سرور خارجی منو لاک کردن
دیگه اینترنت به هیچ دردی نمیخوره
لعنتی
سرور خارجی منو لاک کردن
دیگه اینترنت به هیچ دردی نمیخوره
لعنتی
خب این 12 مگ رو فقط به مشترکین جدید و فقط یکبار میده, بعد از اون چیکار کنم؟
نه عزيز؛ اون 12mb سه ماهه با 3gb حجمه كه فقط يه بار و به مشتركين جديد داده ميشه...
سرويس 12mb يه ماهه با 3gb حجم به همه داده ميشه.
شاتل لعنتی یه روز مونده بود تمدید سرویس محدودیت رو حذف کرد اما الان که دوروز گذشته و دانلودی نداشتم مجددا محدود شدم(سرویس ارت)
بله
وسوسه کنندست.
از در و همسایه بپرسم صبانت دارن یا نه.
Last edited by mj94; 07-11-2014 at 15:45.
ART LIGHT که خیلی افتضاحه مطمن باش
ببین دوست عزیز تا بگیری کم کم بعد ۱ هفته وقتی سرعتتو کوبیدن اون موقعست که پشیمون میشی
البته اینم بگم اگه اهل دانلود نیستی و در حد وبگردی یا تو ماه دانلودت بیشتر از ۱۰ گیگ نمیشه آرت ۱ بگیر
ولی اگه دانلودری اصلا بدردت نمیخوره نه فقط شاتل بلکه همه ی سرویس دهنده ها البته آسیا تک نمیدونم
تنها اینترنت مخابرات خوراک دانلودراست که اونم بدبختی سرعتش زیر خط مرگ
پس اون 5-12 که گفتی منظورت بعد از 11 گیگه ؟
در حالت عادی قبل از 11 گیگ سرعتش چنده ؟
مخابرات که نامحدود رو برداشت و ما رو به این وضع انداخت ، شبانه هم برای یکساله هاست.
البته من زیاد دانلود ندارم . کم پیش میاد 11 گیگ رو رد کنم
یکی دو ماه پیش موقع تخلیه خط ، کارمند مخابرات یه پیشنهاد خارج از تعرفه های مخابرات بهم داد تا تخلیه نکنم ، ولی قبول نکردم ، دقیق یادم نیست ولی چیز خوبی بود ، سرعت دانلود رو تضمین کرد گفت 250 برات میذارم ، حتی الان برو خونه چند ساعت آزمایش کن اگه راضی بودی بگو برات درستش کنم ، حجم هم ماهیانه 10 گیگ یا 12 ، از اون چیزی که تو تعرفه هاشون بود بیشتر میخواست بهم بده .. ولی مشکل اینجا بود که سالیانه بود و نتونستم به مخابرات یکسال اعتماد کنم ، با اینکه حدود 2 سال مخابرات بودم..
الان پشیمونم ، کاش قبول میکردم !
در حال حاضر فن آوا هستم
Last edited by Milad._.R; 07-11-2014 at 17:43.
من که تا به حال شاتل نداشتم
ولی یه چیزی
به نظرم برای دانلود هم 10 گیگ کمه
من وقتی با موبایل کار می کنم روزانه شاید نزدیک به 100 مگ بگیره + وب گردی خودش کلی حجم می بره + حال این وسط هم شاید کسی دانلود داشته باشه
به نظرم بیش از 10 گیگ میشه و 10 گیگ حتی برای نیاز روزانه هم شاید خوب نباشه
البته این نظر شخصی من هست
آرت ۴
بالخره بعد از ۱سال از اکو رفتیم رو آرت
ببینیم تا چند گیگ پا میده[emoji3]
ارت 4گرفته بودم از 130بالاتر نمیرفت واس شما چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)