تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 203 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

همه قطعا درک میکنن و هیچ کسی هم به خووون کسی تشنه نیست
    کسی مشکلی نداره با اینکه شما طرفدار چه تیم یا شخصی هستید
    شما طرفدار مورینیو هستی و مورینیو هر جا بره میره طرفدار همون تیم میشی ، من و بقیه دوستان اینجا طرفدار رئال هستن ، حالا هرکسی مربی تیم باشه دوسش دارن
    مثله زمانی که مورینیو تو رئال بود و خوشمون میومد ازش

+

اما شما یه کم به عقب برگردید و پست هاتون رو تو تاپیک تیم رقیب و چلسی ( که در مورد رئال زدی ) به یاد بیاری میتونید درک کنید
    من یادم نمیاد توهینی به رئال کرده باشم...

تا اونجا که من یادمه به علاقه ی شخصیم دوستان سابقه حمله کردن!!

اگه توهینی به رئال و بازیکنای رئال کردم شما در پ.خ بهم نشون بده...

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

از اونجایی که دوستان رئالی تشنه به خون من هستن (فقط به جرم اینکه من طرفدار مورینیو هستم نه کاسیاس) : بعید میدونستم کسی پاسخم رو بده ...

هیچ دوستِ رئالی در این تاپیک نیس که از من خوشش بیاد ! (جالب این جاست که یه روزی همه ی اون ها از دوستان عزیز و صمیمی من بودن در این انجمن)؛هیچ کدوم یادشون نمیاد که ما بیش از 3 فصل در یک جبهه بودیم به خاطر رئال میخندیدیم و هوار میکشیدیم و با برد ها و پیروزی هاش شادی میکردیم دور هم دیگه و یا بخاطر رئال اشک میریختیم در شب های بدشانسیمون (نمونه ی بارزش نیمه نهایی ِ چمپیونزلیگ در اون سال رویاییمون که یکی از محدود شب هایی بود که به خاطر شکست تیم محبوبم تا صبح از ناراحتی خواب به چشمام نیومد یا بدتر از اون بازیه برگشتمون جلوی دورتموند و ... ) !!

همش از روزی شروع شد که من از مورینیو حمایت کردم و در برابر کاسیاس جبهه گرفتم! خب همونطور که همه ی شما عاشق کاسیاس هستین،منم عاشق مورینیو بودم! این که جرم نیس دوستان ؛ باور کنید دست خودم نیس! هیچ شخصیت برجسته ای در دنیا نیس که من اینقدر بهش علاقه داشته باشم؛

پس ایکاش درکم میکردن...!!
    اصلاً همچین چیزی نیست. کسی بی دلیل با کسی مشکلی نداره. من خودم هم نه از طرز بازی ایکر تو این سه سال گدشته راضیم و نه کار هایی که کرد رو میپسندم و معتقدم تیم مورینیو از تیم فعلی تیم تر بود ولی حس طرفداریم به رئال بیشتر از میزانیه که مورینیو رو دوست دارم.
    شما تو پست هات دو تا مشکل داری. یکیش این حالت دوگانگی تو طرز رفتارته که البته الان من دلیلش رو یه جورایی فهمیدم و اونم اینه که خودت یه جایی گفتی همسرت هم از همین یوز نیم استفاده میکنه. پس آدم تکلیفش رو نمیدونه داره با کی بحث میکنه. چه کاریه؟ خوب یوزر جدا بسازین. دومیش هم اضافه کردن پیاز داغ به هر ماجرا و خبری. خداییش از نگاه دیگران اگر بتونی ببینی صورت خوشی نداره. البته ارتباطاط مجازی ممولاً وابسته میشه به تفسیر مخاطب.

++++

یونایتد داره برای جذب هوملز اقدام میکن. به نظر میرسه اینم داره از دستمون میره. نمیدونم پرز داره به چی فکر میکنه. هر چقدر هم خوب گل بزنن، اگه دفاع محکم نباشه زحمت ها هدر میره. بارسا الان تو دفاع خیلی موفق بوده و خوب وقتی سوارز به بازی هاشون اضافه بشه قضیۀ حملشون هم خیلی فرق خواهد کرد. نباید تو باد چند تا برد خوابید.

3. 6 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هیچ دوستِ رئالی در این تاپیک نیس که از من خوشش بیاد ! (جالب این جاست که یه روزی همه ی اون ها از دوستان عزیز و صمیمی من بودن در این انجمن)؛هیچ کدوم یادشون نمیاد که ما بیش از 3 فصل در یک جبهه بودیم به خاطر رئال میخندیدیم و هوار میکشیدیم و با برد ها و پیروزی هاش شادی میکردیم دور هم دیگه و یا بخاطر رئال اشک میریختیم در شب های بدشانسیمون (نمونه ی بارزش نیمه نهایی ِ چمپیونزلیگ در اون سال رویاییمون که یکی از محدود شب هایی بود که به خاطر شکست تیم محبوبم تا صبح از ناراحتی خواب به چشمام نیومد یا بدتر از اون بازیه برگشتمون جلوی دورتموند و ... ) !!
    محبت، محبت میاره و دشمنی ام دشمنی.
    اگه بحث هارو همونجا رها میکردی الان دیگه کسی یادش نبود.....اتفاقا شمایید که یادتون نمیاد که با طرفدارای چه تیمی تو یه جبهه بودید...
    این پستت همین اخیرا تاپیک بارسا! :

نمونه های زیادی وجود داره که حتما بعد بازی هلند و اسپانیا یادته!
    Last edited by SA3EDLORD; 11-10-2014 at 07:27.

5. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عملکرد کارلتو از زمان حضورش در رئال در ال کلاسیکوها چطور بوده؟
    دقیقا چند برد و چند مساوی و چند باخت داشته؟(آیا نتیجه هاشو یادتونه که بهم بگین؟)
    الان فرصت ندارم آمار رو دقیقاً بررسی کنم، اما اگه حافظم اشتباه نکنه، رفت و برگشت لیگ رو باخت (۲-۱ و ۴-۳)، اما فینال کوپا د ری رو برد (۲-۱).

در مورد عملکردش، بازی به بازی بهتر شد و در نهایت تو فینال از همون اول من مطمئن بودم تیم برنده هست. از طرف دیگه، بارسلونا هم افت زیادی کرده بود.

واقعا؟اوزیل که خیلی بازیکن تاثیر گذاری بود در دوران مورینیو (البته بماند گل نکردن 2 تا تک به تک در 2 تا بازیه نیمه نهایی چمپیونزلیگ که هر 2 تاش باعث از دست رفتن قهرمانی در چمپیونز شد) ...

الان ایسکو و رودریگز کیفیت زمان اوج اوزیل رو دارن؟یا فقط تونستن خلا اوزیل رو پوشش بدن؟

راستی؛مودریچ الان در چه وضعیتیه؟فیکس بازی میکنه؟رو فرمه؟
    اوزیل رفت اما با اومدن بیل، رونالدو خیلی خوب تغذیه شد. بیل، بنزما و دی ماریا، همه بازیکنان فداکاری بودن که نتیجه تیمی براشون مهم بود و نتیجش هم آقای گلی رونالدو و لا دسیما شد.

الان نمیشه گفت چه بازیکنی دقیقاً جای اوزیل رو گرفته. تیم کمتر رو یک نفر میچرخه. مودریچ و کروس پشت محوطه جریمه تیم حریف عملکرد خوبی دارن.

نقطه قوت تیم مثلث BBC هست، که تشکیل شده از سه بازیکنی که بی درنگ برای دیگری پاس گل میسازن. حتی بنزما که مهاجم نوک هست و خودخواه بودن یکی از خصیصه های مهاجمین نوک هست.

به جز رونالدو و گرت بیل،بقیه هم همینقدر آماده هستن؟بنزما و بقیه مهاجم ها در چه وضعیتی هستن؟چیچاریتو بر خلاف انتظار ها تونسته خوب عمل کنه یا نا امید کننده بوده؟
    مقایسه بقیه با رونالدو کار عبث و بیهوده ای هست. کسی نمیتونه خودش رو با اون مقایسه کنه (حداقل نه تو ترکیب رئال).

چیچاریتو دقایق کمی رو بازی کرده اما خوب ظاهر شده.

چرا در ارسال ها رئال مشکل داره؟همه ی مدافع های رئال که قد بلند و سر زن هستن!!
    نسبت به فصل پیش، تغییری تو دفاع ایجاد نشده. مشکل بی دقتی مدافعین هست. یارگیری بد.

و از طرف دیگه نبود ژابی آلونسو باعث شده فشار رو خط دفاع بیشتر بشه، که اونم ایرامندی داره کم کم جبران میکنه. اما هنوز خام و بی تجربه هست.

+

در مورد بازی پرسپولیس - رئال مادرید: من طرفدار پرسپولیس نیستم، اما هیچ مشکلی هم در این هزینه کردن نمیبینم، حتی اگه برگشت ناپذیر باشه.

این بازی باعث شناخته تر شدن پرسپولیس، لیگ و کشور میشه. وقتی مسی تو یه مصاحبه قدیمی میگه نمیدونه ایران کجاست! مطمئناً خیلی های دیگه هم نمیدونن.

ازین گذشته، پرسپولیس داره احترام میذاره به یه اسطوره ملی و باشگاهی. این حرکت پرستیژ باشگاه رو هم بالا میبره.

و تمام اینها هزینه بر هست.

7. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در مورد بازی پرسپولیس - رئال مادرید: من طرفدار پرسپولیس نیستم، اما هیچ مشکلی هم در این هزینه کردن نمیبینم، حتی اگه برگشت ناپذیر باشه.

این بازی باعث شناخته تر شدن پرسپولیس، لیگ و کشور میشه. وقتی مسی تو یه مصاحبه قدیمی میگه نمیدونه ایران کجاست! مطمئناً خیلی های دیگه هم نمیدونن.

ازین گذشته، پرسپولیس داره احترام میذاره به یه اسطوره ملی و باشگاهی. این حرکت پرستیژ باشگاه رو هم بالا میبره.

و تمام اینها هزینه بر هست.
    از این بعد که شما میگید به نظر منم کار درستی هست
    ولی از بعد اقتصادی نگاه کنیم ، اونم در شرایط کنونی پرسپولیس یکم به نظرم مناسب نیست
    هر چند خود شیرینی ( مدیر عامل پرسپولیس هست ؟؟؟!!! ) گفته این بازی برای پرسپولیس نه تنها هزینه نداره بلکه 1.5 میلیون یورو هم درآمد داره !!!!!
    حالا چطوریش رو نمیدونم

+

جام باشگاه های جهان امشب قرعه کشی میشه و رقیب رئال تقریبا مشخص خواهد شد
    رئال از نیمه نهایی وارد این بازی ها میشه که بازی رئال 25 آذر هست و احتمالا فینال بازی ها 29 آذر خواهد بود
    به امید موفقیت تیم در این تورنمت مهم

مثله اینکه زیدان هم 3 ماه محروم شده ، البته رئال مادرید 10 روز فرصت داره تا به این رای دادگاه اعتراض کنه

+

کفش جدید CR7

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

آقا خبر دیروز گفت کریس حاضر نشده کفششو با سوارز یه جا بگیره....یعنی چی؟!منصرف شده از گرفتنش؟!نمیخواد بگیره!؟

11. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا خبر دیروز گفت کریس حاضر نشده کفششو با سوارز یه جا بگیره....یعنی چی؟!منصرف شده از گرفتنش؟!نمیخواد بگیره!؟
    نه رونالدو ماه نوابر میگیره.....
    البته من نمیدونم این تایید شد یا نه؟ این ادعای موندو دپورتیوو بود

13. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

+

جام باشگاه های جهان قرعه کشی شد :

طبق این قرعه کشی در روز 16 دسامبر در شهر ربات مراکش رئال مادرید در مرحله نیمه نهایی باید به مصاف برنده دیدار کروز مکزیک و قهرمان آسیا برود
    بازی فینال هم 20 دسامبر در شهر مراکش (پایتخت مراکش) برگزار خواهد شد.

+

Last edited by Abdolreza2012; 12-10-2014 at 18:33.

15. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

اگه بحث هارو همونجا رها میکردی الان دیگه کسی یادش نبود.....اتفاقا شمایید که یادتون نمیاد که با طرفدارای چه تیمی تو یه جبهه بودید...
    در مورد یک جبهه بودن،منظورم سال هایی که مورینیو در رئال بود؛
    من با رئال مشکلی ندارم؛با آنجلوتی مشکل دارم...
    همین ...

در کل اگه بی احترامی کردم به تیم خاصی بازم معذرت میخوام

------

این بازی های ملی چرا اینقدر باعث مصدومیت بازیکن های بزرگ میشه؟!!!

همین بازیکن ها،در رده ی باشگاهی با این که دارن هر هفته 1-2 بازی میکنن اینقدر مصدوم نمیشن که بازی های ملی که سالی 1 بار انجام میشه اینارو اذیت میکنه!!!

علت اصلیش چیه؟

رونالدو تا کی دور خواهد بود از میدادین؟
    Last edited by S0R3N4; 13-10-2014 at 13:46.

17. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

علت اصلیش چیه؟
    ویروس فیفا

رونالدو تا کی دور خواهد بود از میدادین؟
    هنوز جایی ندیدم که حرفی از دوری رونالدو از میادین زده باشه
    دیروز یه جا خوندم که زیاد جدی نیست ، که امیدواریم زیاد جدی نباشه

+

Last edited by Abdolreza2012; 13-10-2014 at 21:47.

19. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •