تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 65 اولاول ... 12525859606162636465 آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مورینیو در یکی از مصاحبه هاش گفته که از پیتر میخوام که در چلسی بمونه امیدوارم این اتفاق رخ بده اما خبر هایی که به گوش میرسه از توافق فالکائو با چلسی هست که میتونم بگم یکی از بی ارزش ترین خرید ها محسوب میشه این بازیکن اصلا در منچستر کار خاصی انجام نداد جز زدن ۴گل!!!
    البته شایعات هم زیاده احتمال برگشتن کاستا به تیم سابق خودت اتلتیکو که گفته میشه در لندن زندگی خوبه نداشته...
    کوین دی براین هم در اخرین مصاحبش در فینال جام حذفی گفت تا وقتی مورینیو در چلسی باشه به این تیم بر نمیگرده کسانی که بازی هاش را دنبال میکنند حتما افسوس فروش این بازیکن را میخورند اما شایعاتی که الان به گوش میرسه احتمالا بایرن برای فصل بدن این بازیکن را زیر نظر گرفته...
    در مورد فالکائو روزنامه Daily Star امروز نوشته بود که چلسی اونو به صورت قرضی می خواد بگیره
    با توجه به قیمت بالای اون مطمئنا چلسی نمیاد برای یه بازیکن با این سن و این شرایط همچین پولی بده و حالا قرضی اونو بگیریم بد نیست
    الان مهاجم خیلی نیاز داریم چون دروگبا که رفته و کاستا و رمی هم صد در صد مشخص نیست فصل بعد باشن یا نه
    در مورد کاستا توی خبرا بود که اشاره کرده از زندگی توی لندن راضی نیست و دوس داره به اتلتیکو برگرده ولی ظاهرا مورینیو اینو تکذیب کرده
    با توجه به اینکه کاستا مهاجم گلزنیه اگه بمونه که بهتره ولی با توجه به حاشیه هایی که داره از رفتنش هم کسی ناراحت نمیشه
    اگه قراره بره بهترین حالت اینه که با گریزمن معاوضه بشه

ایگواین رو هم چلسی با مبلغ 30 میلیون پوند براش برنامه داره که البته کلا همه تیمای بزرگ لیگ برتر اونو می خوان!
    اونو هم بگیریم مهاجم خیلی خوب و گلزنیه و با مورینیو هم قبلا توی رئال کار کرده و سابقه خوبی هم داره
    با وجود اینکه با یه مهاجم بازی می کنیم ولی همزمان اگه دو تا مهاجم نوک تاپ داشته باشیم به اضافه یه ذخیره بهتره تا اینکه یه مهاجم تاپ و دو تا ذخیره
    چون توی یه فصل بازی زیاده و بازیکنا مصدوم و محروم زیاد میشن و بهتره برای پست مهاجم همیشه گزینه زیاد باشه

در مورد دی بروین هم به نظرم تنها فروش اشتباه مورینیو همین بودش
    این بازیکن تا رفت یه دفعه شکوفا شد
    البته بازیکن با استعدادی بودش ولی الان دیگه همه تیم ها می خوانش و راحت 40-50 میلیون پوندی قیمت داره!
    اگه توی تیم بودش می تونست جای اسکار بازی کنه و در حال حاضر به مراتب بهتر از اسکاره
    ولی در مورد بازیکنای دیگه به نظرم مورینیو اشتباه نکردش و مثلا با رفتن ماتا چلسی ضرر نکردش و جای اون بازیکنایی هستن که در اون سطح باشن
    توی پست هافبک هجومی محمد صلاح رو هم داریم که نیم فصل قرضی به فیورنتینا رفت و عملکردش خیلی خوب بودش و میشه این فصل روش حساب کرد

2. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مورینیو که توی مصاحبه خودش گفته گریزمان قرار نیست به چلسی بیاد و برنامه خاصی براش نداریم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    بعلاوه اینکه خوزه از بازی لوفتوس چیک مقابل سیدنی راضی نبوده و ازش انتقاد کرده، بنابرین میشه حدس زد این فصل اونطوری که باید بهش بازی نرسه
    واسه قضیه ناراضی بودن کوستا از وضعیت الانش، علاوه بر مورینو خود کوستا هم تکذیب کرده و گفته از چلسی راضیم... پس احتمال موندش زیاده

4. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند روز پیش فصل بعد لیگ برتر قرعه کشی شد و برنامه بازی های چلسی به این صورته:

برنامه بدی نیست
    فقط این بازی هفته دوم با من سیتی یکمی بد موقعست

+

در مورد نقل و انتقالات خبر زیاده
    مهمترین خبر اینه که ظاهرا پیتر چک می خواد به آرسنال بره و احتمال این انتقال زیاده
    در مورد فالکائو هم چلسی به طور قرضی اونو می خواد که در مقابلش موناکو هم دو تا بازیکن جوون چلسی رو به طور قرضی در نظر داره که توی تیم اصلی بازی نمی کنن و می تونه انتقال خوبی باشه و مورینیو نسبت به مربی های دیگه بازیکنا رو می تونه بهتر به کار بگیره
    خبر جالب دیگه در مورد اکسل ویتسل هافبک وسط زنیته که بازیکن خیلی خوبیه و برای تیم ملی بلژیک هم زیاد بازی کرده
    چلسی با مبلغ 24 میلیون پوند می خواد اونو به خدمت بگیره که انتقال خیلی خوبی می تونه باشه به خصوص اینکه توی هافبک وسط کمبود بازیکن داریم

بازیکنای زیاد دیگه ای هم توی زمزمه های نقل و انتقالات چلسی توی همین 3-4 روز اخیر بودن
    مثل پوگبا ، گریزمن ، چارلی آستین ، آسمیر بگوویچ ، جان استونز ، موسی دمبله ، رابرت گرین ، آلدروایرلد ، پپه
    جالبه دو تا دروازه بان هم دیده میشن که احتمالا قراره جایگزین پیتر چک به عنوان دروازه بان دوم باشن
    در مورد پیتر چک هم ظاهرا چلسی به آرسنال پیشنهاد داده در ازای اون چمبرلین رو به چلسی انتقال بدن که آرسنال قبول نکرده
    کلا به رفتن پیتر چک به تیم دیگه لیگ برتر احساس خوبی ندارم...

6. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب، دیگه کم کم باید واقعا چک رو آرسنالی بدونیم، کل حرفایی که می خواستم بزنم رو اسطوره باشگاهمون فرانکو زولا تو یه پاراگراف خلاصه کرد:
    من شگفت زده شده ام، و در عین حال شگفت زده نشده ام، چرا که یقیناً فکر نمی کردم چلسی بازیکنی در حد و اندازه های چک را به یکی از رقیبانش در کورس قهرمانی بدهد.
    اما در عین حال این تصمیم را درک می کنم، زیرا پتر خدمات زیادی را به باشگاه ارائه کرده است. او همیشه وفادار و حرفه ای بوده است. حس می کنم اکنون باشگاه می خواهد چیزی را برای او جبران کند.
    فکر می کنم پیوستن پتر به آرسنال به نفع او و یک انتقال بسیار خوب برای آرسنال باشد.
    چک بارها گفته که بچه داره و دوست نداره رفاه خانوادشو بهم بزنه و از لندن بره، تمام موفقیت هایی که طی این سالها بدست آوردیم رو بخشیش رو مدیون چک هستیم، پس اینقدرا رو می تونیم واسش انجام بدیم و بذاریم بر اساس رفاه خانوادش تصمیم بگیره
    هرجا که هست موفق باشه، و مطمئن باشه فراموش شدنی نیست.

8. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

امسال از اون سال هایی هست که احساس میکنم چلسی با فصل قبل تفاوتی نداره... واقعا چرا چک رفت! اگر تیبو مصدوم بشه چی؟ مگه قرار نیت بزای سه تا جام بجنگیم واقعا نیاز نیست از دو دروازه بان سطح اول استفاده بشه؟ اگر تراز اول ترین گلر هم جایگزین بشه بازم نمیتونه اون هماهنگی و کارایی را با تیم داشته باشه... کلا استاد خرید بازیکن بی ارزش و از دست دادن ستاره هستیم... کوردادو رمی لوییز در چلسی نابود شدند و هیچ وقت در چلسی در شرایط اوج خودشون نبودن چلسی تنها تیمی هست که ستاره های خوب و جوان را میگیره تبدیل میکنه به بازیکن های چند سطح پایین تر...
    ترجیح میدم فصل بعد کلوپ سرمربی چلسی باشه تا مورینیو چون تبدیل شده به سرمربی که هیچ وقت از بازیکن هاش حمایت نمیکنه.

10. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چک واقعا جزو بهترین بازیکنای تاریخ باشگاه هست و امیدوارم هر جا هست موفق باشه
    برای خودش هم بهتر بود که بالاخره این فصل بره چون یه دروازه بان جوون حداقل در سطح خودش وجود داشت و باید نیمکت نشین اون میشد
    شاید هم خودش هم طرفداران دوس داشتن به لیگ دیگه ای بره ولی همین قضیه شرایط خانوادگی مشکلی بود که چک شاید برخلاف اعتقادش باید به یه باشگاه دیگه شهر سکونتش بره

امسال از اون سال هایی هست که احساس میکنم چلسی با فصل قبل تفاوتی نداره... واقعا چرا چک رفت! اگر تیبو مصدوم بشه چی؟ مگه قرار نیت بزای سه تا جام بجنگیم واقعا نیاز نیست از دو دروازه بان سطح اول استفاده بشه؟ اگر تراز اول ترین گلر هم جایگزین بشه بازم نمیتونه اون هماهنگی و کارایی را با تیم داشته باشه... کلا استاد خرید بازیکن بی ارزش و از دست دادن ستاره هستیم... کوردادو رمی لوییز در چلسی نابود شدند و هیچ وقت در چلسی در شرایط اوج خودشون نبودن چلسی تنها تیمی هست که ستاره های خوب و جوان را میگیره تبدیل میکنه به بازیکن های چند سطح پایین تر...
    ترجیح میدم فصل بعد کلوپ سرمربی چلسی باشه تا مورینیو چون تبدیل شده به سرمربی که هیچ وقت از بازیکن هاش حمایت نمیکنه.
    بهترین مربی رو داریم بعد بریم یه مربی آلمانی بیاریم؟
    به نظر من این دید خیلی منفی به قضیه ست!
    هم چک تراز اوله هم کورتوا و توی هیچ تیمی باشگاهی اصلا مرسوم نیست که دو دروازه بان درجه یک همزمان باشن و فقط یه دروازه بان به عنوان دروازه بان اصلیه
    دیگه مشخصه چک در این شرایط خودش می خواد بره و دست باشگاه نیست که اونو نگه داره و اگه چک رو نگه داره مجبوره کورتوا رو بفروشه
    برای دروازه بان دوم هم چلسی برنامه هایی داره و چند تا دروازه بان خوب رو توی لیستش داره مثل بگوویچ
    دروازه بان دوم باید دروازه ذخیره خوبی باشه و نه اینکه در سطح دروازه بان اول باشه و اونجوری اصلا جور درنمیاد
    برای قهرمانی توی اون جام ها اصلا لازم نیست دو دروازه بان تاپ دنیا توی تیم باشن و توی پستای مختلف دیگه باید تقویت بشیم

در مورد نقل و انتقالات برای انگلیس تازه از دو سه روز دیگه رسما شروع میشه
    چلسی بازیکنایی توی لیستش داره و مطمئنا بازیکنایی رو هم تا آخر نقل و انتقالات می گیره
    الان اصلا نمیشه خیلی ارزیابی کرد که توی نقل و انتقالات خوب نبودیم چون هنوز رسما شروع نشده و بیش از دو ماه وقت داریم بازیکن بگیریم
    ضمن اینکه یه سری بازیکنا جوون هم داریم که برای آکادمی هستن یا قرضی توی تیمای دیگه بازی می کنن و مورینیو اونا رو هم بهشون توجه داره
    مثلا همین برتراند ترائوره که مجوز بازی توی لیگ انگلیس نداشت و این فصل قرضی نوی ویتسه هلند عملکرد خیلی عالی رو داشت ، الان دیگه مجوز بازی رو پیدا کرده و ظاهرا مورینیو برای این فصل روی اون حساب باز کرده

12. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خب متاسفانه چک به آرسنال پیوست برایش آرزو موفقیت میکنم واقعا تو این سالها زحمات زیادی برای چلسی کشید

سیو ها و کلین شیت های بسیاری ازش به یاد مونده اما بهترین لحظاتی که من ازش یاد دارم درخشش فوق العاده در فینال مونیخ و بازی نیمه نهایی با بارسلونا و سیو های عالیش تا جایی که در موقعیت پنالتی مسی چنان

روی مسی تاثیرگذار بود و تا لحظه آخر ایستاد و مسی نتونست دروازه چلسی را باز کنه

14. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

قدردانی از پیتر چک !

16. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پیتر چک، دروازبان سابق تیم چلسی، در صفحه شخصی خود در توئیتر طی یک نامه از هواداران تیم سابقش خداحافظی کرد و رسما اعلام کرد که به آرسنال پیوسته است.

او در نامه خود نوشت:

فکر می کردم که این اتفاق هیچگاه نمی افتد ولی اکنون زمان آن است که از چلسی خداحافظی کنم. باشگاهی که در آن از ژوئن 2004 که به آن پیوستم، تک تک لحظاتم در آن را زندگی کردم و باشگاهی که فکر می کردم در آن دستکش ها و کفش هایم را می آویزم و از فوتبال خداحافظی می کنم. اما زندگی همیشه به گونه ای نیست که شما فکرش را می کنید. از سال 2004 سفر بسیار خوبی در زندگی من همراه با فرازهای زیاد و نشیب های بسیار کم اتفاق افتاد و ما توانستیم هر جام ممکنی در انگلیس به علاوه لیگ اروپا و از همه مهم تر لیگ قهرمانان اروپا را بدست آوریم. اگر به تمامی افتخارات ما نگاه کنید، همانند دوگانه در سال 2010، کسب لیگ در سال های 2004 و 2005 و عناوین متعدد در لیگ و جام حذفی، من نمی توانم از این مغرور تر باشم. به عنوان یک تیم، ما در کنار هم تاریخ را آفریدیم. در تابستان گذشته، من دریافتم که دیگر دروازبان اول تیم نخواهم بود اما فکر نمی کردم که وقت مناسبی برای رفتن باشد. در طول فصل، دریافتم که وضعیت من بهتر نخواهد شد و همینطور در سن و شرایطی نبوده ام که بخواهم روی نیمکت باشم. پس من تصمیم به رفتن و مقابله با چالش های جدید گرفتم. زمان های بازی کمی که در اختیار من قرار گرفت باعث شد که بفهمم که چقدر بازی کردن را دوست دارم زیرا در هر بازی که در ترکیب حضور نداشتم، به سختی دلم برای آن تنگ می شد. من همانقدر تعهد به فوتبال و علاقه به موفقیت و افتخار دارم که در روز اول دوران فوتبالی خود داشتم و چالش رویارویی با بازیکنان جدید زمانی که در لیگ برتر بازی می کنید را عاشقانه دوست دارم، این به سادگی بهترین و چالش برانگیز ترین لیگ دنیاست.
    این دلیلی است که من به آقای آبراموویچ گفتم که دوست دارم در لیگ برتر بمانم و از صمیم قلب بخاطر حمایتی که او از من کرد، تشکر می کنم. این برای من بسیار معنادار بود، زیرا بدون او چلسی در این موقعیتی که در حال حاضر قراردارد، قرار نداشت. به او باید اعتبار ویژه ای برای کارهایی که برای ما و برای باشگاه چلسی انجام داده است، تعلق بگیرد. من همچنین می خواهم از همه کسانی که با آن ها در باشگاه چلسی همکاری کرده ام، تشکر کنم. همه بازیکنان، کارکنان، مربیان و تیم های مربیگری که من توانستم با آن ها در طول این سال ها در تیم چلسی همکاری کنم. بدون آن ها، چلسی هیچگاه نمی توانست که به این سطح از افتخارات برسد. اما از همه این ها مهم تر، از تمامی طرفداران چلسی تشکر می کنم. من برای شما هرکاری که توانستم انجام دادم و شما نیز جواب من را به خوبی دادید. من هیچگاه این را فراموش نخواهم کرد. این همیشه با من خواهد بود. ما دوباره همدیگر را ملاقات خواهیم کرد اما این بار من در دروازه ای دیگر خواهم بود. امیدوارم که شما تاریخ را فراموش نکنید و درک کنید که من به یک ماجراجوئی جدید نیاز دارم. من برای باشگاه چلسی آرزوی موفقیت در فصل پیش رو را دارم و بار دیگر برای 11 سال فوق العاده در این تیم از آن ها تشکر می کنم.
    او همچنین گفت:
    من دوست دارم از هرکسی که باعث شد این اتفاق بیافتد تشکر کنم. باشگاه های چلسی و آرسنال و به خصوص رومن آبراموویچ و وکیلان من.
    باشگاه چلسی نیز با قراردادن این عکس از چک به دلیل تلاش هایش برای این تیم در طول 11 سال حضورش تشکر کرد:

به نقل از طرفداری

پ.ن:
    فراموش شدنی نیستی مرد...

18. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فصل گذشته بیشترین چیزی که ازارم میداد نشستن پیتر چک رو نیمکت بود الانم با رفتنش به ارسنال از اینکه رقیبمونه ناراحتم ولی به نظرم کار خوبی کرد.مورینیو و مدیران چلسی در حقش ظلم کردند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •