تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 143 اولاول ... 125258596061626364656672112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1429

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای خارجی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آدم سر از این بازار خودرو در نمیاره ! گویا قیمت ماشین بازم قراره بره بالا !

میگم تویوتا کرولا صفر بهترین مدلش چیه و تا چند میشه خریدش؟

می ارزه یه کم صبر کنم پول دستم بیاد و به جای این سوناتا یه کرولا صفر بردارم؟

میدونم که کمری ماشین راحت تر و بهتریه نسبت به سوناتا ولی در مورد کرولا مطمئن نیستم... plz help

كمري نسبت به سوناتاي هم قيمت دو سال بزرگتر ميشه يعني دو مدل پايين تر مثلا سوناتاي 2010 با كمري 2008 برابري ميكنه حدودا البته سوناتا كمي گرونتر

اگه پول داري تا پشيمون نشدي بخر
    كرولا كجا سوناتا كجا ماشين خارجي صفر هم نخر كه افت قيمتش بالاس
    يكم صبر كني پول بياد دستت بعد پشيمون ميشي الان با اين پولي كه دراي يه ماشين بخر و بعد پول رسيد تبديل به احسن كن اينطوري بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان چندتا سوال دارم
    1. تو این یکی 2 ماهه چقدر رو قیمت ماشین های خارجی اومده مثل سانتافه و سوناتا ؟ 10 تومن رشد داشته ؟
    2. الان وقت خوبی هست برای خرید ماشین ؟
    3. و اینکه عید و بعد عید چقدر رشد قیمت پیدا می کنن ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اينجوري چيني ها خوشحال تر ميشن وقتي ميبينن ما ايروني ها بيشتر دوستشون داريم

ماشيناي كره‌اي حتي با ژاپني قابل مقايسه نيستن چه برسد به ....، من نميگم ها بازار رو ببينيد
    البته بحثش اینجا نیست، اما متاسفانه اسم چینی بد در رفنه توی ایران.
    MG انگلیسی هست و فقط کارخونه داخل چین فرار داره. از نظر کیفیت هم از خودروهای کره ای خیلی سرتره. فکر میکنم اطلاعاتتون در مورد این خودرو کافی نباشه.
    محصولات apple هم تماماً توی چین تولید میشن و به بقیه کشورای دنیا فروخته میشن. اما از نظر کیفیت هم توی دنیا اول هستن. چون apple آمریکاییه و فقط کارخونش تو چینه.
    اما در مورد کمپانی هایی که اصالتاً چینی هستن (مثل چری و لیفان که ایرانیش میشه MVM) یا شما موافقم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

كمري نسبت به سوناتاي هم قيمت دو سال بزرگتر ميشه يعني دو مدل پايين تر مثلا سوناتاي 2010 با كمري 2008 برابري ميكنه حدودا البته سوناتا كمي گرونتر

اگه پول داري تا پشيمون نشدي بخر
    كرولا كجا سوناتا كجا ماشين خارجي صفر هم نخر كه افت قيمتش بالاس
    يكم صبر كني پول بياد دستت بعد پشيمون ميشي الان با اين پولي كه دراي يه ماشين بخر و بعد پول رسيد تبديل به احسن كن اينطوري بهتره
    اینو در نظر بگیرین که کرولا رو صفر میگرم فرضا 87 تومن ولی با این پول باید یه سوناتا 60-50 هزار کارکرد بگیرم

خلاصه یه خودرو خانوادگی و بی دردسر میخوام حدود 90. طرف که سوناتا 2009 که 70000 کارکرده رو داره چند بار زنگ زده میگه نمایشگاه 78 تا ازم میخره زود بگو اگه میخوای

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

اینو در نظر بگیرین که کرولا رو صفر میگرم فرضا 87 تومن ولی با این پول باید یه سوناتا 60-50 هزار کارکرد بگیرم

خلاصه یه خودرو خانوادگی و بی دردسر میخوام حدود 90. طرف که سوناتا 2009 که 70000 کارکرده رو داره چند بار زنگ زده میگه نمایشگاه 78 تا ازم میخره زود بگو اگه میخوای
    دوست من با 90 میلیون تومان
    میتونی آزرا مدل 2009 انتخاب کنی یا تویوتا کمری 2010
    موارد بسیار خوبی هم میتونی پیدا کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

البته بحثش اینجا نیست، اما متاسفانه اسم چینی بد در رفنه توی ایران.
    MG انگلیسی هست و فقط کارخونه داخل چین فرار داره. از نظر کیفیت هم از خودروهای کره ای خیلی سرتره. فکر میکنم اطلاعاتتون در مورد این خودرو کافی نباشه.
    محصولات apple هم تماماً توی چین تولید میشن و به بقیه کشورای دنیا فروخته میشن. اما از نظر کیفیت هم توی دنیا اول هستن. چون apple آمریکاییه و فقط کارخونش تو چینه.
    اما در مورد کمپانی هایی که اصالتاً چینی هستن (مثل چری و لیفان که ایرانیش میشه MVM) یا شما موافقم.
    دوست من،چند وقت پیش تو برنامه تخت گاز داشت در مورد ماشین های چینی برنامه ای پخش میکرد و MG رو ماشین کاملا چینی معرفی کرد که به همراه یک ماشین دیگه (اسمش یادم نیست) گفت این دو از بهترین کیفیت برخوردارند که در مقایسه با ماشین های اروپایی (پژو سیتروئن و ...) در حد متوسط قرار میگیرند!به نظر من خرید عاقلانه ای نیست،تجربه رانندگیش بد نیست اما بعیده در دراز مدت جواب بده!

7. 2 کاربر از damounabay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست من،چند وقت پیش تو برنامه تخت گاز داشت در مورد ماشین های چینی برنامه ای پخش میکرد و MG رو ماشین کاملا چینی معرفی کرد که به همراه یک ماشین دیگه (اسمش یادم نیست) گفت این دو از بهترین کیفیت برخوردارند که در مقایسه با ماشین های اروپایی (پژو سیتروئن و ...) در حد متوسط قرار میگیرند!به نظر من خرید عاقلانه ای نیست،تجربه رانندگیش بد نیست اما بعیده در دراز مدت جواب بده!
    نمیدونم دقیقاً توی تخت گاز چی گفته، اما MG یه شرکت بریتانیایی هست که سهامش توسط شرکت چینی SAIC خریداری شده. قدمت این شرکت از تویوتا و نیسان و هیوندای و ... بیشتره.
    اگه به سایتش نگاه کنید، ساختمون مرکزی کمپانی توی آکسفورد قرار داره. (بحث همون شرکت apple که آمریکایی هست که توی چین تولید میشه)
    اما در اصل این شرکت انگلیسی هست و سهامش متعلق به چین (در این حالت میگیم یه کمپانی انگلیسی و یه برند چینی محسوب میشه). از این دست شرکت ها هم زیاد هست، مثلاً Opel آلمانی رو GM آمریکایی خریده، یا بوگاتی فرانسوی و بنتلی انگلیسی رو VW خریده یا رولزروبز انگلیسی رو BMW خریده و ...

از نظر کیفیتی، من چند باری این ماشین رو بررسی کردم (البته بدون رانندگی) قبول دارم به ماشینای اروپایی یا ژاپنی نمیرسه، اما با ماشینای کره ای در رقابت هست. برای مثال از بین مگان و i30 و آوانته و مزدا3 مدل 89، MG میتونه انتخاب مناسبی باشه.
    مجله ماشین هم چند باری هم MG6 و هم MG550 رو reiview کرده و همین حرفایی که گفتم رو زده و هیچ نکته منفی از اون نگفته.
    اما به نظر خود من تنها مشکل خرید و فروش سختش هست.
    قصدم از گفتم اینها این نبود که به کسی پیشنهاد بدوم MG بخره، فقط خواستم کسایی که اطلاعاتشون از این خودرو ناقصه، بیشتر راجبش بدونن...

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان چندتا سوال دارم
    1. تو این یکی 2 ماهه چقدر رو قیمت ماشین های خارجی اومده مثل سانتافه و سوناتا ؟ 10 تومن رشد داشته ؟
    2. الان وقت خوبی هست برای خرید ماشین ؟
    3. و اینکه عید و بعد عید چقدر رشد قیمت پیدا می کنن ؟
    خیلی زیاد. برای مثال سانتافه 2013، آبان ماه 160 بود، آذر ماه شد 180 و الان هم 200 تومنه.
    یا سوناتا فول، یه ماه پیش 115 تومن بود و الان 130 تومنه.

معمولاً هر چی به عید نزدیک بشید خرید و فروش ماشین سخت تر میشه. بعد از عید میتونه زمان مناسب تری باشه. البته در حالت کلی درست هست، الان که دلار هر روز داره گرون میشه، معلوم نیست چی پیش بیاد و ممکنه بعد از قیمتا از اینم بیشتر شه. مخصوصاً که رئیس جمهور عزیز دستور فرمودن از این به بعد ماشین رو با ارز مبادلانی وارد کنن و احتمالش وجود داره عملی بشه.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

خیلی زیاد. برای مثال سانتافه 2013، آبان ماه 160 بود، آذر ماه شد 180 و الان هم 200 تومنه.
    یا سوناتا فول، یه ماه پیش 115 تومن بود و الان 130 تومنه.

معمولاً هر چی به عید نزدیک بشید خرید و فروش ماشین سخت تر میشه. بعد از عید میتونه زمان مناسب تری باشه. البته در حالت کلی درست هست، الان که دلار هر روز داره گرون میشه، معلوم نیست چی پیش بیاد و ممکنه بعد از قیمتا از اینم بیشتر شه. مخصوصاً که رئیس جمهور عزیز دستور فرمودن از این به بعد ماشین رو با ارز مبادلانی وارد کنن و احتمالش وجود داره عملی بشه.
    مهران جان
    سانتافه مدل 2013 صفر کیلومتر قیمتش الان حدود 160 میلیون تومان هست نه 200 میلیون تومان
    IX 55 که بالاترین مدل شاسی بلند هیوندای هست صفر کیلومتر مدل 2013 حدود 185 میلیون تومان شده.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مهران جان
    سانتافه مدل 2013 صفر کیلومتر قیمتش الان حدود 160 میلیون تومان هست نه 200 میلیون تومان
    IX 55 که بالاترین مدل شاسی بلند هیوندای هست صفر کیلومتر مدل 2013 حدود 185 میلیون تومان شده.
    سانتافه 2013 فول (پاناروما) قیمتش 200 تومنه، مدل 2012 هم 140 تومنه.
    درسته قیمتش از ix55 بیشتره. شاید اونی که میگید فول نیست.
    Last edited by MehranVB; 18-01-2013 at 15:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •