!!!

خودتون مثلا برای فیلم ببینید اگر زمان متوسط هر فیلم رو 1.5 ساعت در نظر بگیریم . ببینید تعداد فیلم ها تون چقدره ؟ و چقدر باید زمان صرف کنید تا این ها رو ببینید .
    روزی فقط 1.5 ساعت فیلم !؟ کم نیست بنظرتون !؟ البته خب سلیقه ها متفاوت هست بعضی ها علاقه ای ندارند ولی بعضی ها کاملاً برعکس هستند و حاضر هستند وقت و هزینه بیشتری را صرف اینکارها کنن .

تو همین تعطیلات از صبح تا شب پشت همین لپتاپ بودم و اکثر اوقات هم یا فیلم میدیدم یا سریال . در این حد که بعضی اوقات بخاطر سرگیجه و سردردی که میگرفتم مجبور میشدم از اتاقم بیام بیرون ، یا برم بیرون هوا بخورم !

اقا به نظرتون توافق میشه؟
    ظاهراً فقط به یک بیانیه اکتفا میشه و توافقی درکار نیست . بیانیه هم برای طرفین الزام آور نخواهد بود .

11. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام اقایون خوشحال میشم تو این تاپیک نظراتتون رو بخونم مرتبط با آقایون هم هست از حقمون دفاع کنیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

بیشترین هزینش از نظر زمانی هستش ...

کاش فقط میشد یک صدم از اون وقت رو روی کتاب خوندن گذاشتش ...

کاشکی ...

به نظرتون خواستن توانستن هستش ؟

البته یه تاپیک هم تو انجمن علوم انسانی داریم در این مورد ...

14. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

البته دعوامون می شه ها منم اهل گیمم. فیفتی فیفتی چطوره حیان... ها!!
    ولی خوب کی جرات داره به ایشون پس گردنی بزنه با اون اواتورش می خورمون...وووی

اونجوری بخوای نگاه کنی که همه چی کلا بی ارزشه چون موندنی نیست! ولی کلا خوب دوست عزیز هرکسی علایق و سرگرمی داره دیگه. من خودم اهل گیمم ولی فیلمای خفن و با معنا رو خیلی دوز دارم...مثلا شما همین فیلم کره ای البته اسمش یادم نیست متاسفانه هم یادم نمیاد ولی داستان به حد تکان دهنده ای داشت که افکار من رو نسبت به تقابل سنت و مدرنیته به شدت عوض کرد...البته انیمیشن fur tv رم ببینید بد نیست البته موافقم هرچیزی متعادلش خوبه.

بچه ها کدوم بانکا خدمات اینترنتی و ... شون بهتره ؟
    همشون غیر از ملت و ملی!

ظاهراً فقط به یک بیانیه اکتفا میشه و توافقی درکار نیست . بیانیه هم برای طرفین الزام آور نخواهد بود .
    بله متاسفانه فعلا توافقی نخواهد شد که به نفع من و شما باشد. این اسرائیل و چین و روسیه و ... پدر سوخته نمی زارن که مرگ بر...

16. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حذف شود لطفا
    Last edited by 1376MAXIMUM; 02-04-2015 at 15:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •