صفحات قبل رو خوندی؟
صفحات قبل رو خوندی؟
باز این چه مدله !!! ندیده بودم تاحالا . بالای کاور بازی عربی نوشته !!! .طرف که این عکس رو گذاشته لبنانی هستش و گفته این نسخه ای هستش که در لبنان توزیع خواهد شد .
![]()
این پک ها برای کشورهای عربی و حاشیه خلیج فارس هستن که منتشر میشن.
اولین بار هم نیست من هم برای چند تا از بازی ها از این مدل پک ها دیدم.
این هم یکی دیگه عربی
![]()
KONAMI اعلام کرد اولین آپدیت هفتگی بازی 20 November خواهد بود .
.
.
.
.
آرمین چی شد بازی دانلود شد ؟!
به دلیل وجود جام باشگاه های آسیا بازی توی آسیا و بیشتر کشور هایی که قانون کپی رایت رو اجرا میکنن پخش میشه کشور های شرق آسیا که حرفی نمیمونه همیشه جزو برترین ها هستند اما به تازگی امسال کونامی تصمیم گرفته واسه عرب ها هم بازی رو بصورت اختصاصی توزیع کنه این تصمیم واسه سال های پیش هم گرفته شده بود واسه همین زبان عربی توی بازی موجود بود ! اما امسال عملی شد نتها کشور های عرب زبان بلکه توی بیشتر کشور های دنیا به صورت اختصاصی پخش خواهد شد و تبلیغات گسترده ای کونامی توی اون کشور ها قرار داده
------------------------- ویرایش شد -------------------------
تاریخ انتشار دموی PES 2015 از زبان سازندگان بازی
گفته شده گیمر ها میتونن در تاریخ 22 آبان دموی بازی رو از صفحه اجتماعی کونامی دانلود کنن . نسخه اصلی بازی هم در همان روز منشتر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by GamesEdit; 08-11-2014 at 18:34.
چی شده ؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by IRAN_KING; 08-11-2014 at 17:40.
من که نفهمیدم چی شد
پست قبل رو ویرایش کردم !
خبری منتشر شد توی صفحه اجتماعی کونامی در *یس بوک ( همون عکسی که گذاشتم ) حالا سوالی که ذهن من و خیلی ها رو درگیر کرده اینکه ایا منظورشون از گفته اون جملات و گفتن تاریخ انتشار دمو اینکه قراره فقط در اون روز دموی بازی بیاد یا اینکه فقط خواستند تاریخ انتشار دمو رو بگن و بازی هم همون روز میاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)